Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe [Vpc Disk] By Aryman

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz do czytałem że map nie ma. Aryman mógł byś napisać jak wgrać all mapki i gdzie dla Początkujących. :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja zaraz pobiore jeszcze pisze ze 6min do konca mam nadzieje ze nie beda zbugowane mapy itp i mam pytanie czy moby z groty maja odbugowane sh czy musze sam to zrobic

userbarwb.png

Opublikowano

"Poprawiony Panel Ładowania się serwera" jak to jest poprawiony panel to ja jestm swiert chyba zjebany panel straszne pliki wole juz raina z bugami niz ten syff tu do piero sa bugi

Przepraszam za duble

i widze ze na podobnych plikach stoi Hybrid najgorszy priv na jakim gralem syf nad syfem to juz jest chore by sms aktywowac konto

userbarwb.png

Opublikowano

no próbowałem się włamać sam do siebie i przyznam, że sowicie zabezpieczone

Dzieki wielkie

PS.

Aryman jak możesz to odpisz na PW, wysłałem wiadomość

Opublikowano

@UP

Nawet nie licz na to, że ci odpisze, jemu się nie chce odpowiadać na pytania, jeszcze by się wydało, że nie jest taki genialny.

Opublikowano
PS. W Przyszłości opisze konfiguracje pod Hamachi którą będzie 100x łatwiejsza niż tą którą oferują wszyscy :)

Instalacja karty sieciowej hamachi w freebsd? :D

Opublikowano

zrobiłem według tutorialu krok po kroku i wyskoczył błąd jak chciałem się połączyć z navicat

1045-acces denided for user 'root'@'IP hamachi z normalna konowka' (using password: YES)

Nie wiem co jest nie tak i czemu mi wyświetla przy błędzie ip hamachi z normalna konowka a nie z kocowka .100

Specjalista
Opublikowano

Spreqq@@@ Nie tylko Ty masz taki Problem ;) Bo Duzo osob taki blad ma ... jak dales mniej Ramu niz 2GB to bedzie tak wyskakiwalo... Takie Pliki ;x

1365526782-U231645.png

Opublikowano

zrobiłem według tutorialu krok po kroku i wyskoczył błąd jak chciałem się połączyć z navicat

1045-acces denided for user 'root'@'IP hamachi z normalna konowka' (using password: YES)

Nie wiem co jest nie tak i czemu mi wyświetla przy błędzie ip hamachi z normalna konowka a nie z kocowka .100

Aryman odezwij sie w końcu ;P

Opublikowano

Spreqq@@@ Nie tylko Ty masz taki Problem ;) Bo Duzo osob taki blad ma ... jak dales mniej Ramu niz 2GB to bedzie tak wyskakiwalo... Takie Pliki ;x

Dałem więcej ramu ponad 2gb i nadal to samo ;(

Zbieram Minusy!

Lubie dublować ;)

Opublikowano

to pomoże ktoś z tym błędem w navicat??

Opublikowano

@2up

no ale co zrobić, żeby było z końcówką 100??

w navicat w localhost mam ustawione z koncówką .100, a mimo to wyskakuje ten błąd

Opublikowano

masz dać mniej niż 2 GB

daj 1,5GB lub 1 GB bo twój komp nie wytrzymuje

Dałem 1GB i nadal to samo ;( Mam na kompie 4GB ramu 2x rdzeniowy procesor i windows XP

Zbieram Minusy!

Lubie dublować ;)

Opublikowano

to pomoże ktoś z tym błędem w navicat??

Ustawiałeś/Zmieniałeś hasło do roota? dla Navicata?

tym:P

mysql -p

arymanik123

GRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO 'root'@'%' [ENTER]

IDENTIFIED BY 'nowehaslo' WITH GRANT OPTION; [ENTER]

admin2r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...