Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Afrine[Pl][Dedyk]

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na serwerze wczoraj cały dzień, wbiłem 42 lvl, smocza +9 z kd +5, FMS śr. umiejętnośći 15% z kd woja +5 i kd śmierci +5, rib +9 Śr. obrażenia 36%, kd potwora i śmierci +5, aura P, berek G4, a jeżeli teraz to wyłączą, to sajonara. Miał być to mój powrót do metka, a serwer całkiem, całkiem. Exp i drop dobry (dlaczego Exp dobry? ktoś wywalał exp ringi, a ja zebrałem, mam ich aktualnie 9 albo 10 w EQ), według mnie spoty nie są zajęte, jak ma się własne, czekam aż będzie On, a teraz cisne w Minecrafta.

Opublikowano

powiem ci tyle exp ringi wywal ja mialem tego caly magazyn i polowe eq z uszów tanka to cochwile leci

ja tam mialem 75 daggerem dodo112 jak maja serwa wylaczyc to ja niewiem

logonevrast.png
Opublikowano

Ja właśnie dropie tych uch, bardzo dużo tylko że je sprzedaje, bo nie wiem jak je otwierać, żeby te exp ringi czy inne rzeczy leciały. :<

Dzisiaj miałem plany wbić 50 lv i zrobić biologa, nic z tego. Niestety plany poszły się jeb**.

Opublikowano

Może tak, a może nie.

Możliwe jest też że to wina TS3 i dlatego go wyłączyli, osobiście z niego nie korzystałem bo nie poznałem tutaj jakiejś fajnej grupki osób do wspólnego gadania przez TS3, aktualnie mają jakiś błąd z bazą danych MySQL, może naprawią to szybko. 2 opcja, to wywalenie się wszystkich tabel serwera.

Opublikowano

MysQL im padło, a nie kur*a przez TS'a, Szafir śpi nie może nic zrobić, kur*a serwer nie padł, tylko żadnego GA, nie ma online.

Pozdro dla idiotów, co wciskają kity..

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

co do postu mathiasek to bardzo sie ciesze ale czy mógłbys podać tutaj adres do chata serwera? żeby nie spamowac tutaj

Opublikowano

Czyli około 20-22 bd on tak zawsze jest że się nie wyrabiają^^.Nie potrafią przeliczyć ile czasu im to zabierze i są skutki.;]

Opublikowano

Spokojnie dadzą sobie rade Team jest ogarnięty dajcie im czasu ^^ Serwer napewno będzie chodził a TS mojm zdaniem nie potrzebnie robili GILDIA może sobie zalożyć TS...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...