Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Afrine[Pl][Dedyk]

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niech ga ani gm nie pisze dokladnie o której otwierają (jak nie zdarza znowu bedzie płacz...) chyba że bedzie juz wszystko w 100% zrobione

@down

czyli już wam tylko zabezpieczenia i pliki zostały?

Odkrywca
Opublikowano

@suZ..

To nie jest tak hop. Kazdy tak pisze, bo nikt nie wie ile to jest pracy.. Jestem ciekawy jakbys Ty sobie w takiej sytuacji poradzil. ;]

nie mam pojecia na temat tworzenia serwerow metin2. ale ci co robia serwery nie moga miec zielonego pojecia nad czym ja pracuje. rozumiesz o co mi chodzi?

Opublikowano

Już dzisiaj nie włączajcie tylko ogarnijcie all po testujcie itp żeby już jutro żadnych off nie było bo spać powoli idę ^^ .

Opublikowano

A mogli byścię chociaż zrobić tymczasowy chat, dla tych co są niecierpliwi? ; p.

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

OK ja mam propozycje - serwer będzie on to mi autor tematu napiszę na PW bądź zraportuje.

Póki co nie widzę sensu spamienia. Zamykam.

Pozdrawiam.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Serverek super. ;> Wbijajcie. Exp nie jest taki szybki, kaski dużo leci pozmieniane niektóre rzeczy. : D Jedyny minus to brak fryzurek z dropu czy u npc. ;P Rozumiem, że server musi się utrzymać, ale stalki i bronie 70 są więc sądzę, że fryzurki nie powinny być w IS chyba, że te z atrybutami 10%woj,ninja, sura, szaman, a te bez u npc bądź z dropu. ; ) Ktoś dał taki pomysł u nich na forum, ale odrazu HA zamknął i że to tylko ozdoba, ale ta ozdoba przydałaby się. ;D

@Edit

albo dodać opcję SMS za 3,66 i za to 10SM, akurat na fryz ; d

wubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gif
Opublikowano

Serwer kompletne Dno. Co 2 dzień jest off przez długi czas bo Szafir robi 15 minutowe rebooty trwające czasem cały dzień. W v2 jest pełno 1hitow i dmg hackow GM banujący ich jest max godzine dziennie. Ostatnio z powodu nieudolności Administracji był całkowity reset postaci. w podsumowaniu

Administracja nie potrafi zarządzać serwerem (to ich już 4 serwer 3 poprzednie padły)

Nie ma osób do banowania hackerów

Były yangbugi które zostały usunięte jednak Ci co nabugowali kasy nie otrzymali kary.

Serwer pozostawiony bez zadnej kontroli każdy robi co chce

Serwer ustawiony 100% pod IS

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

potwierdzam w 100% kolege wyżej

grałem tam na 1 odsłonie serwa (przed resem postaci) miałem full eq +9 (stal bojowy, parte itp)

gdy na ich forum napisałem co myślę dostałem bana...

Czyli podsumowując nie polecam serwera chyba że chcecie co tydzień/dwa tygodnie grać od nowa

Opublikowano

Serwer kompletne Dno. Co 2 dzień jest off przez długi czas bo Szafir robi 15 minutowe rebooty trwające czasem cały dzień. W v2 jest pełno 1hitow i dmg hackow GM banujący ich jest max godzine dziennie. Ostatnio z powodu nieudolności Administracji był całkowity reset postaci. w podsumowaniu

Administracja nie potrafi zarządzać serwerem (to ich już 4 serwer 3 poprzednie padły)

Nie ma osób do banowania hackerów

Były yangbugi które zostały usunięte jednak Ci co nabugowali kasy nie otrzymali kary.

Serwer pozostawiony bez zadnej kontroli każdy robi co chce

Serwer ustawiony 100% pod IS

Koleś pojebało Cię???

Poprzednie serwery nie padły tylko zostały wyłączone bo jakiś zjeb genetyczny znalazł sposób na darmowy IS i powywalał eq ze szkat ripa...

Nie dało rady sprawdzić kto je dostał więc no coment...

Widzisz ja już tyle osób zbanowałem że głowa boli...pokaż mi serwer gdzie nie ma 1hk dmg itd...były dni że [HA] albo [sGM] po kilka godzin siedzieli w v2 na niewidoku i banowali frajerów na niewidoku...

Co ty chcesz w IS kupić???

Jedyne wartościowe itemy z IS to pierścien expa i fryzury...pozdrawiam Cie i weź się ogarnij a nie oczerniasz serwer bo Ci konto usunęli....

Musieli to usunęli...To są privy a te mają to do siebie że padają...

Idź graj na globala a nie płaczesz...

Siema Eniu;)

Opublikowano

Oj Szkoda ze reset postaci , założe nową i zobacze co i jak pzdro MaHs.

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

@UP

Na prawdę?serio? potem znowu będzie tak zrobi się eq... lvl i szafirek reset bo znowu "coś nie działa" i eq idzie się jebać sapphire był najlepszy jednak nie chciało się włożyć trochę pracy i zrobić reset a nie teraz kurwa 100500 resetów,problemów i innych gówien moim zdaniem serw spadł na totalne dno...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...