devju Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Chyba każdy wie na czym polega ta zabawa . Osoba na dole zacznie zabawę oceniając moją sygnaturę i avatar. Zasady są proste: Nie nabijaj się z czyjejś pracy, przecież sam kiedyś zaczynałeś. Jeśli masz zamiar zostawić tylko po sobie marne np. 5/10 + spacje... To sobie daruj, bo takie posty będą raportowane do usunięcia. Jeżeli nie posiadasz avatara i sygnatury, osoba pisząca pod Tobą ocenia tą samą pracę co Ty, czyli np. Jeśli użytkownik na dole nie posiadałby avatara i sygnatury to osoba pod nim musi ocenić pracę użytkownika nad nim [w tym wypadku mnie]. Dobra, zaczynamy! Edytowane 12 Listopada 2011 przez Red Wolf Aktualizacja dnia 12 listopada 2011 roku. Valrond1, XxKoXx, Glodelk i 6 innych 9 @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Hmm od czego by tu zacząć - może od tego, że sam nie mam sygnatury i avatara ale do jutra może będę mieć ale na razie ocenię twoją pracę Jest ładna - mroczna + dobrze dobrane kolory(sam robiłeś ?) Jak tak to daje 8/10 (Brakuje tego "czegoś" ) @edit Nowa jest jeszcze lepsza od poprzedniej tylko dla mnie ZA bardzo razi po oczach :P Ogół ? : 9/10 - BRAWO Odnośnik do komentarza
ShaKes15 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Praca ladna.. Napis troche rozmazany ;x Jest ramka .. ta piesc (?) tez jest troche rozmazana. moze taka ma byc ? ogolnie nawet nawet.. 6/10 mentor123 1 Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Hmm od czego by tu zacząć - może od tego, że sam nie mam sygnatury i avatara ale do jutra może będę mieć ale na razie ocenię twoją pracę ;)Jest ładna - mroczna + dobrze dobrane kolory(sam robiłeś ?) Jak tak to daje 8/10 (Brakuje tego "czegoś" ) Tak pracę robiłem sam. _________________________ @Topic Yyy... Pracę nie powalają, może dlatego, że są to zwykłe kolory... Hmm, nie pozostaje mi nic innego jak dać 1+/10 na zachętę do pracy ;P. XxKoXx 1 @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
CoKaMaN Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 @UP Sygnatura: Ładna praca. Zaokrąglona fajnie. Napis jakbyś dał taki trochę bardziej fioletowy to było by b.fajnie. Avatar: Mało widoczny napis. Tak poza tym to dobry avatar. 9/10 kubersio 1 lol Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Sygnatura: Trochę nie podoba mi się napis. Za dużo światła. Niepotrzebnie dawałeś ramkę. Avatar: Ten sam napis co w sygnie [niestety, ale nie podoba mi się ;/]. Ogólnie: Słabe [4/10] XxKoXx 1 @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Panie i panowie, żeby było jasne. Jedna próba spamu w temacie i temacik out. OskareonLord, Brzydal007, davos9626 i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ale mi się trafiło <_< No dobra raz kozie śmierć Ocenie sygne ADMINA ! ! ! <pam pam pam pam> No niczego sobie fajny napis i w ogóle fajnie (mówie to żeby się nie narazić ) daje 10/10 A tak serio to 8/10 (też nie ma tego "Czegoś" ) hehe @down ok nowy avek p.s nie oceniłeś (trzeba ocenić w skali od 1 do 10) xNizoNx 1 Odnośnik do komentarza
Dzanek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 W sygnie napisy nie pasują a render nie wtopiony. W avku napis zupełnie nie pasuje. InuT 1 SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ Odnośnik do komentarza
