Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot][Dl][Hack]Ultimate Hack V0.1 Made By Artent Hit ! Wszystkie Hacki W Jednym !

ArTenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wszyscy mają problemy... W intrukcji jest tak jasno napisane że jaśniej być nie może... Ale ja mam problem. Gdy wlączam hacki,metina i sie loguje to wszystko dziala ale tylko na 10 sekund. Chodze sobie postacia okolo 10 sekund i wywala z serwa i tak za kazdym razem

z

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko all działa.

Przez ta wstawkę mam od h**a wirusów. Musiałem skanować 2 razy dysk (AntyWirus to Eset NOD32) także ostrzegam przed pobieraniem tej paczki.

pisałem już że wirusy są spowodowane przez injectora !

ile razy mam to jeszcze powtórzyć ?

Opublikowano

Nie dziala mi fb by erpel, a na nim mi zalezy ;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Nie uruchamia sie okno bota w ogóle

h65xnex.png

Opublikowano

"bo i tak nie zostaniesz cheaterem" dziecko nie jestem cheaterem tylko początkującym programistą.

a Ty nigdy nie nauczysz się korzystać z komputera. zapewne wszystko byś formatem naprawiał.

wszystkie wirusy jakie są w tym chacku nie mają ABSOLUTNIE NIC do plików systemowych.

więc jeśli jesteś na tyle nierozgarnięty aby formatować komputer przez program który ingeruje w pliki metina, to życzę powodzenia.

morda kapciu

22020005.jpg

wal co chcesz to tylko jest forum (to nie real) ale jak walisz to - :D

Opublikowano

Piekna,wielka paczka wirusow. Owszem te wirusy zarazaja gre ale oprocz tego caly system. Na poczatku hacki dzialaly ale pozniej wylaczyla metina. Chcialem wlaczyc gg a jest napisane ze jest usuniete i sam skrot tylko na pulpicie, wszystkie programy mi wywalilo z kompa oprocz odtawrzacza muzyki i anty wira ktory byl wylaczony... Skanowalem kompa i w systemie wkykrylo 300 zarazonych plikow i reinstalka windowsa. Te twoje wirusy zarazaja wszystkie pliki z kompa i zjada sterowniki i programy. Nic inngo nie zostaje jak reinstal.

z

Opublikowano

Hmm dalczego mam tak : Wlaczam ultimate hack klikam moober hack uruchamia sie injector...potem klikam uruchom mt2pl i sie injector wylacza i sam metin zostaje...pomoze ktos?

Opublikowano

ej all robie tak jak na intrukcij .

na początku działało no i all ok ale 5 minut po hacksheld zadziałal i wywalił mnie do pulpitu z błendem ''DETECT_GAME_HACK C:\WINDOWS\pelerynki.exe.''

robie all jak na instrukcij help sory za ort ale ja pisze fast i mam starą klawiature i p mi nie zmiekcza c,itp

2512d09ed83a816497ec57c.png

Opublikowano

Ja mam o to taki problem , program do wybiera sie pokazuje .

Metin rowniez sie wlacza , ale jedynie co sie za hak wlacza to Fishbot ?

Wiedz pytanie , czy do tej paczki potrzeba net.frawork 3.5 czy jakos tak ?

Za pomoc oczywiscie ++ lub --- jak kto woli .

@EDIT.

Wszystko mam tak jak w instruckji , oraz wyłączany anty wirus .

Opublikowano

Windows 7 ult x64, ultimate hack, daje adventure hack, w injectorze wybieram multi hacka, w grze zero. Nie mam kamer moda bo ArTent napisal ze nie trzeba.

Opublikowano

Gdzie ten instalator niby dalej wszystkie są .rar - ktore to niby trzeba ściagnąc

Edit: juz wszystko pieknie dziala Dzieki poleciał plusik

Opublikowano

no i gites działa na pl

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

So what the fuck is it ? - WinRar bezproblemowo instaluje paczuszke nr1 lecz z paczuszką nr2 ma kłopot " nieoczekiwany koniec archiwum" "nie moge wykonać" takie komunikaty w oknie diagnostycznym...

Może cos poradzisz ?

wrazie W masz tu SS

bez tytułu.bmp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

marihuana.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

dlaczego jak naciskam żeby zabijał mi ryby to nie zabija tylko muszę zaznaczyć każdą rybę pojedyncza aby zabijał ryby

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...