Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot][Dl][Hack]Ultimate Hack V0.1 Made By Artent Hit ! Wszystkie Hacki W Jednym !

ArTenT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbyś dać tego samego fb?? Bez tych haxów

Przecież możesz każdy hack uruchomić oddzielnie więc o co ci chodzi ? czy chodzi ci o wirusy ? jeśli o wiry to nawet jeśli ci wyśle sam FB to i tak będą bo to przez injector

Opublikowano

Nieźle się musiałeś napracować, ale i tak wszystko do dupy za duzo wirów, mój antyvir wszystko blokuje, i plik się nie uruchamia DUPA

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Nie mogę znaleźć pliku ultimate hack ... ani w paczka 1 , ani w paczka 2 nie ma tego pliku ;/

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Nie mogę znaleźć pliku ultimate hack ... ani w paczka 1 , ani w paczka 2 nie ma tego pliku ;/

jest plik ultimate hack v0.1 a folderze paczka 1

i to jest przystosowane do pl a na privy nie działa

Opublikowano

A metek też na C musi być. Na dysku C robię folder i wklejam do niego te pliki. Tak dobrze??

metek może byc byle gdzie ale aby pliki z paczki 2 były na dysku c

@up

szkoda słów jak nie umiesz uruchomić to jasne że nie działa.

trzeba dokładnie wykonać instrukcję

Opublikowano

chwila, czyli jak to sciagne to musze miec na dysku jakies hacki i to jest 'uruchamiacz', czy jak sciagne ten ultimate hack to wszystkie hacki juz w nim sa, bo widze tam expbota ktory podobno niedziala na pl

Opublikowano

chwila, czyli jak to sciagne to musze miec na dysku jakies hacki i to jest 'uruchamiacz', czy jak sciagne ten ultimate hack to wszystkie hacki juz w nim sa, bo widze tam expbota ktory podobno niedziala na pl

wszystko jest w Ultimate Hack

@up exp bot jest darmowy

Opublikowano

Moim zdaniem to jakis keylogger, poprostu inaczej sie nie da wytlumaczyc - zrobilem wszystko idealnie jak w instrukcji, a ten plik 'ultimate.exe' to jakas sciema, nie da sie go wlaczyc - tak jak keyloggera... moim zdaniem key, niech ktos sprawdzi wiarygodny i napisze czy to dziala.

Opublikowano

Hehe, myślisz, że za takie coś dostaniesz 500+ ? Sorka, mylisz się. Zanim będzie 100-200 to już połowa z tych hacków nie będzie działać, lub nie będzie dało się ich w ogóle włączyć... Nie że się czepiam, ale przesadziłem z tym 500 bo za 1 posta to na MPC Forum max chyba 300 cos było ^,^ A tak wracając do tematu, tak jak większości nie działa plik ultimate.exe, więc za pewne ta mniejszość piszę że działa żeby napisać...

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...