Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe [Vpc Disk] By Aryman

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aryman kur** ale widze jak pomagasz pytam sie juz 3 raz jak questa wgrac bo jak wpisuje ./qc Nowa_mapa.quest to pisze ze niema takiej komendy napisz mi co mam zrobic zeby wgrac questa bo mam nowa mape i chce questa sprawdzic czy dobrze napisalem.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

hej

jak w temacie mam problem z plikami arymanika. wiec tam pisze ze mam sobie zmienic hasla i wogole, ale odpuscilem to sobie gdyz serwer tylko na moim kompie i wogole. ale choddzi o to ze skonfigurowalem dalem jak sie nie myle tab tab moje ip z hamachi tab tab moje ip z koncowka 100 no i pozniej dalem ok wyszlem wpisalem komende /etc/rc.d/netif restart restartuje mi sie, jeszcze nie wpisalem /start a pokazalo mi sie to co na ss. robilem w oparciu o poradnik

a konfigurowalem je tak jak raina. < nie zmienialem hasla> a ss:

http://img546.imageshack.us/img546/8939/beztytuuzo.jpg

prosze o szybka pomoc. robie serwer hamachi za dobra pomoc dam GM do zobawy

Miałem taki sam bład , musiałem wgrać starcze VPC ( 2004) i i juz nie wyskakiwał

Opublikowano

co zrobic by mi to smigalo na vpc 2007? na win 7 vpc 2004r nie posmiga a na virtual box to nie dla mnie.

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

ja tez sie nie polacze nie wiem dla czego a wpisuje haslo niezmieniane bo nie zmienialem i widze ze sa z tym prblemy

Opublikowano

A bo on wam pomoże uważajcie jego zdaniem jest to tak hop siup ;p

Na odwal

Nie jest konkretnie wytłumaczone co zrobić gdy się pojwai jakiś tam błąd, a widać że błędów co do plików

to mamy masę, zresztą trudno nie zauważyć co 2 osoba pisze pomóż bo mam "errora"

@osa878 Zainstaluj od nowa pliki (wypakuj) i od nowa tuta zrób i powinno pomóc,

szczerze mówiąc to ja kilka razy sam spotkałem się z tym błędem, ale nie wiem dlaczego

takie coś wyskakuje ;)

Opublikowano

@osa878 Zainstaluj od nowa pliki (wypakuj) i od nowa tuta zrób i powinno pomóc,

szczerze mówiąc to ja kilka razy sam spotkałem się z tym błędem, ale nie wiem dlaczego

takie coś wyskakuje ;)

wypakowywałem je pare razy, jaki masz system? Ja na win7 home premium i jakiegoś VPC który nie jest opisany. Nie mam opcji wyboru system. NIe wiem czy to nie wina VPC na moim kompie

Volski666.png

Opublikowano

Witam mam problem nie mogę rozpakować pliki pprej w końcu mi się, że pisze chyblé hasło (nie zgadzam CRS) rozbaliju WinRAR w tym samym czasie, wiesz co?

Opublikowano

Mam prośbę do któregoś z użytkownika, proszę o upload całego folderu gdzie znajdują się pliki, oprucz game-ow nie są mi one potrzebne. Pomyślicie po co mi to, dlaczego nie pobiore pełnej wersji? Nie pobiore bo mam transfer 20 kb/s w dodatku 3GB limitu xD Interesują mnie tylko te punkty

[list]

[*]Poprawiony Panel Ładowania się serwera
[*]Poprawione wszystkie pliki serwerowe
[*]Brak błędów, dzięki czemu diagnostyka nowego błędu spowodowanego przez Was jest bardzo szybka
[/list] 

Opublikowano

Proszę o pomoc gdyż mam taki problem:

Wszystko działa... zrobiłem konto, postać i dodaję sobie GM. Wpisałem wszystko na 100% poprawnie i wpisuję:

/stop i daję restart. Uruchamiam normalnie serwer niby wszystko dobrze. Wbijam na serwer, a tutaj GM nie ma.

Wchodzę w navicat i tabela gmlist albo ma crash albo jest pusta.

Powtarzałem te czynności ze 100 razy bo myślałem że coś źle robię ale teraz wiem że to nie możliwe tylko coś z plikami (chyba).

Więc czekam na odpowiedz dlaczego tak się dzieje, a najlepiej na radę taką... aby wszystko działało.

Najlepiej żeby Ary napisał bo on chyba najlepiej zna się na tym plikach ale jesli ktoś inny pomoże to nie będę płakał.

Będzie nagroda w postaci + lub -... zależy co będziecie chcieli :)

1292102632u115053.png

Opublikowano

Proszę o pomoc gdyż mam taki problem:

Wszystko działa... zrobiłem konto, postać i dodaję sobie GM. Wpisałem wszystko na 100% poprawnie i wpisuję:

/stop i daję restart. Uruchamiam normalnie serwer niby wszystko dobrze. Wbijam na serwer, a tutaj GM nie ma.

Wchodzę w navicat i tabela gmlist albo ma crash albo jest pusta.

Powtarzałem te czynności ze 100 razy bo myślałem że coś źle robię ale teraz wiem że to nie możliwe tylko coś z plikami (chyba).

Więc czekam na odpowiedz dlaczego tak się dzieje, a najlepiej na radę taką... aby wszystko działało.

Najlepiej żeby Ary napisał bo on chyba najlepiej zna się na tym plikach ale jesli ktoś inny pomoże to nie będę płakał.

Będzie nagroda w postaci + lub -... zależy co będziecie chcieli :)

Wgraj od nowa folder common do folderu /var/db/mysql/

Zrób restart maszyny, nadaj prawa chmod -R 777 /var/db/mysql/

I dodaj sobie GM powinno śmigać

admin2r.png
Opublikowano

Ok... Zaraz zobaczę i dam edit.

Aaa... na końcu GM sobie dodać normalnie przez Navicat, tak?

Ary jak nadać te prawa? Domyślam się że w FreeBSD tj. przez VirtualPC tylko nie wiem w którym momencie.

A może na ten problem tj. ten z dodniem GM pomóc zrobienie od nowa plików? Rozpakowanie itd? Czy tylko taki sposób jak ty podałeś?

@EDIT Dobra mniejsza. Znajdę sobie jakieś inne pliki. Bo już od 2h powinienem robić drop itd. a się bawie żeby dodać GM.

Bo równie dobrze mogę pobrać pliki Reina i dodać zabezpieczenia w max 1h. Więc i tak bym był do przodu. Dzięki za pro elo elo pomoc, której nie uzyskałem.

1292102632u115053.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...