Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie... Po co się kłócić... Niech każdy gra na swoim serwerze i nie kłóci się jeny... Przecież nikt nikomu na złość nie robi i te serwery powstają dla WAS ! Abyście mogli miło spędzić czas dobrze się bawiąc ! I taki jest cel tego. WSPÓLNA ZABAWA! A nie że każdy po sobie jedzie. Nie o to tu przecież chodzi. Macie wolność. Będziecie grać gdzie chcecie i nikt nie może w to ingerować. Po prostu nie bądźmy konkurentami ale przyjaciółmi po fachu i wymieniajmy się poglądami i pomysłami aby Wam, graczom grało się jak najlepiej bo o to w tym przecież chodzi ! A nie robić afery o nic .

Pozdrawiam

W 100% się z Tobą zgadzam!

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech kazdy wybierze sam gdzie chce grac i wcale nie musicie tutaj wyzywac innych itd.

Jesli ja przesadzilem w swojej wypowiedziach to serdecznie przepraszam tych ktorzy poczuli sie urazeni.

Od tego momentu informuje tylko o nowosciach zwiazanych z serwerem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Elcardia Elcardia napisalem do jednego z ludzi od rekrutacji na testera , bym bardzo nieogarniety potem powiedzial ze wszystko ok i zrobi konto nigdy nie zrobil.

Gralem przedtem chwilke na becie i nie bylo nic nowego , zobaczymy , ogolnie chyba mpc ma mniej neosow niz wy a na nevrastcie i tak nie bedzie 500 graczy .

wakow9.png
Opublikowano

Witam mam pytanko czy jest już jakaś strona serwera albo coś wogóle bo temat teraz zobaczylem a nie chce mi sie oglądać 47 strob bo to by mi zajeło niewiadomo ile

Opublikowano

[status: On] BETA TESTY 2.0.0 OPEN !

*Vatahar GG 35685256

*SeKu GG 35597000

*Blazzy GG 35609189

Beta-official TESTY otwarte dla wybranych

O uczestnictwo pisać do KOMISJI REKRUTACYJNEJ !!

Opublikowano

Ogarnijcie się ludzie to jest zapowiedź,a nie dział ''kłótnie''

Serwer bd to bd jak dla mnie to nie ma wielkiego znaczenia kiedy i gdzie,ale żal mi tych ludzi którzy piszą komentarze w zapowiedzi nevrast

@CYTUJĘ Będę grał na 100%,serwer zapowiada się zajebiście

Omg.... Nie mogę z tego.Serwer wystartuje i zacznie się spamowanie typu '' za słaby exp'', ''za mały drop yang'ów'' itp.

Wam polakom jest naprawdę trudno dogodzić . Pozdro dla tych prawdziwych graczy Metin2,a nie NeoMetinczyków.

Opublikowano

Gore-Tex mam pytanie do ciebie zainteresowałem sie twoim sewerem powiedz czy bedzie to wszystko co w tej liscie nowosci na elcardi i czy na 100% start do 4 czerwca?

42902200.png

By KosSmiiiTa

Opublikowano

Ogarnijcie się ludzie to jest zapowiedź,a nie dział ''kłótnie''

Serwer bd to bd jak dla mnie to nie ma wielkiego znaczenia kiedy i gdzie,ale żal mi tych ludzi którzy piszą komentarze w zapowiedzi nevrast

@CYTUJĘ Będę grał na 100%,serwer zapowiada się zajebiście

Omg.... Nie mogę z tego.Serwer wystartuje i zacznie się spamowanie typu '' za słaby exp'', ''za mały drop yang'ów'' itp.

Wam polakom jest naprawdę trudno dogodzić . Pozdro dla tych prawdziwych graczy Metin2,a nie NeoMetinczyków.

Przynajmniej jedna normalna wypowiedź w tych narzekaniach...

POWTARZAM JESZCE RAZ : JAK NIE MACIE NIC DO POWIEDZENIA PO PROSTU NIE ZAŚMIECAJCIE TEMATU

JEŻELI CHCECIE SIĘ POWYZYWAĆ WYNOCHA DO TEMATU SPAMU TEGO WASZEGO NEVRASTA SKORO TO NA NIEGO CZEKACIE (nasze serwer znajdzie sobie normalnych graczy)

TAM SOBIE PODYSKUTUJECIE, POOGLĄDACIE JAK KLNĄ NIECIERPLIWE DZIECI I POWYZYWACIE SIEBIE OD NO-LIFÓW...

Gore-Tex szkoda, że twoi rodzice nie wiedzą, że istnieją prezerwatywy... :/

Idź się leczyć jak masz takie głupoty wypisywac...

Opublikowano

peter417 powiedz mi czy Gore-Tex karze Ci tak bronic Elcardii czy placi Ci za lizanie dupy?

Gore-Tex wydaje mi sie ze Ty Elcardii nie tknąles palcem a piszesz zeby Tobie serwa nie zapchali.. Ty jestes tylko tanią i zalosna reklamą, ktora nie dlugo wygasnie ;x

Sorry, ale nie przebywam w zadnych "czarnych dupach" jak Ty to lubisz robic co nie? ;> mmm ocienione miejsca, cos dla Ciebie, bo od slonca mozg Ci sie spala i nie wyrabiasz napiecia ;f

Zostaw NevrasT w spokoju i dalej badz zapatrzony w swoja ukochana Elcardie ktora wychodzi juz od 6 miesiecy... porazka.

