Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe [Vpc Disk] By Aryman

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra teraz mam pytanie :D

http://www.mpcforum.pl/topic/280059-dlgotowe-pliki-by-sensual-v11/ tu s pliki do podmiany w WinSCP . no i o co mi tu biega :D bo tak pisze na dole że trzeba plik HongKong wrzucić do /locale no ale ja nie mogę zw twoich plikach serwerowych rain ??? a może gdzieś indziej to wrzucić ????? proszę o szybką odpowiedz :D

Bo w jego plikach jest inna ścieżka . /usr/home/game/channel/share_data/locale cos taakiego .

A co do plików sa zaje....

Opublikowano

wiesz czego brakuje w tych plikach?

questów typu dozorca,DT itp.

i dobrze by było gdybyś te pliki do wersji 2010 upgradował

Opublikowano

Robię jak na TuCie z YT ale tam nie jest pokazane jak odpalasz serva i na końcu mówisz że i tak nie będzie działał ja tak to zrozumiałem ?

mpcuser.jpg

Opublikowano

juz pobieram ale widzac jak to zrobione widze ze perfekcja.

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

A ja dalej nie wiem jak wgrac questa na serwer bo na plikach root sie wpisywalo ./qc nazwa_nazwa.quest a jak na tych plikach spróbowałem to nie działa moze ktos mi wytlumaczyc jak to zrobic ?

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

dzięki :) Fajne pliczki i z mcncc.pl jak zajebiście pobiera ;d wczoraj wyłączyłem miałem 98 % patrze a tu można kontynuować:) Zajebisty hosting pliki też :)

Opublikowano

robiac samemeu ja passow nie zmieniam gdyz nie chce mi sie^^te nie sa takie trudne a wiec szostawie

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

Siema

Mam problem z plikami by Arymanik otuż

Nie mogę sie połączyć do gry

Dodałem all porty do Portmapa ktore są w p2p w kazdym pliku Game

i nadal się nie moge połaczyć

Może wpisać inne ip potrczas robienia spol?

Jak myślicie?

trochę kultury RMCF1902

Opublikowano

hej

jak w temacie mam problem z plikami arymanika. wiec tam pisze ze mam sobie zmienic hasla i wogole, ale odpuscilem to sobie gdyz serwer tylko na moim kompie i wogole. ale choddzi o to ze skonfigurowalem dalem jak sie nie myle tab tab moje ip z hamachi tab tab moje ip z koncowka 100 no i pozniej dalem ok wyszlem wpisalem komende /etc/rc.d/netif restart restartuje mi sie, jeszcze nie wpisalem /start a pokazalo mi sie to co na ss. robilem w oparciu o poradnik

a konfigurowalem je tak jak raina. < nie zmienialem hasla> a ss:

http://img546.imageshack.us/img546/8939/beztytuuzo.jpg

prosze o szybka pomoc. robie serwer hamachi za dobra pomoc dam GM do zobawy

Opublikowano

sekunda wstawie kolejny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...