Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Afrine[Pl][Dedyk]

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja grę na tym serwie podziękuje. Zebrałem redki, które jakiś nupek wyrzucał, mialem ich chyba z 20, napisałem na czacie, że sprzedam redki, i po kilku sec, ban, za niby bug using. Pozdrawiam all graczy którzy cisną na dmg^^

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server fajny + leci

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Ja również mam ten sam problem, że wyskakuje błędne hasło ...

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Opublikowano

yhym coś sie stało sie?

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Wystąpiły drobne problemy.

Naprawiamy to

Kontakt na TS : 188.165.225.168 9987

Zapraszam na prywatny serwer dedykowany metin2 !

Serwer zwie się Afrine :

Miła atmosfera , walczymy z cheaterami ! :)

Team zawsze pomoże graczom .

Opublikowano

Zróbcie KURWA NORMALNY SERV A NIE CO CHWILE JAKIEŚ BUGI, BŁEDY... itd

A co Ty myslisz ze np PL nie mial bugow, bledow itd? Ty to jestes pro walniesz serw hamachi na ktorym jest wiecej bugow niz potkow w grze, i bedziesz kozak ?

Ogarnij się troche, gdybys ty mial takie cos ogarnac moge sie zalozyc ze serw by padl po godzinie...

Dajmy im pracowac, wlacza to wlacza, aktualnie szafira nie ma, mysql padlo, poczekamy az wstanie to pogracie omg ...

3905h.jpg 16040.gif

19003sh7.gif 40863.png

22618.gif 34386.jpg

21843.gif 23439.gif

30387.png 9416.png

Opublikowano

No i znowu ... ciekawe kiedy naprawią , ale nie licze na to żeby dzisiaj był ON . Jak znowu usuną konta to nie wiem czy tu jeszcze zagram bo 3 raz od nowa nie będę .

Opublikowano

ja wiem kto zrobil hwanga koles dropnal stal zrobil fast na 9 i bugiem kase sobie zrobil ;] i na dt poszedl... koles z gildi BezGumki. <shinsoo>

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...