Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Afrine[Pl][Dedyk]

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szafir... Po cholere rozwaliłeś sapphire?..Dużo ludzi odeszło i zrobileś jakieś gówno teraz bez urazy... duzo ludzi z sapphire nie zagra na 100% :] Kolega sie tyle namęczył na sapphire a poprostu tobie sie ze to tak ujme "w dupie przewróciło" i rozwalileś sapphire był wdg mnie najlepszym PL serwerem prywatnym bo all to hardy to jeszcze teraz musiałeś zniszczyć fajny serwer i dac jakiegoś głupiego harda?... Pozdro... Nie zagram :] .. Wesołego 2011 ;]

Kiedyś tu coś powstanie ... ale jeszcze nie dzisiaj

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rzadko podoba mi sie jakikolwiek serwer ale ten jest po prostu świetny nic dodać nic ująć polecam wszystkim którzy mają dość tych pazernych hardów

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

@UP

O maj got,niektóre antywirusy to wykrywają jako fałszywy alarm ..... [.....].

Shinsoo m1 zostanie naprawione w najbliższych godzinach.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Tak z opisu to nic ciekawego no ale nie wbije bo nie gram . Tylko oglądam co się dzieje na scenie polskich dedyków.

Opublikowano

Raty idealne :} miła atmosfera sklepy też dobrze zrobione. Jedynie mogli by obniżyć cenę pelerynek i zmiany/dodawania bonów. i % ulepszenia troche zwiekszyc 2kk na bodzie poszlo a item nawet +8 przez chwile nie byl...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

zajebisty ten serwer zapraszam na niego jinno! malo ludzi musimy to zmienic !;] ZAPRASZAM.

@edit serwer off? mam bład polaczenia .;/

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

No zajebisty serwerek gram od wczoraj : d rate dobre fajnei sie gra jak postoi dluzej to bedzie najlepszy pyrwatny polski metin2

@ serwer byl on od 20:00 i o 20:03 wyłączyli jakiś szybki repoort czy cos ;x

Opublikowano

troche ni e ogar jest GA ale okej ;D

[HA] jak już , i ja nim jestem . Co Ci nie pasuje ?

Jestem jeszcze lekko skacowany , i też nie wiedziałem , że tak będę się "babrać" . Nie długo skończymy naprawy.

Zapraszam na prywatny serwer dedykowany metin2 !

Serwer zwie się Afrine :

Miła atmosfera , walczymy z cheaterami ! :)

Team zawsze pomoże graczom .

Opublikowano

Moge prosic kogos o podanie aktualnego ip i portow albo spol bez 23 wirusow bo nie bd zasmiecac kompa lub clienta jesli jest z gory dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...