Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyślcie trochę zanim piszecie durne posty...

Po co Merkon siedział by przez te 4-5 miesięcy i robił serwer jak miał by sobie odpuścić po tygodniu działania? Trochę nie logiczne co nie?

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W temacie: Evonis [Pl] [Dedyk]

wczoraj, 23:23
Nie chce wam podawać dokładnej godziny, bo znowu jak się nie uda to będziecie po nas jechać. Będzie to jutro w godzinach południowych. 

Tutaj to powiedział

Ale Godziny południowe to 11/13 a u Evonis trzeba dodać co najmniej +2/3 godziny czyli 13/15 ;x

sygnanu.jpg

Opublikowano

jak wchodze na stronke albo na forum to pokazuje mi sie komunikat avast :oslona sieciowa zablokowano polaczenie ze strona wadliwego oprogramowania evonis. net czy jakos tak ;/

Opublikowano

Skończcie już spamić i sie wypytywać!!! Merkon będzie dawał info. Czekajcie na odp Merkona a nie noobków którzy tak sobie pomyślą i Wam odpowiadają. Zastanówcie sie i czekajcie. Po co pisać głupie posty w kółko te same i bez sensu. Tu mają być info o serwie i opinie o nim, a żeby wyrazić opinie trzeba na niego wejść a że jest off to czekamy tylko na info.

Opublikowano

Ale kogo to obchodzi czy Wy będziecie grać czy nie i ile macie klienta. Ludzi obchodzi co z serwem!!! I co z tego że Merkona nie ma!!! To trzeba czekać aż będzie i napisze info a nie pisać bez sensowne posty.

@Edit: Kazać dzieciom przestać spamować to jak zabrać im zabaweczke i minusują dzieciaki. Mam nadzieje że Ci co mnie popierają dadzą + chyba że są tu same dzieci.

Opublikowano

Ale kogo to obchodzi czy Wy będziecie grać czy nie i ile macie klienta. Ludzi obchodzi co z serwem!!! I co z tego że Merkona nie ma!!! To trzeba czekać aż będzie i napisze info a nie pisać bez sensowne posty.

@Edit: Kazać dzieciom przestać spamować to jak zabrać im zabaweczke i minusują dzieciaki. Mam nadzieje że Ci co mnie popierają dadzą + chyba że są tu same dzieci.

Gadasz na kogos a sam piszesz bezsensowne posty!!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ludzie dajcie juz spokuj z tym spamem!!!!!!!!!....Merkon jak przyjdzie pora to napisze jakies info i tyle a wy kurde piszecie jakies bzdety ze jak do tej i do tej serv nie ruszy nie bedziecie grac, a za przeproszeniem co mnie to qwa obchodzi?????......Jeszcze troche i mod zamknie temat bo spam jest i zadnego info nie bedzie^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...