Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagral bym ale niechce mi sie sciagac clienta.

Pzdr leci + za reklame

Jesli jestes N3O Daj -

Jesli nie postaw +

METIN2.US Sura 54lv+ Jinno-FreeKingdoom KillBmKa

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP !

Bo coś źle robisz ??

Ściągnijcie patchera : http://www.speedyshare.com/files/25880219/Patcher_Evenye.exe

Patcher należy wkleić do głównego folderu z clientem. I go odpalić.

Wyskoczy błąd ????? ????? wcisnąć NIE!

Następnie ściągacie bugfixa : http://nightmt2.pl/bugfix.rar

Wklejacie do folderu z Evenye odpalacie Evenye Launcher i powinno działać u mnie działa jak należy !

Robie dokładnie tak jak piszesz.

1.Od nowa instalowałem klienta

2.Wrzuciłem patch'a i przez niego właczałem

3.Ściagła aktualizacja wyskoczyły pytalniki dałem nie i wyszło

4.Wrzuciłem 4 pliki z bugfix'a do folderru "pack"

5.Właczałem gre pierw przez plik eneyne.exe dostepne mam 4 ch(powinno być 5) z czego tylko na ch1 pisze Norm. pisze swoje dane, napewno dobre a tu "błąd łączenia z serwerem"

6.Dla odmiany właczam przez skrót na pulpicie to samo

7.Nie mam takiego pliku Evenye Launcher...

8.I co teraz?

Opublikowano

no zryty ten patcher <daje patcher <patchuje się włanczam metin2 i wyskakuję biała ramka i coś po chinsku>

instaluje ten bugfix i dalej to samo ,,,,

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

Haha ja nie wyrobie trzymajcie mnie ^^

Skoro to jest serwer MPC czyli ( MultiPlayerCheats )

To czemu nie można używać hacków ?? Nie żebym używał ale dziwi mnie to w ogóle po co jest ten dział metin2 jak na serwie MPC nie można używać hacków.

sygnature.png

Opublikowano

wytłumaczy jak <zagrac> mi wyskakuje białe okienko z chinskimi znaczkami <instaluje bugfix i dalej to samo>

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

Działał, a teraz gdy chcę się zalogować to nie trybi...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Czy tak trudno jest ustawić drop? Albo dropią ulepszacze, albo nic. Panowie, ogarnijcie się, i skończcie z tekstami "pracujemy nad tym", "robimy co w naszej mocy", bo to sę już nudne zaczyna robić. Od tygodnia słyszę to samo. Dałem szansę raz, dałem drugi, ale trzeci nie dam. Albo się weźmiecie do roboty, albo darujcie sobie prowadzenie serwera, na którym będize grało 15 osób.

Opublikowano

kiedy będzie dostępny is dla graczy?

miało już byc to zrobione a tu nadal LIPA!

ediit: ODPOWIE KTOS?!

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Opublikowano

Wszystko co Azprime mówił to fake . Nic nie zsotało naprawione , nadal ulepszaczy nie skupują , nadal nie ma dropu nawet teraz ulepszacze nie dropią , 1 ch tylko czynne z pośród 5 ch hahaha . Is nie ma pakietów ceny zwiększyli i tak IS nie działa .

Kurde czy jest jakiś w końcu fajny serwer na którym można pograć ? Wciąż same do dupy serwery są .. nie ma gdzie grać .

80384400986636967106.png
Opublikowano

Działa w końcu ten IS czy nie?!

Bo niby już jest zrobiony a tu widzę, że niby nie działa...

Dobrze, że nie wysłałem sms'a i tu wszedłem dosłownie w ostatniej chwili przed wysłaniem i jak się okazuje dobrze zrobiłem.

A, i mam jedno pytanie co do IS'a :

Czemu do kurwy nędzy nie ma pakietów i metalu w IS!!!!

Na chuja na TS'ie mówiliście, że pakiety będą tak jak było mówione i metal też będzie, a okazuje się zupełnie co innego!!!

