Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Komuś tu ciężko z matematyką, no ale cóż zrobić, jak edukacja skończona na podstawówce.

Ja się pytam dlaczego temat NevrasT'a został zamknięty, skoro tutaj jest ten sam syf i dalej stoi?

Bo tak. Sama Twoja wypowiedź o czymś świadczy.

Po pierwsze, czytając Twoje wypociny, nie jestem pewien czy wiesz sam co piszesz, zaprzeczasz sam sobie. Ja osobiście nie klikam F5, uczę się na historie i w międzyczasie lubię sobie zjechać takich dzieciaków jak Ty. Elcadria lepsza od NevrasT'a? No chyba kpisz kolego. Od wychodzenia z kumplami są piątki, soboty i ew. niedziele. Jak Ty sobie to wyobrażasz, żeby zachlewać mordę w środku tygodnia? Chyba, że chodziło Ci o zabawę w piaskownicy, albo chowanego, to przepraszam.

Jak Ty sobie to wyobrażasz, żeby zachlewać mordę w środku tygodnia?

Mmm, miło że udzielasz mu takich rad na forum.

Elcadria lepsza od NevrasT'a? No chyba kpisz kolego

Nie dziel skóry na niedźwiedziu, którego nie złapałeś.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Gore-Tex, miało być na święta, potem do końca maja, teraz 1-4 czerwca, jak będzie 3 czerwca to napisze, że ktoś ich w huja zrobił itd... i będzie do końca czerwca.

Ktoś napisał, że w 2012 może będzie serwer, wyśmiałem go ale powoli to coraz bardziej realne.

Zastanówcie się, jakby ktoś napisał w styczniu czy tam w lutym, że serwer wystartuje najwcześniej w czerwcu, to byście na pewno mu nie uwierzyli.

Jeszcze drugie tyle czekania a będzie 2012, pozdrawiam haha.

Ktoś napisał, że Nevrast jest już robiony 2 lata, może i tak, ale mimo to zapowiedź miał później,

dla mnie Elcardia może być robiona i 5 lat, ale jaki jest sens dawać zapowiedź serwera pół roku przed startem ?

O jeszcze sobie przypomniałem, jak evenye czy evonis startował, to Gore-Tex, czy tam Salon wyśmiewał te serwery mówiąc coś w tym stylu:

"Jesteście naiwni jak młode pelikany" chodziło o to, że konkurencja się z dat nie wywiązywała, i to było napisane w takim właśnie kontekście.

A teraz Gore-Tex głupio ci ? jak wy się z dat nie wywiązujecie, teraz to samo o was możemy powiedzieć, i nie będziemy się mylić.

Sam nie zagram na tym serwerze, ale to co wy robicie to jest śmieszne, dziwne że jeszcze zwolenników macie (chyba);]

Nie mówię, że będzie(chyba;]) to zły serwer, ale można się przyczepić do charakteru Teamu, wczesnej zapowiedzi, no i nie ma co ukrywać kłamstw.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widzę, że na tym dziwnym forum znalazł się choć jeden moderator który w miare ogarnia.

Proszę już przestać mówić o tym całym Nevraście bo rzygać mi się chce jak słyszę tą nazwe.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dobra moją odpowiedzią proponuję zakończyć spam...

Mówicie, że lepszy Nevrast itd... a nawet jeszcze serwery nie wystartowały.

To trochę dziecinne nie sądzicie ?

Ja osobiście uważam 80% komentarzy za zbędne, to jest zapowiedź, a nie temat: Elcardia vs Nevrast.

Mi osobiście podoba się ten serwer bardziej się, co nie znaczy, że nienawidzę nevrasta itd...

Nie eliminuje projektów innych ludzi, każdy ma prawo do swojego serwera, i postarajmy się to uszanować i nie obrażać.

Mówicie, że serwer nigdy nie wystartuje, mylicie się beta już wystartowała, teraz tylko kosmetyka itd...

Trzeba dopracować wszystko, żeby nie było jak na innych serwerach, że każdy się starał żeby wszystko szybko wystartowało,

a potem poprawki trwające miesiącami. Ja osobiście wole grać na zapiętym serwerze na ostatni guzik, nie wiem jak wy.

To może zacznę napisać normalny post.

Zamierzam grać wojownikiem body, szukam kolegów do wspólnej gry, pisać na pw.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

nie regulaminowa sygna

Opublikowano

Bez przesady dlaczego tutaj mamy się niby obrażać. Szanuję projekt Nevrast, bo tworzą go ludzie tacy jak my, którzy mają swój cel i chcą go osiągnąć.

A to że robią to w sposób, który nie ma prawa wypalić to już nie moja sprawa.

Odnośnie serwera jutro postaram się napisać nową oficjalną zapowiedź serwera, bo tu mnie moderatorzy zabiją.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bez przesady dlaczego tutaj mamy się niby obrażać. Szanuję projekt Nevrast, bo tworzą go ludzie tacy jak my, którzy mają swój cel i chcą go osiągnąć.

