Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe [Vpc Disk] By Aryman

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam problem - Wszystko zrobiłem , navicat i inne wszystko okay , konta zrobiłem , ale...

Gdy loguje się do gry , piszę nieprawidłowy login , lub hasło , a all ok wpisuje....

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

pliki sąsuper polecam !! sam miałem na nich serva i nei było zadnego problemy z edycją itp . ! najlepsze są dla poczatkujących i server nie pada szybko ; > oczywsicnie Ary + i 5

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Mały problem :P

Nie mogę tego wypakować WinRarem :( Próbowałem z 10 razy i nic. Pisze jakby archiwum było uszkodzone, albo coś.

Opublikowano

• problem mam ze strona na serwerze hamachi odblokowane port mysql podstawowe do gry ftp , oraz do strony (88) all sie świeci na zielono , a nie moge sie polaczyc ze strona z normalna koncowka bo z koncowka .100 laczy mnie kolegow tez nie moze polaczyc z koncowka 25 a z koncowka 100 to juz wgl . Daje +/- oraz 5* za pomoc
    ps ANTYWIRUS WYŁĄCZONY , ZAPORA WYŁĄCZONA , KOLEDZY SĄ W SIECIACH HAMACHI !!
    Taki błąd wyskakuje przy wpisaniu w www strony z normalnym ip .
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.17 (Win32) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8o PHP/5.3.4 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1 Server at 5.192.145.25 Port 80

a z koncowka .100 brak strony ..

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
mysql -p
podajemy hasło:
arymanik123
dzięki temu zalogowaliśmy się do protokołu MySQL, teraz piszemy takie coś:
GRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO 'root'@'%' [ENTER]
IDENTIFIED BY 'nowehaslo' WITH GRANT OPTION; [ENTER]
Wyskoczy nam ok, i wpisujemy:
quit

MAM PROBLEM HASŁO NIE CHCE SIE USTAWIC

nieregulaminowa sygnatura

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co do poradników to przydał by się jeden jak zrobić serwer na localhost + no-ip/dyndns

sam próbuje postawić owy serwer, ale jeżeli pisze mi network unrechable to źle

a connection reset to ok :P wtedy zaś nie moge wejść na metka by "przejść się po M1"

gdyby powstał tutek od a do z

było by zaiście :P

aryman jak uruchomie serwer daje lajka :P

Nieregulaminowa sygnatura.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam problem. Mianowicie kiedy włączam server (/start) to zapętla mi się ładowanie skilli, a nie wyskakuje zaden blad. Non stop laduje skile i nie wlacza serva. WTF ?!

Opublikowano

Bardzo dobre , fajne pliczki .

Tylko po zainstalowaniu maszyny w navicat jest all po Chińsku lecz spolszczyłem w 5min ;D

Wszystko śmiga jak na razie :]

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

a mi sie coś strasznie tnie po włącznieniu maszynki.. daje na server 2gb ramu, procek 2ghz net 10mbs i strasznie się tnie

jak sie loguje do roota w konsoli , napisze cos i dopiero po chwili sie wyswietla. xD

nie wiem czzemu tak mam na tych plikach bo są świetne (na innych plikach w tym 2010 tak nie mam)

wie ktos oco chodzi ? :D

Opublikowano

Kurde ja mam problem bo gdy wgrywam prze FIle Zille pliki gotwce np. by KozakKOX i zakończe ten proces to gdy resetuje serwer pojawia mi sie connection refused i tak caly czas wie ktos w czym jest problem?

Nick na chamachi : vip GruSzkA vip

Opublikowano

Te pliczki 2010 bo nie znalazlem info o tym..?

pliki 2008 .

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

a fuj. "

mają honkong czyli to te stare"

dobrze, że dopiero teraz się o tum dowiaduje jak juz pobrane..

no nic..

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...