Gdzie bylem jak nie bylo zapowiedzi Nevrasta? Proste nie wchodzilem na MPC bo mialem juz dosc koloryzowania Elcardii przez Ciebie.

Zapraszam na wkrótce powstały serwer - www.moltenmt2.pl Poleć znajomym

■ Profesjonalna administracja

■ Stabilność serwera gwarantowana

■ Wyśmienita szata graficzna

■ Forum, strona - są już aktywne

Prezentacja na dniach :)

Opublikowano

Zostaw NevrasT w spokoju i dalej badz zapatrzony w swoja ukochana Elcardie ktora wychodzi juz od 6 miesiecy... porazka.

Taki cwany ?? To powiedz ile wychodzi wasz nevrast ? ... 2 lata wiec jak macie pisac takie glupoty to lepiej zatrzymajcie to dla siebie.

Ja tu elcardii nie bronie, bo szczerze mowiac mam to gdzies, ktory serwer jest lepszy, a ktory gorszy. Poczekamy zobaczymy.

Czytalem kilka komentarzy z nevrasta i elcardii. Zauwazylem, ze na elcardie czekaja ludzie, ktorzy chca po prostu pograc i dobrze sie pobawic jak normalni ludzie, a na nevrasta czeka banda dzieci, ktore caly dzien przesiaduja przed kompem i swiata po za nim nie widza. Faktem jest tez to, ze na nevrasta czeka pewnie tez kilkanascie normalnych osob ale wiekszosc to beda tak jak wyzej napisalem "dzieci", ktore nie potrafia przezyc jednego dnia bez komputera.

I taka jest prawda.

5RlaVGt.png

Opublikowano

watpie aby kazal jedynie co to pewnie prosil a po 2 zycie jest brutalne kazdy stara sie jak moze by jak najlepiej zareklamowac swoj towar;) To normalne zachowanie jak ktos stawia serwer lamerze

Opublikowano

peter417 powiedz mi czy Gore-Tex karze Ci tak bronic Elcardii czy placi Ci za lizanie dupy?

Gore-Tex wydaje mi sie ze Ty Elcardii nie tknąles palcem a piszesz zeby Tobie serwa nie zapchali.. Ty jestes tylko tanią i zalosna reklamą, ktora nie dlugo wygasnie ;x

Sorry, ale nie przebywam w zadnych "czarnych dupach" jak Ty to lubisz robic co nie? ;> mmm ocienione miejsca, cos dla Ciebie, bo od slonca mozg Ci sie spala i nie wyrabiasz napiecia ;f

Gdzie bylem jak nie bylo zapowiedzi Nevrasta? Proste nie wchodzilem na MPC bo mialem juz dosc koloryzowania Elcardii przez Ciebie.

CZY WY PRO GRACZE UBÓSTWIAJĄCY TEGO NEVRASTA MACIE INNE ZAJĘCIE NIŻ PISANIE BEZSENSOWNYCH POSTÓW I SPAMIENIE NA FORUM??

A CO DO PIERWSZEGO ZDANIA NIC Z TYCH RZECZY... JA NIKOGO NIE BRONIE , STARAM SIĘ ZACHOWAĆ PORZĄDEK ZAWSZE ZABURZANY PRZEZ NAPALONYCH DZIECIAKÓW nEVRASTA...(dziwne że posty piszą tylko Ci dla których ten serwer jest juz prawie bogiem...)

Taki cwany ?? To powiedz ile wychodzi wasz nevrast ? ... 2 lata wiec jak macie pisac takie glupoty to lepiej zatrzymajcie to dla siebie.

Ja tu elcardii nie bronie, bo szczerze mowiac mam to gdzies, ktory serwer jest lepszy, a ktory gorszy. Poczekamy zobaczymy.

Czytalem kilka komentarzy z nevrasta i elcardii. Zauwazylem, ze na elcardie czekaja ludzie, ktorzy chca po prostu pograc i dobrze sie pobawic jak normalni ludzie, a na nevrasta czeka banda dzieci, ktore caly dzien przesiaduja przed kompem i swiata po za nim nie widza. Faktem jest tez to, ze na nevrasta czeka pewnie tez kilkanascie normalnych osob ale wiekszosc to beda tak jak wyzej napisalem "dzieci", ktore nie potrafia przezyc jednego dnia bez komputera.

I taka jest prawda.

no cóż wystarczy sobie porównać obie zapowiedzi i różnica jest jak na dłoni...

Opublikowano

Tak jak w dyskusji Nevrastu daje ostatnie ostrzeżenie. Za duży spam tutaj robicie i walke między dwoma serwerami (lol).

Jeśli nie zajdzie poprawa będzie jak z tamtą dyskusją.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Witam,

jako właściciel serwera i osoba reprezentująca ten projekt zwracam się z prośbą o nie zamykanie dyskusji z uwagi na bardzo bliski start serwera. Zamykając ten temat uniemożliwiasz mi kontakt z ludźmi, którzy długo czekają na ten moment.

Z uwagii na zaistniałą sytuację pomiędzy dwoma serwerami nie odpowiadam i nie wiem z czego ona wynika.

Dziękuje i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...