Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe [Vpc Disk] By Aryman

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi nei moze wypakowac, blad CRC i cos o zlym hasle, ale wypakowywuje sie gdzies 80-90% i wyskakuje blad:(

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć czy ktoś mógłby mi wysłać ORGINALNY plik game z tych plików serwerowych ?

Były dobre ale przez przypadek je podmieniłem za jakieś z max lvl 127 gdzie ciężko exp leciał a nie mogłem ich edytować w exp modzie.

Bardzo proszę o pomoc!

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

Mam pytanie do plikow .

Dal by ktoś ścieżkę do plików game . Bo chcialem dać max lvl 125 ale nie wiek które to pliczki

Opublikowano

@ up spam.. jak tu kolega napisal wyzej ze nie moze wybrać pomiędzy bodym i mentalem ;\\

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

początkowo miałem z tym małe problemy ale teraz już je sobie ładnie połącze z innymi pierdołami i wyjdzie świetny serw;)

Masz limit +

P.S. Jako iż baza jest pusta to nie ma jak skopiować hasła do stworzenia new konta....może komuś się przyda: *00A51F3F48415C7D4E8908980D443C29C69B60C9

Opublikowano

Mial ktoś problem z daniem GMa dla postaci? na plikach Merkona nie miałem żadnych problemów tutaj za to nie mogę tego zrobić. Wiecie co może być przyczyną?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

@UP dziala na virtual boxie wlasnie sprawdzilem tylko ze mam taki problem bo nie iwem teraz jak mam wejsc na ten serwer w sensie gdzie jest ip abym zrobil spolszczenie i w ogole ip do mysql

League of Legends EUNE - h4r

Steam Profil - h4r

Opublikowano

a ja myślalem ze po takim czasie nauczyliście sie mówić na Spolszczenie Loader... bo nic nie spolszcza.... ehh -,-

@edit

ERROR 2002 (HY000): Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)

po wpisaniu mysql -p i hasła które kazałeś......

Opublikowano

Witam mam do was pytanko chciałbym wgrać gotowce na te pliczki ale mam problem w fillezile nieznam adresu honkong czy tam english Mogłby ktos podać ? :D na Pw bedzie +!

ostry.png

Opublikowano

Mam taki problem że jak robię serwer włączam dla graczy gra około 30 osób i maszyna pochodzi z 2 dni i włączę potem znów na drugi dzień serwa

to jak wyskoczy Operation time Out 7x to maszyna się resetuje znów sie włączam i tak cały czas

cooltext513920546.png

Opublikowano

Teraz się skapnąłem, grałem u kolegi - gdy odpalam serwa u siebie to nie mogę się połączyć, cały czas - zostaniesz połączony z serwerem.

Gram na Metin2.sg

Nick: MeretX

Level: 10

Opublikowano

Zmienilem sobie hasla do mysql itd. i po resecie wyskakuje błąd BIN/SH wiadomo o co chodzi tylko szkoda ze FSCK nie działa ,jak to naprawić? ...

edit:

Moj najlepszy FAIL ! :D zapomnialem kliknac enter po błędzie ,wpisywałem od razu ...

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

Można prosić o dokładną ścieżkę by postawić stronę ? ( Nie rozchodzi mi się o, webserv itp. tylko tam jest zainstalowane apache i nie wiem gdzie mam strone wrzucić )

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...