Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania I Odpowiedzi !

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ou , prawdopodobnie chciales mnie zjechac , zgasic , zniszczyc ew. cos zrobic zebym popadl w kompleksy niestety nie udalo Ci sie ! yhm. to ze masz ponad 30 lat , lub bardzo ponad to raczej wniosek z tego jest prosty , masz kase? wydaj je na jedzenie na dzieci , ksiazki lub nawet rzeczy dla nich. zaloz wlasny serwer , skimin kogos co bedzie robil wszystko za kase i masz to co chcesz , powinienes skonczyc z grami , bo te typu metin , sa przeznaczone dla osob raczej do max. 25 lat... niestety uzalezniles sie , bo tak sie napinasz ze szok. animemt2 , ahrimania , avalonmt2 , tiveria - znane tytuly , tam masz co chcesz w IS , wiec idz tam ! a to ze nie wiesz co znaczy 70lvl z eq +6 mam na mysli insomnie to niestety szkoda , choc mozemy byc tez konstruktywni , pierdol prace i graj w metina , opcja niezbyt dobra dla Twoich pociech , ale jakze skuteczna.

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorki koloego godson - wypowiedziales sie fajnie ale nie czytales mojej argumentacji od poczatku. Skoro nie bedzie metali to jak masz zamiar zrobic eq na 9 bodziem bez miliona perel na servie ???

Możesz mi odpowiedzieć króciutko ? Masz +8 robisz bodziem (30% a nie 90%) na 9 pali ci a pereł nie ma wogóle w grze ... czekasz tydzien az trafisz na niebieską i czerwoną ponownie ???

Opublikowano

@up

skończ już...Nie znasz Razora więc nie tobie oceniać co powinien zrobić. On wyraził tylko swoje zdanie które nie musi pasować każdemu...

Opublikowano

Sorki koloego godson - wypowiedziales sie fajnie ale nie czytales mojej argumentacji od poczatku. Skoro nie bedzie metali to jak masz zamiar zrobic eq na 9 bodziem bez miliona perel na servie ???Możesz mi odpowiedzieć króciutko ? Masz +8 robisz bodziem (30% a nie 90%) na 9 pali ci a pereł nie ma wogóle w grze ... czekasz tydzien az trafisz na niebieską i czerwoną ponownie ???

jest tez taka opcja jak lowienie :>

Opublikowano

1)Czy misja na bojowca/militara zostanie zmieniona ? Czy będzie taka sama jak na PL ?

Moim zdaniem wymogi powinny być zmniejszone aby każdy sam mógł wykonać misję

2) i oczywiście co z strachem u WP

Opublikowano

ou , prawdopodobnie chciales mnie zjechac , zgasic , zniszczyc ew. cos zrobic zebym popadl w kompleksy niestety nie udalo Ci sie ! yhm. to ze masz ponad 30 lat , lub bardzo ponad to raczej wniosek z tego jest prosty , masz kase? wydaj je na jedzenie na dzieci , ksiazki lub nawet rzeczy dla nich. zaloz wlasny serwer , skimin kogos co bedzie robil wszystko za kase i masz to co chcesz , powinienes skonczyc z grami , bo te typu metin , sa przeznaczone dla osob raczej do max. 25 lat... niestety uzalezniles sie , bo tak sie napinasz ze szok. animemt2 , ahrimania , avalonmt2 , tiveria - znane tytuly , tam masz co chcesz w IS , wiec idz tam ! a to ze nie wiesz co znaczy 70lvl z eq +6 mam na mysli insomnie to niestety szkoda , choc mozemy byc tez konstruktywni , pierdol prace i graj w metina , opcja niezbyt dobra dla Twoich pociech , ale jakze skuteczna.

A ty nadal uwazasz ze czytasz ze zrozumieniem ??? Nie po to gramy na privach aby na 70lvlu biegać z EQ +6 !!! Tym bardziej ze tutaj ten 70lvl bedzie sie robiło dość długo. Prosze o nie mieszanie w to "moich pociech" bo to nie fer i gówno cie one obchodzą - czy ja sie wypowiadam na temat twojej rodziny ???

Skąd pomysl ze metek jest dla ludzi do 25 roku zycia ??? Jest jakas tabelka w jakie gry można grać i do jakiego wieku ?? Zapodaj linka proszę - chętnie poczytam.

W ktorym miejscu ja sie "napinam" ? Argumentuje swoje posty i nic więcej a ty jak prostak piszesz to samo w kółko i to ty się napinasz.

Opublikowano

sorry , ale to nie ja napierdalam wykrzykniki po 5 w zdaniu . tu jest exp x 2.5 , wiec nie mow ze to jest malo . mowie chcesz to idz na inne serwery gdzie masz za IS lvl , epiki , konie , yangi , gm , i w chuj co chcesz full serwis ,

niie nie ma tabelki z wiekiem , ale skoro az tak sie napaliles na ten serwer , to moze czas pomyslec o sercu? w koncu przestanie bic i wtedy juz nie dasz miasta

Opublikowano

bull22 łap

1. Pierścien expa 7 dni - 140 SM

2. Pierścien expa 15 dni - 250 SM

3. Pierścien expa 30 dni 450 SM

4. Rękawica złodzieja 7 dni 60 Sm

5. Rękawica złodzieja 15 dni 100 SM

6. Rękawica zlodzieja 30 dni 180 SM

7. Szczęśliwa złota moneta 7 dni 30 SM

8. Szczęśliwa złota moneta 15 dni 50 SM

9. Szczęśliwa złota moneta 30 dni 80 SM

10. wzmocnienie przedmiotu 1x - 5 SM

11. Wzmocnienie przedmiotu 10x 40 SM

12. Wzmocenienie przedmiotu 20x 80 SM

13. Zaczarowanie przedmiotu 1x - 7 SM

14. Zaczarowanie przedmiotu 10x 60 SM

15. Zaczarowanie przedmiotu 20x 110 SM

16. Przepustka v2 1x - 10 SM [ przepustki jednorazowe]

17. Przepustka V2 5x - 50 SM [ przepustki jednorazowe]

18. Przepustka v2 100 SM [ na zawsze. Brak możliwości handlu ]

19. Krwisty kamien 1x - 15 SM [ jednorazowo ]

20. krwisty kamien 5x 70 SM [ jednorazowo ]