Róbcie tak dalej to spadnie wam ilość graczy do 50 bo jak narazie to nie macie się co łudzić, że dzięki takiemu postępowaniu ta ilość wzrośnie...

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

Ludzie tacą czas grając na tym dennym servie zapowiadał sie bardzo ciekawie,pograłem 1h i zrezygnowałem ponieważ miało być wiele rzeczy a nie było moim zdanie mody powinni stracić rangi wszystkie nie tylko mou Azprime itp Czemu ten cały wielki (....)Phoemix czy jakoś tak wielki fan realu czemu on nie stracił rangi moda:) Jeszcze śmie z nami dyskutować że wszystko naprawione a nawet IS nie potraficie zrobić no lol ludzie i wy mieliście moda ...:)nie no(...)Nie grajcie na tym servie lepszy global;)

18706.png

4868.jpg

29492.jpg

Nie bądź żyła daj + to motywuje mnie do dalszej pracy.

Najnowszy Exp bot tylko u mnie kliknij http://www.mpcforum.pl/user/271714-cezus3d/

Jeżeli jesteś dzieckiem neo na pewno klikniesz.

Opublikowano

Więc tak : Przez ten czas co go zapowiadali i przekladali to mozna byloby zrobic z 20 takc samych i to wszystko od nowa... To jest syf ide na quardive albo qvidzdie bo to co tutaj widze to syf... traciłem czas od 18.12.2010 i tracilem czas... PA

Opublikowano

Instrukcja jak odpalic serwer...dla tych niekumatych,

Scigasz clienta i instalujesz go.

Sciagasz najnowszego patchera

http://www.speedyshare.com/files/25880219/Patcher_Evenye.exe 

i go odpal.

Wyskacza ci pytajniki ????????? ?????????????...

Sciagnij bugfixa

http://nightmt2.pl/bugfix.rar

i skopiuj te pliki i wklej je do folderu pack w cliencie.

Odpal clienta i sie loguj...

Proste i na temat. Wiec nie pytajcie jak odpalic serwer tylko poczytajcie troche.

@Edit.

Ekipa serwera.

Zaznaczony innym kolorem i pogrubiony to jest admin ktory w rankingu ma 99lvl wiec nie jest to zwykly user.

[HA]Azprime

[TM] Joaquin Phoenix

[GA] MarioBase

[GA] LordDragon

[sGM] Schittset

[sGM] JachuPL

[sGM] Silemce

[sGM] Sandman

[GM] Endymion

[GM] Asparte

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Serwer poprostu porażka wielu móie dajcie im 2 szanse ale ile jeszce razy kur*a mamy dawac im 2 szanse? przez 24h serwer off niby wszystko bedzie a co jest? gówno jest drop jeszcze gorszy tylko że teraz nic już wogole nie dropi... nawet uleprzacze dla mnie serwer zkończył się wraz z jego powstaniem kończe gre wraz z kumplami tu. Ten serwer to totalna porażka wynikająca z słabego teamu... Chwalićsięumieją jak to oni dużo robią ale zrobićto już trudno nie? W jednym z postów joaquina bodajże przeczytałem ,że ha nie spi juz 3 noc... chyba konia wali a nie serwa robi bo to co wyscie zrobili to poprostuzmiana rat i spolszczenie serwa... a i zmiana nagrod u biologa... taki sam serwer mógłbym zrobić sam i to w niecały tydzień... fakt słabo znam sięna plikach i tego typu sprawach ale do jasnej cholery mało mamy tutów na mpc? Moja ocena serwera 1/10 totalna porażka! SZKODA TU GRAC! Marnujcie sobie życie grając na innym serwie lub poprostu na pl-u a nie na tym shicie. Ja skonczylem z metinem jakies 2 miechy temu i nie żałuje... Mam dużo czasu dla dziewczyny i rodziny... i zawsze full kasy na fonie ^^

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...