Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Afrine[Pl][Dedyk]

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A oto prawdziwe raty serwera

exp : x5

drop : x 10

yang : x 10

A niby 100 żałosne

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi Wykrywa wirusa w spolszczeniu (launcherze) ....

Mam Nortona wiec chyba nie zagram.

Również mam nortona i ten sam problem swoją drogą chuj nie antywir skoro rządzi sie jak u siebie na kompie i nie daje do zaufanych tylko w kółko wywala ale cóż jak na razie sie spisuje tak jak up napisał przez kamer moda graj tylko czysto!

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Również mam nortona i ten sam problem swoją drogą chuj nie antywir skoro rządzi sie jak u siebie na kompie i nie daje do zaufanych tylko w kółko wywala ale cóż jak na razie sie spisuje tak jak up napisał przez kamer moda graj tylko czysto!

Dasz moze link do pobrania tego czegos od kamera czy w modzie jest to wbudowane czy trza cos osobno pobrav bo na liscie serwerow tego nie widze

Opublikowano

Widać Szafir jak twój pomysł wypalił do póki nie wpadłeś na ten swój zajebisty pomysł połączenia Sapphire&Crystal w jedno i stworzenie harda... było na sapphire ok. 3000kont teraz zaledwie jakieś 1400 widać jak zajebiście dużo przyciągnął ludzi na serwer ten za Super Pr0 el0 pomysł to wszystko co chciałem napisać na temat tego...

Ps.Większość wcześniejszych ludzi z topki(naprawdę zajebistych już nie gra na serwie..)

Opublikowano

Skończyłem grę na Afrine tak samo jak kilkanaście może i kilkadziesiąt innych graczy. Zamiast grać na hard lepiej jest na PLu na privach nie mamy pewności ile ten serwer postoi. Czekam na coś takiego jak Sapphire. Miał to niby być serwer ani hard ani easy, połączenie Sapphire i Crystal jednak jest to hard bardzo podobny do Crystala. Jak powstanie coś w stylu Sapphire to jestem przekonany że zagra tam 2 może 3 razy więcej graczy niż na Afrine i mam nadzieję że zrobicie s2 bardziej 4fun, taki drugi Sapphire.

Opublikowano

@UP

Najlepiej by było gdyby taki był serwer jak wcześniejszy Sapphire

Ps.Po tym połączeniu serwerów ci co kupili hwang z is chyba już ich nie odzyskają..

Opublikowano

Dobry serwer... Łatwy, nie pier... że hard ;|

Polecam i zapraszam do Shinsoo, Luka.

sygnazapollitra.png

Jakbym mógł to wlepiłbym Wam karnego kutasa za chujowe ostrzeżenia

-.-"

Opublikowano

mam pytanie czego mnie wywala do pulpitu jak juz wpisze pasy pisze logowanie.. i wywala proszę o pomoc

pisalem, ze serwer off, bo naprawiaja zbugowane m1

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Mialem gracale jednak nie thx na stronce top ma 75 lvl a tu w m1 all w hwangach zreszta zaras serw padnie tak jak hypnotic i ten next nie polecam

Opublikowano

Mialem gracale jednak nie thx na stronce top ma 75 lvl a tu w m1 all w hwangach zreszta zaras serw padnie tak jak hypnotic i ten next nie polecam

Ten 75lvl to no-life jak większość topki, a w hwangach nikt nie biega... tylko niektore noobki stalki z isu maja

Opublikowano

Zabezpieczają serwer miało to potrwać ok. 30min ale przedłuża się.

EDIT

KD +4 dzialaja , ale ulepszając je na +5 już się nie da włożyć.

Opublikowano

Czy ten serwer na mod kamerze jest zapisany pod nazwa lomax?

Ten serwer nie ma nic wspólnego z lomaxMT2 ani nie jest w modzie kamera .

Pomyśl zanim coś napiszesz

Pzdr.

Zapraszam na prywatny serwer dedykowany metin2 !

Serwer zwie się Afrine :

Miła atmosfera , walczymy z cheaterami ! :)

Team zawsze pomoże graczom .

Opublikowano

Chciałabym zgłosić tu gdyż GM na pw nie odpisuje ...

iż nie dropią pamiątki po demonie potrzebne do misji biologa.

EDIT

Juz dropia;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...