A to że robią to w sposób, który nie ma prawa wypalić to już nie moja sprawa.

Odnośnie serwera jutro postaram się napisać nową oficjalną zapowiedź serwera, bo tu mnie moderatorzy zabiją.

Pozdrawiam.

Pisalem z Kamerem na gg i pisal ze to klamstwo i w zadnym teamie go nie ma.

RMCF

Opublikowano

No co prawda to prawda najezdzalem, bo juz troche Gore Tex dzialal mi na nerwy przez te koloryzowanie i przesuwanie dat openingu. Zobaczymy jak to bedzie u was ;]

I jeszcze jedno co najwazniejsze ;] Mam nadzieje ze nie bedzie absow po 20% !

Zapraszam na wkrótce powstały serwer - www.moltenmt2.pl Poleć znajomym

■ Profesjonalna administracja

■ Stabilność serwera gwarantowana

■ Wyśmienita szata graficzna

■ Forum, strona - są już aktywne

Prezentacja na dniach :)

Opublikowano

Pozyjemy zobaczymy ;D

mam ndzieje ze ten serwer bedzie dobra "forma wypoczynku" a nie meczarnia jak wczesniej wspomnainy NevrasT

Opublikowano

Sorry, ale nie mam zamiaru grac na servie gdzie sa takie kosmiczne abs. I te 5% robi duza roznice.

Abs 20% to glupota ;x Po ile w chcecie walic ze skilli? Do 2k dojdzie to bedzie dobrze ;f

Zapraszam na wkrótce powstały serwer - www.moltenmt2.pl Poleć znajomym

■ Profesjonalna administracja

■ Stabilność serwera gwarantowana

■ Wyśmienita szata graficzna

■ Forum, strona - są już aktywne

Prezentacja na dniach :)

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy. Osobiście od początku czekam na ten server i mam nadzieję, że to wszystko co jest w zapowiedzi będzie w grze i będzie dopracowane w 100%. Pozdrawiam ;]

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Opublikowano

Mam pytanie. Kiedy planujesz tą wersję Beta serwera ruszyć?

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Opublikowano

No widzę,że nowa era się rozpoczyna,i będzie można pograć nareście coś porządnego ... bo jak każdy wie Nevrast coś nie wypalił,więc na pewno ten serwer się bardziej rozwinie

^^

Prezentacja mogła być trochę lepsza,i powinno moim zdaniem znajdować się więcej informacji ;> czy trzymacie wszystko by zrobić nam niespodziankę ;d ?

Gore nie zalecam Wam się w ogóle śpieszyć,lepiej wszystko porządnie zrobić a nie póżniej problemy mieć.

Mam nadzieje,że będzie miła atmosfera z Wami Game Masterzy,Admini i będziemy mogli z Wami spędzić wiele,wiele lat;f

Opublikowano

Spokojnie, beta testerzy itd. przydadzą się potem, bo już wiedzą na co zwracać uwagę podczas testów.

Dziś zaczynamy zamknięte beta testy, zwracamy uwagę na to co jest do zrobienia i poprawienia.

Pamiętajcie! NIGDY nie ma pewności, że na serwerze nie ma bugu itd. szczególnie w grze Metin2 (która jest nafaszerowana bugami).

Pracujemy naprawdę dużo i cały czas coś naprawiamy, także jeśli znajdziecie jakiś błąd to proszę nas nie obrażać, ale go zgłosić (od tego jest beta).

Myślę, że sami zauważycie że serwer jest dopracowany - kierowaliśmy się zawsze wygodą i komfortem gracza.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po raz ostatni wypowiadam się na temat startu:

Start serwera dla WSZYSTKICH (wersja beta) 1 - 4 czerwca!

Robimy maks. 7 dniową officjalną betę, reset kont i startujemy oficjalnie!

Pozdrawiam.

Jak komuś nie pasuje taki układ, cóż by tu powiedzieć? "cześć!"

Opublikowano

Do wszystkich nieogarniętych napaleńców na serwer: Spokojnie ludzie, przecież nie zrobimy tych samych błędów co nasi poprzednicy!!!

Ponadto każdy będzie miał szanse wypowiedzieć się na temat serwera i zaproponować zmiany!!!

Jeśli cokolwiek Wam nie będzie pasować - wystarczy napisać i przedyskutujemy to w teamie!!!

Nie widziałem na żadnym serwerze, żeby ktokolwiek z graczy miał szansę zmienić konfigurację serwera (tutaj macie tą możliwość).

Pozdrawiam

Gość Mounthains
Opublikowano

Zamykam na czas posprzątania moderatorów tego tematu.

Proszę wyczyścić temat ze zbędnego spamu.

Zaczynacie zaraz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...