Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe [Vpc Disk] By Aryman

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh i ja mam problem. Ale mój problem leży po stronie klienta... Mianowicie chodzi o to że ściągnąłem sobie klienta ze strony PL Metina (tak jak ktoś to tutaj w jednym z postów proponował), rozpakowałem i spakowałem root'a, uprzednio podmieniając serverinfo.py zrobiony generatorem (rzekomo pod pliki 2010). Wygrzebałem z tegoż forum 2 lunchery (jeden taki jak był przy starych plikach z ikoną sury, a drugi w 1 pliku exe), a mimo to nie jestem w stanie zalogować się na stworzone w Navicat konto. Kombinowałem z obydwoma luncherami, przy nie torrentowanym jak też i torrrentowanym kliencie... Również znalazłem na forum pliczek metin2client.bin z ustawionym ogólnie standardowym pongiem tj. testtest... i 123...., a mimo to nie jestem w stanie się zalogować. Czy ma ktoś jakiekolwiek pomysły w czym może być problem. Ew może znajdzie się jakiś człowiek dobrej woli i udostępnie czyściutkiego, nie modyfikowanego klienta z dobrym luncherem gdzie jedynie będę musiał zmienić adres IP

ps. sądzę że to nie ma najmniejszego wpływu, ale nie używam hamachi tylko EasyVPN

Z wielkimi bólami ale jakoś powyższy problem sobie rozwiązałem, ale pojawił mi się inny. Mianowicie chodzi o to że ani w oknie wybierania chara ani po zalogowaniu do gry nie widać postaci, mianowicie samej WOJOWNICZKI. Inne postacie widać (bynajmniej przy tworzeniu postaci, bo nie testowałem innych). W jednym z postów wyczytałem że przy patchowaniu coś źle mogło się pobrać, ale instalowanie i torrentowanie wykonywałem już 4-5 razy i dalej to samo. Jedyny zabieg w kliencie jaki robiłem to podmiana serverinfo.py i wrzucenie lunchera. Więc w czym może być problem ?

Z góry serdecznie dziękuję za wszelką pomoc

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pod client 2010 będzię to działać ? I widać Lv ;D ?

Będzie działać po 2010 tylko musisz użyć lauchera np tego :

http://www.mpcforum.pl/topic/205970-downloadmetin2client-2010/page__view__findpost__p__1391812__fromsearch__1

Żeby było widać lv obok nicku musisz zmienić game na to :

http://www.mpcforum.pl/topic/268838-tutdlpliki-game-255bez-bugubez-czekeniajak-rozpakowa-upxem/

Opublikowano

A ja mam problem i nie działa mi drop z metinów na tych plikach ;[

Pomoże ktoś?

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

Jaki jestw tych plikach login port oraz char port ?

Bo nie wiem co wpisać przy robieniu serwerinfo.py ;/

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

mam problem , jestesm zupelnie zielony w robieniu serwerow metin2 ale natchnelo mnie by sprobowac takowy serwer zrobic . Moim problemem jest to ze jak pobiore te pliki to nie wiem czy mam je otworzyć... pomozecie ?

Aktualnie nie gram nigdzie.

Opublikowano

Da sie wkladac kd do tasakow,swietych,obs itp. ?

sygf.png

W sieci wystepuje pod 2 nickami: ZuO13 i BaSiC.

Pod nickiem ZuO13 mozecie znalezc mnie w grach takich jak : Crysis2(Multiplayer xbox360) lub LeagueOfLegends(Serw. Eu/Ne).

Pod nickiem BaSiC zas mozecie mnie zauwazyc w grach: Counter-Strike 1.6(steam basic225) lub Metin2.

Opublikowano

a Mi sie maszyna zatrzymuje na starting apache22

Mineło dokładnie 23 minuty i sie nie rusza ;d

@Edit.. Powiem tak. Nie polecam tych plików .

Bugują sie strasznie.. Właczyłem je, /etc/rc.d .... potem /start i jest unreachable..

Myśle a to sie właczyły.. Próbuje sie zalogować a tu dupa ^^

Patrze na maszyne a Tu jakies liczby ..

Powiem tyle: Pliki zjebane :)

Apsik

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka i na wstępie od razu wielkie thx za pliczki, są super i śmigają jak marzenie tylko trzeba umieć co nieco. Leci + ale szkoda ze all qesty wywaliłeś mogłeś dać choć ten na dozo i mieczyk na 1 lvl :D

jiibm1.png

2pto2lw.png2m64i9j.png

11jno5z.png

Nicki pod którymi gram na serwerach ;)

ZielonoMi, PanBossik, Posepny, Kostuch, MrBossik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...