Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot][Dl][Hack]Ultimate Hack V0.1 Made By Artent Hit ! Wszystkie Hacki W Jednym !

ArTenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie zaje** hack. Ściągłem, po chwili większość aplikacji jakie mam zostały zarażone jakimś gównem, pół systemu leży. To tylko ostrzeżenie dla tych co chcą ściągnąć, w każdym bądź razie nie polecam bo i tak nie działą.

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalnie zaje** hack. Ściągłem, po chwili większość aplikacji jakie mam zostały zarażone jakimś gównem, pół systemu leży. To tylko ostrzeżenie dla tych co chcą ściągnąć, w każdym bądź razie nie polecam bo i tak nie działą.

powiedział koleś z 7 postami...

zadam ci pytanie.

Czy ty masz jakiekolwiek doświadczenie w dziedzinie komputerów ?

Opublikowano

64 bit

i to jest problem ^^

Nie za bardzo wiem jak zrobić aby poszło na 64 bit

JEŚLI KTOŚ WIE NIECH SIĘ DO MNIE ZGŁOSI NA PW!

Opublikowano

wszystko pieknie i fajnie tlyko ze jak daje hacka i klikam metinmod to gdy sa serwery do wybrania to wylacza sie meteki jest :Detected Hack pelerynki.exe ten spoosb z blokowaniem HS to jedna wielka lipa, ja bloklem HS antywirem (ESET nod32) i dalej dupa. help me

@edit Ty szmato !! zjebałeś mi cały system, moj komp wariuje !!!! Antywir wyszukuje ciagle wiry w systemie !!!!!!! SPALIĆ SZMATE ! WYPIERDALAJ Z MPC !!!!!!!!!!!

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Hymm ODRADZAM ŚCIĄGANIA tego. W środku siedzi wirus WIN32.Jeefo który:

Tworzy osobną usługę figurującą pod nazwą PowerManager z podopisem "Manages the power save features of the computer"......a ustawioną w typie startowania na Automatic, co ewidentnie uruchamia wirka za każdym razem gdy winda startuje.

Pracuje cały czas w tle. Infekuje on w stałych odstępach czasu wszystkie pliki exe we wszystkich folderach i na wszystkich dyskach, co obrazuje się wzrostem rozmiaru tych plików.

Jest rzeczywiście tworzony plik z atrybutem systemowym SVCHOST.EXE (36,362 bytes) w %WinDir% (C:\WINDOWS\SVCHOST.EXE). To jest straszna zmyłka bo taki plik naprawdę istnieje w systemie i jest bardzo ważny dla windowsa. Oryginalny plik systemowy jest w %SysDir% (C:\WINDOWS\SYSTEM32\SVCHOST.EXE)

Czyli innymi słowy ten wirus wgrywa się w WSZYSTKIE nasz exe'ki i po godzinie pracy uleczy nas tylko format. Radze przeskanować kompa wszyskim którzy mają to "coś" u siebie ! Zwłaszcza u ciebie Artent !

PS co z tego że mam 20 czy tam 5000 postów. JA po prostu ostrzegam. Na dowod daję skan avastem professional:

avastjeefo.jpg

Opublikowano

OMG ten Chłam nie działa odpalam injectora wybieram hacka odpalam metina przez tego injectora i nie działa

Zapewne nie wrzuciłeś tych plików na Dysck C tylko do jakiegoś folderu...

Usuń to najlepiej z kompa bo potem format dysku Cie czeka jak mnie

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kruk dobra weż sie nie odzywaj jak sie nie znasz w kazdym injectorze wykrywa wirusy omg ale one sa tak grozne jak tobie mrówka ^^

Teraz wszystko pięknie działa ino kicka loguje autologinem ale co kilka sekund kicka a tak szybko lvla nie wbije

E9mwj60.png

Opublikowano

spalić gnoja !!!!!!!!! odinstalowałem to gówno i teraz na C antywir we wszystkich programach widzi wira i je usuwa ! kur wa szmato wypierdalaj z MPC !!!!!!!! czeka mnie format !!!!

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

No zdeka ... Pobrałem to i komp się zwiesił a avast wył jak Pojeb*** ! Szczerze ... Jakoś mi to nie przypadło do gustu wywaliłem wszystko ;/

Kr3jZoL.png

Opublikowano

No zdeka ... Pobrałem to i komp się zwiesił a avast wył jak Pojeb*** ! Szczerze ... Jakoś mi to nie przypadło do gustu wywaliłem wszystko ;/

Zeskanuj sobie lepiej kompa bo to ingeruje w pliki exe na całym systemie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

LUDZIE CZY WAS POPIE*DOLIŁO !

MACIE SKAN I TAM WYRAŹNIE WIDAĆ ŻE SĄ WIRUSY !

POBIERACIE NA WŁASNE RYZYKO !

A NIE POTEM DO MNIE Z PRETENSJAMI I WYZWISKAMI ZE ROZWALIŁEM WAM KOMPA !

NIE MOGŁEM GO ROZWALIĆ BO HACK INGERUJE TYLKO W PLIKI METINA !!!!!

TAK CIĘŻKO TO ZROZUMIEĆ !?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...