CreatiVe01 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Avek: Rozbraja mnie, boski !!! Dzoana Krupa Sygnatura: Userbar, który moim zdaniem powinien wygrać konkurs tyle. Mizzer 1 Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Avatar nawet nie wiem co na nim jest i jeszcze niewidoczny napis 6/10 (bo coś tam niby fajnie wygląda ) A teraz sygna, która mi się bardzo spodobała :rolleyes: Co by tu się rozpisywać ? Po prostu zarąbista 7/10 @down Oceniłeś ten poprzedni avatar czy ten co mam teraz ? (bo ten lepszy ) Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Sygnatura: Troszeczkę za jasne, jak dla Mnie . Render fajny i napisy ogólnie dobre. Avatar: Avatar nie za ładny. Brzydki napis. Tło to pewnie gradient. Ogólnie: Średnio [6+/10] Wyjaśnienie: Zniżyłem ocenę przez avatar. Sorry . norbox i XxKoXx 2 @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
Gnabry Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Niezbyt mi się podoba ten napis ale reszta nawet nawet 5/10 pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza
EmpioS Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Fajna sygnatura 8/10 Avatar jakoś nie przypisuje 5/10 by Regman Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Eh avatar taki kiepski trochę wycięty kaptur z góry i wogóle nic nie widać :huh: Sygna troszkę lepsza chociaż tak jak zwykle powiem - "nie ma tego czegoś co by mnie olśniło" Ogół - 5+/10 p.s @offtopic Ciekawe ile Czemu Nie ma postów Odnośnik do komentarza
BunZ Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Sygnatura : Nie podoba mi się zbyt jasna .Napis słaby Awatar: Tak samo jak sygna . 6/10 By Me Nakurwjać do mojej galerii ! <GLIK> Odnośnik do komentarza
Dzanek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Sygnaturka: Brzydki słabo zeskalowany obrazek, rozmazany z paskudnym napisem: 4/10 Avek : Crash 4ever 9/10! SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Hahaha tapmadl rzonci 8/10 (bo to sam napis tapmadl ) @edit Ktoś może mi przerobić napis w avatarku i sygnie ? (Żeby bardziej pasowało i wgl.) Avatar - Oskareon Sygna - Your greatest fear your greatest nightmare (to OskareonLord zostawić) Za każdą pomoc daje +iki i 5teczki Odnośnik do komentarza
KowalMen Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ehh ... to teraz ja ;D Sygnaturka może być, ale zbyt prześwietlona. Dolny napis mało czytelny i nie wtopiony. 6/10 Avatar fajny, lecz napis nie pasuje do niego, zbyt jaskrawy. 5/10 Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Sygnatura: Nic tutaj nie ma -_-". Jedyne co mi się podoba to te "kościotrupy", ale one nie są twoje . Avatar: Koleś, który coś wciąga nosem: w ogóle mi się nie podoba (to też chyba nie twoja praca ). Ogólnie: Słabo [2-/10] XxKoXx 1 @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
recelo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Sygna: Ogólnie spoko tylko ten napis nie pasuje, kolor powinien być jak ta płomienie czy co to jest :P Avatar: Napis powinien mieć inny kolor i powinieneś jakoś wymazać ten dymek Łącznie 8,5/10 Odnośnik do komentarza
fuzzy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Sygnatura bardzo fajna ... lecz sam bym takiej nie umieścił w swoim profilu.Ale tło jest bardzo fajne. Może dlatego ze nie interesuje mnie Randy Orton. Avatar tak samo. Ładny, przejrzysty i pasuję do sygnatury 9/10 Odnośnik do komentarza
BunZ Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Sygnatura : Nie podoba mi się.Za dużo "światła" na renderze. Avatar: Jest fajny ;D podoba mi się. :P 6/10 By Me Nakurwjać do mojej galerii ! <GLIK> Odnośnik do komentarza
Bezee Boy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Na Sygnaturze i Avatarze jest to samo, czyli jakieś zwierzę . W ogóle mi się nie podoba więc 3/10. AnAzIsS i Lancer Miszcz 2 Sygnatura by AdamS12 Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje. Tutorial Jak zrobić spolszczenie Odnośnik do komentarza
Konfitu�a Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Sygna nie powala 4/10 Avatar nawet nawet 6/10 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi