Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Merkon : No, Tenma mi wszystko powiedział. Wiedział, że ma 1HK to mu dał ten miecz w "ostatnią podróż". Osobiście nie pochwalam takich zabaw, bo właśnie wynikają afery takie jak ta... Tenmie dostało się po dupsku, teraz siedzi w kącie i płacze.

PS: Ten miecz był +2

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi to wisi bo i tak nie gram, ale niszczycie pracę innych(chodzi mi to tych pasożytów co nic nie stworzą tylko pobierają gotowe ).

Opublikowano

Zrobiłem sobie konika na tym serwerze...

I zamiast <nick> koń

to po niemiecku Pferd... bardzo mnie to rozbawiło.

Opublikowano

Do jutra potrwa... Dlaczego?

A już wam mówię moi drodzy, ponieważ Merkon chciał coś naprawić a jak wiadomo, on zawsze spierd... sprawę na serwerze i trzeba czekać na Tenma bo tylko on umie to naprawić, a on ma własne życie prywatne (bardzo dobrze)...

Opublikowano

do 2/3 Godzin Powinien być on.

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

Opublikowano

Warto było czekać trochę więcej czasu.

Już nie mogę się doczekać następnych zmian ; )

TanG 86lv MetinPL s17 [Sprzedany]

Gatsu 887lv Triadica v2 [Sprzedany]

Cobanga 86lv Animemt2 [Sprzedany]

36636695.jpg

Opublikowano

http://zapodaj.net/2e43f9377d2e.png.html

Taki komunikat otrzymuję na większości tematów na MPC Forum, a sama strona Evonis nie otwiera mi się, ponieważ jest blokowana przez osłonę www mojego antywirusa.

Dodatkowo, ze swojego źródła, otrzymałem informację, iż w Waszym kliencie serwera Evonis znajduje się keylogger - jednak nie znam pewności tego "źródła".

Nie mogłem napisać do Merkona tego na PW, ponieważ otrzymywałem komunikat "Ten użytkownik nie może otrzymywać nowych wiadomości".

Opublikowano

http://zapodaj.net/2e43f9377d2e.png.html

Taki komunikat otrzymuję na większości tematów na MPC Forum, a sama strona Evonis nie otwiera mi się, ponieważ jest blokowana przez osłonę www mojego antywirusa.

Dodatkowo, ze swojego źródła, otrzymałem informację, iż w Waszym kliencie serwera Evonis znajduje się keylogger - jednak nie znam pewności tego "źródła".

Nie mogłem napisać do Merkona tego na PW, ponieważ otrzymywałem komunikat "Ten użytkownik nie może otrzymywać nowych wiadomości".

Avast to jeden z najgorszych anty wirusów.

Opublikowano

Zapraszam na TS3 Którego Stworzyłem dla serwera Evonis Dane Niżej!!:

Adress:84.234.23.71

Port:9987

Pokój 65

Sub pokój Evonis

H:evonis

Zapraszam Oraz na radio RHW

http://www.radio-rhw.pl

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

ja mam problem z odpaleniem clienta...niby wszystko patchuje po czym wyskakuje juz okno clienta a wraz z nim jakis komunikat i znaki zapytania...a linki podane w prezentacji do patchow wygasly...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam problem z odpaleniem clienta...niby wszystko patchuje po czym wyskakuje juz okno clienta a wraz z nim jakis komunikat i znaki zapytania...a linki podane w prezentacji do patchow wygasly...

pobierasz to:

skan

powinno działać

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Albo w sumie mnie to pierdoli, dawaj co chcesz ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...