Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Afrine[Pl][Dedyk]

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale oni w kulki lecą.. O 17 miało byc jakies info.. Jest? Nie. Niech nie mowią tego co nie wiedza.. Bo mowią głupoty, a pożniej sie dziwią czemu jest spam. ;o

Serwer : Afrine

Nick : Hightek

Lvl : 61 i rośnie :D

Klasa : Sura Wp

Królestwo : Shinsoo

Gildia : Brak

Tylko prawdziwe " dzieci neo " dawają minusy..

Bądz porządny i daj plusa ! ;*

Opublikowano

Reinstalujemy cały serwer - mamy bazę danych oraz całe pliki serwerowe kilka minut sprzed awarii - więc nie będzie żadnej cofki (no,może 10-15min.) .

W związku z reinstalowanym serwerem ,serwer powinien być do godziny 20:00 - jak dobrze pójdzie to może i wcześniej.

Strona będzie dostępna 15-20 min.po włączeniu serwera - forum po 30-40 min.

Za utrudnienia naprawdę bardzo przepraszamy,mieliśmy zainstalowaną troszkę stary serwer bazy danych MySQL,dlatego po obciążeniu (na CH1 grało 550 osób....) się posypała. Po reinstalu serwera zainstalujemy najnowszą bazę MySQL i taka akcja się już nie powtórzy.

Jako nagrodę za tyle czasu wyłączonego serwera,będziecie mieli 20% punktów doświadczenia przez 24 godziny.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Powinni dodać te mapy co mieli dodać czyli jakąś handlową v1 v2 v3 metków gdzieś tam się boosy miały respić ale skończyło się na słowach.

Opublikowano

Niech sobie "dzieci" grają na tych "wspomagaczach" predzej czy pozniej i tak dostana to na co zasluguja. (BAN!)

Opublikowano

Reinstalujemy cały serwer - mamy bazę danych oraz całe pliki serwerowe kilka minut sprzed awarii - więc nie będzie żadnej cofki (no,może 10-15min.) .

W związku z reinstalowanym serwerem ,serwer powinien być do godziny 20:00 - jak dobrze pójdzie to może i wcześniej.

Strona będzie dostępna 15-20 min.po włączeniu serwera - forum po 30-40 min.

Za utrudnienia naprawdę bardzo przepraszamy,mieliśmy zainstalowaną troszkę stary serwer bazy danych MySQL,dlatego po obciążeniu (na CH1 grało 550 osób....) się posypała. Po reinstalu serwera zainstalujemy najnowszą bazę MySQL i taka akcja się już nie powtórzy.

Jako nagrodę za tyle czasu wyłączonego serwera,będziecie mieli 20% punktów doświadczenia przez 24 godziny.

może w jako nagrode odbanował byś mi konto bo według ustawy i regulaminu mój ban sie dziś powinien kończyć a nie 13....byłbym bardzo wdzięczny no chyba że macie wyjebane na swój własny regulamin

bardzo dziękuje za te minuski ale za takie określenia jakie kierowałem w strone ksującego pedała powinno mi sie nagrode dać a nie bana no chyba że lubicie taki typ gracza co wam na głowe wchodzi...

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

to gdzie mamy expic na 80 w red lesie się męczyć czy dt gdzie kicka bo już tylko lvl i osiągnę tą barierę i się zastanawiam gdzie expić jak w grocie exp zbugowany

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Opublikowano

Co Ty chlopie gadasz?

Dochodzę sama, do 8 piętra, riper leci, 0 kick'ów, dziś nocka w dt, poexpimy na 7 piętrze, za spot ok. 2%, natomiast w v2, 0.50%, bez p.expa ; )

// Wyrobicie się, do 20:00 ? : )

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Skoro mówią, że zagramy to raczej tak będzie. Coś poważnego musiało się stać, dobrze że nie mają wszystkiego w dupie, tylko odrazu robią.

Pozdrawiam.. ; D

Aktualnie:

Zbieram

Opublikowano

Najgorsze co moglo spotkac. Niedosc, ze sobota caly dzien wolny, to jeszcze na marne..

Opublikowano

Wy żyjecie tylko Metinem ? Ludzie... zagracie dziś spokojnie, ja bynajmniej czekam, ale z cierpliwością, bo i tak w dzień nie miałam grać, tylko nocka.. ; )..

wszystko się naprawi, do 21:00, zapewne już będzie all.. ; D

Pzdr. gildii, Un2.. ; )

Aktualnie:

Zbieram

Opublikowano

Co Ty chlopie gadasz?

Dochodzę sama, do 8 piętra, riper leci, 0 kick'ów, dziś nocka w dt, poexpimy na 7 piętrze, za spot ok. 2%, natomiast w v2, 0.50%, bez p.expa ; )

// Wyrobicie się, do 20:00 ? : )

75 trzeba mieć żeby sobie na tym 7 poexpić

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Możemy się spotkać w grze, zobaczysz który mam. Co do syngy, nie aktualizowałam jej, od.. hm. tygodnia ? może więcej.

Aktualnie:

Zbieram

Opublikowano

No jak by ruszył kolo 20.30 do tego 20% exp i pierscien to bym 75 wbil sobie wreszcie;)

Opublikowano

Właśnie jest już 20% exp'a, za wygraną wojne królestw, ale tylko dla Jinno. Mógl by każdemu podwyższyć do 40%, + exp ring, + bonusy do exp'a( o ile działają. ) I na spokojnie z 75 dziś w nocy 80 wbije..

Aktualnie:

Zbieram

Opublikowano

Exp ring 100% tez nie gryzie. ;>

Opublikowano

Na serwa nie wbije bo już gram na jednym takim masz +

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...