Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot][Dl][Hack]Ultimate Hack V0.1 Made By Artent Hit ! Wszystkie Hacki W Jednym !

ArTenT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa na privach? Nie koniecznie chodzi mi tutaj o Metin2moda? Np. na Cliencie Yitiana?

Mogę zrobić aby działało na priv ale tylko pod kamer mod nie będe się bawił w oddzielne programowanie do każdego clienta.

Opublikowano

A mi nie działa robiłem wszystko tak jak instrukcja każe i wyskakuje mi to 34693236089714923354.jpg

zainstalowałeś to?

http://www.autoitscript.com/cgi-bin/getfile.pl?autoit3/autoit-v3-setup.exe

Opublikowano

spróbuj pobrać jeszcze raz i wtedy skopiować pliki itd.

Edit:

za 1 razem odpalił ci mój program ?

Opublikowano

Co to za wirus Win32/Hidrag coś tam?

Wszystkie pliki mi infekuje. Kasuje wszystkie wyjątki i skanuje. OSTROŻNIE Z TYMI PLIKAMI. Oby mi się udało skasować te wiry...

Opublikowano

Idioci... svchost to jest plik systemowy... Bez niego nie działa poprawnie system.... T_____T

Gratulację !

W końcu ktoś mądrze mówi

Opublikowano

po sciagnieciu i zrobieniu wedlug instrukcji avast caly czas usuwa mi jakies wirusy - Win32:Jeefo... usunal juz chyba z 30... a wylaczylem wira wtf.... mam je prawie w kazdym pliku ^^ a wczesniej tego nie bylo

Opublikowano

A mi nie działa robiłem wszystko tak jak instrukcja każe i wyskakuje mi to 34693236089714923354.jpg

odpal jako administrator i po problemie

Opublikowano

Ja gram na priwie przez moda ,udało mi sie odpalic metka ale zadnego bota niemoge odpalic ,mozesz dodac zeby na priwach chodziło ?

Opublikowano

poradzilem sobie jakos z tym. wystarczylo reinstalnac metina... jak uzywac tych hackow bo daje zeby wszystkie zaladowal i wlaczam gre Metin2PL z tego hacka... i zaden hack sie nie wlancza...

ZBIERAM -

Opublikowano

tatuspf pomógł thx leci +

Tylko teraz jest problem bo jak włączam metka i chce włączyć hacki to żaden się nie odpala:(

bartes.png

Sygnaturka by Vented

34793.gif

33308.jpg

33525.png

Opublikowano

tatuspf pomógł thx leci +

Tylko teraz jest problem bo jak włączam metka i chce włączyć hacki to żaden się nie odpala:(

mam ten sam problem

ZBIERAM -

Opublikowano

tty psie zjebales mi kompa zycze ci zeby ci mama umarłą !!! zasrana cioto . nic nie moge otworzyc oprócz przegladarki interneowej internet exploier.. jebana parówo metina nie moge nic zasssrany smeiciu jak cos klikam to pokazuje tylko zeby czekac a chuja nic dalej sie nie dzieje -_- przez ciebie mi menadzer zadan nawet nie działą .. nie polecam tego brudasa!! spalic mu dom ;(

sory ale mam takie neerwy przez tego smiecia!!..

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...