Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam już nie grać na serwier, bo prawie nikt nie gra może w dzień 80 graczy online z tego polowa to buffy, a team obiecywal na początku 4 ch , a do dzisiaj nie ma ich.

matjes4.png

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolnie na serwer zapowiadalo sie milion osob : ) Ale ja wiedzialem ze tak bedzie... Na kazdym '' wielki '' serwer czeka banda ludzi miliony setki tysiace a przyjdzie gra i zaczynaja sie texty typu '' nie gram '' a dlaczego? Bo za trudno... Najpierw spam ze ktos nie moze doczekac sie na serwer a potem '' ide na inny '' a ten inny to serwer na ktorym 100lvl wbija sie w 1 dzien. Ogolnie serwer nie jest taki trudny jaki sie wszystkim zdawal a kazdy lvl to nie '' latwizna '' tylko kazdy lvl up to wielka przyjemnosc ktorej na serwer 100lvl w 1 dzien sie nie spotka. W mojej karierze metin2 najlepszym serwerem byla Triadica AnimeMT2 i ten serwer. Nie chcesz nie graj : ) Ale pozniej pomysl czy jestes taki pro elo wbijajac 100lvl w 1 dzien niz 100lvl w dluzszy czas ale w przyjemniejszy sposob. Zapraszam na serwer wszystkich tych koxow ktorzy mieli byc w topce oraz tak zapowiadali ze beda grac.

Opublikowano

serwer stracił tę atmosfere jaka była na początku 3/4 graczy juz prawdopodobnie odeszło i sie czysta nuda robi

Opublikowano

Prezka cool na serwie nie zagram upodavnia sie od PL'a

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

Hmm, nie rozumiem, jak można dać unbana wszystkim zbanowanym na tak "profesjonalnym" serwerze. Mija się to z celem, przecież właśnie przez hacki gracze bulwersują się i przestają grać, gdyż inni używając pojebanych dmg hackUF czy innych kickUF mają wszystko szybciej i prościej... Na temat serwera ogólnej opinii nie mam. ;d

a ty moze zajalbys sie swoim serverem a nie pouczal innych? bo wczoraj przez 20 minut w m1 jinno jakis pajac kickal mnie i cale miasto. no ale widze ze masz wazniejsze rzeczy do robienia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Koniec z EvoniS ^^ lipa jak na moje Merkon wg sie nie interesuje serverem

ostatnio widziałem go z tydzień temu ^^

-MakYs dopadne Cie na innym serverze, Maćku ^^

Opublikowano

Z tego co wiem to parę osób z TOP1 miał wbite parę lvl nie mówiąc o EQ od GM`ów.. Nie ma już uczciwych adminów.. Już lepiej na tego Avalona chodzić bo tam może trudno się expi i gra,ale nie ma mowy,żeby TEAM tak robił.. Chodź nie wiem czy serwer Evonis można nazwać,że tam "działa" TEAM

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Ogolnie na serwer zapowiadalo sie milion osob : ) Ale ja wiedzialem ze tak bedzie... Na kazdym '' wielki '' serwer czeka banda ludzi miliony setki tysiace a przyjdzie gra i zaczynaja sie texty typu '' nie gram '' a dlaczego? Bo za trudno... Najpierw spam ze ktos nie moze doczekac sie na serwer a potem '' ide na inny '' a ten inny to serwer na ktorym 100lvl wbija sie w 1 dzien. Ogolnie serwer nie jest taki trudny jaki sie wszystkim zdawal a kazdy lvl to nie '' latwizna '' tylko kazdy lvl up to wielka przyjemnosc ktorej na serwer 100lvl w 1 dzien sie nie spotka. W mojej karierze metin2 najlepszym serwerem byla Triadica AnimeMT2 i ten serwer. Nie chcesz nie graj : ) Ale pozniej pomysl czy jestes taki pro elo wbijajac 100lvl w 1 dzien niz 100lvl w dluzszy czas ale w przyjemniejszy sposob. Zapraszam na serwer wszystkich tych koxow ktorzy mieli byc w topce oraz tak zapowiadali ze beda grac.

ale jak zaczac grac jak : po1 chuj wie kiedy znowu zaczna sie offy

po2 nie lubie jak ktos mnie robi w chuja(przekladanie daty startu)

po3. jak ogladam ss typa ktory ma 3 strony w magazynie perel to nie iwem czy sie smiac czy co.

po 4 pisal ktos ze ludzie powbijali lvl na bugu PT. szczerze to nawet nie iwem ocb z tym bugiem,ale nie chce grac na serverze na ktorym nie wszyscy maja rowny start

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Server upadł, EvoniS sie skończył ,

Więcej na niego czekałem niż grałem.

Opublikowano

eee, to co ja czytałem wyżej to prawda że padł? omg ....

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@UP

nie reklamuj tutaj innych

@top

serv padł czy tylko off?

Opublikowano

super, evenye v2

Merkon - tak szczerze zjebałeś po całości ! tyle niy miesięcy robienia tego gówna a i tak zjebaliście ! gz

Opublikowano

Joaquin nie licz ze cos napisze na forum. Obrazil sie ze moda stracil na wlasne życzenie ;>

Opublikowano

Merkon nie włączy na 100% , chyba znów wracam na 4fun'y ;/

Szkoda a myslalem ze do kona lutego pociagnie - ale takie życie priva, prędzej czy później pada

Opublikowano

Ale ja wiedziale, że padnie, bo wczoraj eq oddalem postać usunelem, myslalem, że jeszcze pare dni postoi, a tutaj juz padl ;D

matjes4.png

Opublikowano

Lol Tenma coś w to nie wierze a dlaczego? Bo sam mówiłeś że najwięcej się nad nim napracowałeś??

TERAZ NIECH KTOŚ Z TEAMU DA OFICJALNE INFO CO Z SERWEREM

syghq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...