Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot][Dl][Hack]Ultimate Hack V0.1 Made By Artent Hit ! Wszystkie Hacki W Jednym !

ArTenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry programik, no ale do jasnego chuja wszedzie mi kaspersky teraz jednego wirusa wykrywa, usunelo mi juz 7zipa, metin2client(po tym jak wlaczylem antivirusa)nie mogl byc wylaczony na wieki, chyba za niego place nie ;d to nie bede w czasie korzystania z hackow wylaczal caly czas antivira.Napisanie takiego injectora to nie jest taka straszna i dluga robota.Postaram sie takiego zrobic.Moze wam tu zarzuce.

Za wszelkie bledy przepraszam, juz dlugo nie spie i juz nawet nie wiem co mowie.

@up co ty taki wkurwiony ? polecam zresetowac kompa i to na wszelki wypadek wyjebac.

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm... Miałem ten sam problem. Ale po wielu próbach zrobiłem własne obejście i hula ! ;D Jak ktoś chce pomoc pisać GG: 1218117 ;D

Mical!

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

StarBite. a myslisz ze co zrobilem ? teraz usuwam skanerem online wszystko prawie.. najgorsze jest to ze to laptop mamusi do pracy .. ;] a ja pykałem nim w metina .. jak bym znał tego typka z reala to bym mu łep Rozwalił...

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

dzieki kur... przez ciebie musialem zrobic formata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

radze nie pobierac

22020005.jpg

wal co chcesz to tylko jest forum (to nie real) ale jak walisz to - :D

Opublikowano

Mi wywala błąd hs...

w 1 poście masz link do tematu jak zablokować ten błąd

Opublikowano

1.Działa na PL ?

2.Czysty Skan ?

Niechce Kompa Sobie Spalić Jakimś Wirusem

Kto Sprawdzał ?

mam do ciebie takie pytanko.

a umiesz czytać ?

bo w 1 poście wszyściutko jest napisane...

Opublikowano

Nie ściągajcie tego, ja musiałem zrobić format dysku bo mi się tyle wirusów narobiło nazywały się chyba jeecho czy jakoś tak, nie mogłem odpalic żadnej aplikacji!!!

Opublikowano

Eh.. ale z was nooby.

Nie może cie tego docenić ze gościu się namęczył??

Gościu jesteś wielki ^^

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

to wyłącz antywirusa czy to tak trudno zrobić ?

Tak trudno bo się nie da ^^

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Opublikowano

ej czemu mi sie pokazuje hack shield hodz dałem anti sh ??????

spróbuj zablokować HS tym:

http://www.mpcforum.pl/topic/276539-megatut-blokowanie-hs/

Opublikowano

jak się nie umie odpalić to takie są tego skutki

Dzieci zrozumcie to nie jest wina hacka że wam nie działa tylko wasza że nie umiecie tego odpalić.

Jakoś u innych normalnie działa i nie narzekają tylko jest mała grupka osób która ciągle ma jakieś problemy.

a co do pana:

to uśmiałem się kiedy przeczytałem że mój program spowodował 16895 wirusów.

GŁĄBIE (bo już inaczej cię nie mogę nazwać) jak program mający 6 mb może spowodować tyle wirusów ! a po 2 nie było trzeba pobierać, a nie teraz narzekasz że niby ci kompa rozwaliłem. masz skan w 1 poście więc mogłeś zerknąć.

a co do fragmentu że byś mnie zbanował na IP jakbyś miał admina.

To właśnie dlatego nie masz tu admina ^^ aha i poćwicz nad ortografią...

normalnie otwieralem nie kluc sie bo i tak nie zostaniesz cheaterem

22020005.jpg

wal co chcesz to tylko jest forum (to nie real) ale jak walisz to - :D

Opublikowano

normalnie otwieralem nie kluc sie bo i tak nie zostaniesz cheaterem

"bo i tak nie zostaniesz cheaterem" dziecko nie jestem cheaterem tylko początkującym programistą.

a Ty nigdy nie nauczysz się korzystać z komputera. zapewne wszystko byś formatem naprawiał.

wszystkie wirusy jakie są w tym chacku nie mają ABSOLUTNIE NIC do plików systemowych.

więc jeśli jesteś na tyle nierozgarnięty aby formatować komputer przez program który ingeruje w pliki metina, to życzę powodzenia.

Opublikowano

! UPDATE !

Zaktualizowane zostały linki download z nowym plikiem .exe od teraz hack wszystkim powinien działać !

Opublikowano

działa ;], dzięki łapaj +

Jestem tym kim jestem.

''nic mnie nie obchodzi, nic mi się nie chcę, nic mnie nie interesuje''

Jak chcesz daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...