Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer był do dupy :-) już wolałem Evenye. Epic fail. Co byście zrobili na ich miejscu? Ja bym wszystko olał. Choćby Merkon go włączył to i tak (jakby w ogóle postał więcej niż pół roku) byłoby o nim już gorsze, o WIELE gorsze zdanie. Zresztą... Kto by na nim grał??

Pozdro, Miley8.

Zamknijcie ten temat bo to już sensu nie ma...

Yo!

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koniec serwa pewnie :PP

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Oficjalnego info jeszcze nie było więc na razie czekamy ale na 95% padł

Padł na 100%. To było pewnie, odejście Tenmy = zjabanie sprawy przez merkona i off ...

Jedynie Tenma sie tam na czymś znał, a inni to tylko takie zwykłe gm, dają bana i pomagają jak masz problem.

@EDIT

Tak to jest kupować sm na privach!

Dobrze ze tego nie zrobiłem, bo w chuj drogie ceny ... 23 zeta na boja OMG...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Dobra, ja proponował bym nie spamić tu tylko zgraną ekipą przekierować się na inny serv. Lookałem w publikacjach ale nic tam nie ma ;/

Co wy myślicie o PL'u?

Opublikowano

Niedlugo startuje

http://endorian.pl

Nie dzialaja takie rzeczy jak: 1Hk, Dmg, Kamer, etc, testowane :]

Nie wiem kiedy dokladnie bedzie startowal, ale za niedlugo zostanie odpalony, poniewaz koniec bety. :]

sebekmpc.png

xFire:

peppa1997.gif<- Click

Jezeli chcesz mi podziekowac, daj mi lajka.

Opublikowano

Dobra, ja proponował bym nie spamić tu tylko zgraną ekipą przekierować się na inny serv. Lookałem w publikacjach ale nic tam nie ma ;/

Co wy myślicie o PL'u?

Wbijaj na Hybrida :-)

Olejcie ten serwer. Nie ma na co czekać.

Minusujcie sobie ;D

Yo!

Opublikowano

Ja bym tutaj jeszcze zagrał ale jak do 18 nie będzie żadnego info nie mówię że serwer on tylko info to poczekam jak nie to nie.

syghq.png

Opublikowano

Fajnie się grało. Raz nawet udało się włączyć 4ch, ale po resie już nie włączyli -,-

Mam nadzieję że server jeszcze będzie działać bo szkoda mi tego czasu poświęconego na niego no i po prostu był (tzn jak nie padł to jest) fajny

Opublikowano

Server na 95% nie padl , bo sponsor na serwer jest , jedyne co moga EWENTUALNIE ZROBIC JEBANE NEOSY to reset kont , ale watpie bo by zostalo moze z 10 osob , forum i strona wygladaja tak jakby ktos je przerabial , pozdrawiam

Opublikowano

nic tylko bić brawa dla merkona!!!

testowaliście podobne ten serwer z gildia LTD, a wyszedł z bugami, nowe skile zaraz po usuwane, niby miałą być fabuła, a była tylko 1 misja co 10lvli

nie no serwer pro, nigdy na gorszym niegrałem, teraz wiem że niewarto czekać w zapowiedziach na serwer, bo wychodzi zawsze niedopracowany

merkon wielkie brawa, ja bym się nie podjął takiego wyzwania, żeby się wziąść za coś o czym niemam pojęcia.

Opublikowano

Ciekawe czy merkon coś powie ;>

Myśle że nie, nie ma jaj i tyle ^^

Opublikowano

Jak widzę coraz więcej osób wchodzi do tematu i czeka na info od "Teamu" tego serwera lecz wątpię że to info właśnie dostaniemy;/

syghq.png

Opublikowano

Dobre sobie, ten serwer nie przekroczył nawet 300 graczy online...

W porównaniu do innych serwerów dedykowanych to jest nic...

Raz wbił Zuy czy tam Tenma i pisał ,że 666 online;*

Topic:Ogólnie trochę się zawiodłem...Tenma napisał mi na gg ,że może udostępni pliki serverowe z EvoniS i to mnie cieszy....Co do EvoniS to powiem tak...Jeśli nie będzie info do godziny 20 odpuszczam sobie;)

Opublikowano

Ciekawe czy merkon coś powie ;>

Myśle że nie, nie ma jaj i tyle ^^

Lol jaj to ty nie masz Merkon sam ci serwa nie zrobi wiec nie miej pretesi do niego ale do reszty teamu

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Server zamknąłem, nie mam na to sił. Dalej nie spłaciłem sponsora, Tenma odszedl też zabierając pewne dochody. Może w przyszłości ponowię jakiś projekt servera Metin2. Dzięki za grę, narka.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...