Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolnie duzo ludzi ma problem z patcherem/klientem itp... Mam zamiar dzisiaj w nocy wrzucic klienta na hosta. Klient na ktorym wszystko widac itp wszystko dziala jezeli to sie uda ( mam nadzieje ) to juz nie bedzie trzeba patchowac pobierac jakichś patchy itp ^^..

Opublikowano

no tak.. na serwerze by grało więcej osob, ale problem z mobami/npc itp..

a teraz jeszcze dochodzi EQ z navi.. Więc się nie wybijecie jak chcieliscie. '1000 graCZY...'

jeszcze wczoraj bym polecił.. dzisiaj nie ;]

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Mi się strona nie wczytuje ;/

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

I działają 4ch. Coś się w końcu rusza.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Nie grajcie na tym serwerze.... gm rozdaje eq i lvle graczą + te eq z navi hah... i kolejna strata czasu nie wiem .. wyjdźcie na dwór

Opublikowano

Nie zniechęcaj innych graczy swoimi dziwnymi przemyśleniami. Serwer jak każdy inny ma problemy... Niech ktoś pokaże mi serwer bez bug'ów, cheaterów itp. Nie lubisz bugów to global jest dla Ciebie idealny.

TanG 86lv MetinPL s17 [Sprzedany]

Gatsu 887lv Triadica v2 [Sprzedany]

Cobanga 86lv Animemt2 [Sprzedany]

36636695.jpg

Opublikowano

Nie zniechęcaj innych graczy swoimi dziwnymi przemyśleniami. Serwer jak każdy inny ma problemy... Niech ktoś pokaże mi serwer bez bug'ów, cheaterów itp. Nie lubisz bugów to global jest dla Ciebie idealny.

Kusi mnie powiedzieć ci ale nie wiem czy wypada.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Kusi mnie powiedzieć ci ale nie wiem czy wypada.

Wal śmiało!

TanG 86lv MetinPL s17 [Sprzedany]

Gatsu 887lv Triadica v2 [Sprzedany]

Cobanga 86lv Animemt2 [Sprzedany]

36636695.jpg

Opublikowano

Wiecie o co chodzi pobralem wszystko clienta te pliki na stronce co są jak się nie da wejść wchodze na clienta i wywala za pomoc daje + albo -

Edit:Teraz wszedłem już na tego clienta przez jakiś patcher i jest "Zaraz wbijasz do świata evenois" o co chodzi daje +/- za odpowiedź

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Team tego serwera jest zajebisty.... Serwer "jest online" większość z nas zrobiła to co Tenma powiedział ale on a teraz info że to wina naszego komutera?? Lol to jak wina naszego komputera to wytłumaczy mi ktoś dlaczego wcześniej mogliśmy grać???

Proszę-Dziękuje-Spierdalaj

syghq.png

Opublikowano

Team tego serwera jest zajebisty.... Serwer "jest online" większość z nas zrobiła to co Tenma powiedział ale on a teraz info że to wina naszego komutera?? Lol to jak wina naszego komputera to wytłumaczy mi ktoś dlaczego wcześniej mogliśmy grać???

Proszę-Dziękuje-Spierdalaj

bo to zawsze wina graczy jest..

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

podobno team jest, no ale gra na serwie z 60 osób, a było gotowych do gry 1k ludzi, ale te resety, offy i merkon doprowadziły do tego ze zostało tak mało osób.

Opublikowano

W tym teamie to tylko merkon chyba pracuje a zwaliscie tylko na niego . jeszcze jak gralem przet tym jak sie zjebalo PT i same downy powbijaly 50lvl to po m2 latal Tennma zamieniony w smoka ... lagi lagi lagi jak lagi ale do tego na wolnym mial rozrywke

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Serwer to już sie porażką robi . Mało osób gra, traci atmosferę. Nie mówie już od itemkach na 65+ ;/

Szkoda, ale jak bym mial teraz grać od 1 lvl to nie zagrał bym.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Hmm, nie rozumiem, jak można dać unbana wszystkim zbanowanym na tak "profesjonalnym" serwerze. Mija się to z celem, przecież właśnie przez hacki gracze bulwersują się i przestają grać, gdyż inni używając pojebanych dmg hackUF czy innych kickUF mają wszystko szybciej i prościej... Na temat serwera ogólnej opinii nie mam. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...