20. krwisty kamien 10x 120 SM [ jednorazowo ]

21. krwisty kamien 120 SM [ na zawsze ]

22. Wkrywacz kamieni metin 30 SM

23. 1x bodzio 3 SM

24. 10x bodzio 20 SM

25. 20x bodzio 30 SM

26. 1x magiczny metal 20 SM

27. 5x magiczny metal 90 SM

28. 10x magiczny metal 180 SM

29. Zwój powrotu Statusu 100 SM

30. Błogosławieństwo Smoka 200x 300 SM

31. Dłoń krytyka 20x 20 SM

32. Dłoń przebicia 20x 20 SM

33. fryzury woj 10% na.. 40 SM

34 fryzury ninja 10% na.. 40 SM

35. fryzury sura 10% na 40 SM

36. fryzury szaman 10% na.. 40 SM

37. Szkatułka dusz 5 SM

38. Owoc życia - 25 SM

39. rada pustelnika 10x - 30 SM

40. Fazolka zen 1x 5 SM

41. zwój redystrybucji 40 SM

42. Pierścien zastępstwa 20 SM

43. Zmiana płci 20 SM

44. Szkło intuicji 1 SM

45. Fiolerowe potki 100x 20 SM

46. Zielone potki 100x 20 Sm

47. Cukier dla konia 1x 15 SM

48. Pakiet małżeński : Bransoleta Milosci, Bransoleta Harmoniii, Naszyjnik Milosci, Naszyjnik Harmonii, Kolczyki Milosci, Kolczyki Harmoniii - 180 SM

49. Małż 1x - 15 SM

50. Maska uczuć 15 dni - 5 SM

51. Pelerynki męstwa 50 x - 15 SM

52. Pelerynki męstwa 200x - 50 SM

53. Powiększony skład 7 dni - 5 SM

54. Powiększony skład 15 dni - 10 SM

55. Powiększony skład 30 dni - 15 SM

56. Olejek wygnania 5 SM

57. Ogon węża + 2x 25 SM

58. Kamień Duchowy 1x 25 SM

59. Przywołanie łatwego metina - 20 SM

60. Przywołanie średniego metina 25 SM

61. Przywołanie trudnego metina 30 SM

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

Wy naprawdę już nie macie o co się kłocic..

Wytrzymajcie do jutra , i zobaczymy jak sprawy się potoczą.

@Top

żeby nie było , że spamuje..

Jeśli kilka osob zacznie bic jednego metina , to jak będzie z dropem?

Opublikowano

sorry , ale to nie ja napierdalam wykrzykniki po 5 w zdaniu . tu jest exp x 2.5 , wiec nie mow ze to jest malo . mowie chcesz to idz na inne serwery gdzie masz za IS lvl , epiki , konie , yangi , gm , i w chuj co chcesz full serwis ,

niie nie ma tabelki z wiekiem , ale skoro az tak sie napaliles na ten serwer , to moze czas pomyslec o sercu? w koncu przestanie bic i wtedy juz nie dasz miasta

MasterShooter zlituj się nade mną i nad wszystkimi normalnymi ludzmi ktorzy czytają to forum. Gdzie ja napisałem ze 2,5exp to jest mało ????? Wogóle w temacie expa sie nie wypowiadalem !!! Czy to tak trudno jest odpuścić skoro nie ma się argumentów na normalną konwersację ???

PS

Nie czepiasz sie teraz mojej rodziny to zaczynasz o moim zdrowiu/sercu ? Czy możemy polemizować jak normalni ludzie bez wyimaginowanych inwektyw ???

Opublikowano

Sory kolego, ale niestety jesteś sam . Przy takim poziomie ulepszenia wystarczy Ci spokojnie bodzio. Moim zdaniem metal jest zdecydowanie nie potrzebny. Może jest jeszcze kilka osób, które chcą metal, ale większość jest aby go nie było, i wydaje mi się, że tak zostanie.

Oj.. nie jest sam.. My kur.. chcemy mieć coś z wywalania kasy w serwer a myślisz że my sie zadowolimy bodziem? jak go można w grze zdobyć tak łatwo że bania mala..

@Down 2

No kur.. ale taka prawda jest ja dam rade bez tego **** is'u lecz nie mam zamiaru się męczyć a takie ***** p**** mi że mamy się bodziem zadowolic...

i jest ten metal w is i niech już tak zostanie w końcu 50sm to tylko ta jedna złotówka więc z 30 zł doładowania na fona pójdzie ta dyszka i będzie bodajże 1000 więc to nie jest dużo jak na tyle sm a po za tym i tak jest tanio i raczej każdego stać kto ma kompa na taki "wydatek".

graphic.png

Opublikowano

@DemonRaider

Kolejny twoj post w ktorym pokazujesz ze bez is nie dajesz rady. Niech usuna magiczny metal i bedzie dobrze.

Zeby nie bylo ,ze spamuje bezsensownymi postami.

Beda jakies nowe questy? Procz tych z bonami na zwierzaki itd.

4uc581.jpg

Opublikowano

no moze troche sie pomylilem , moge sie przyznac , ale sorry tak sie napinasz w ty temacie i ciagle klocisz sie o ten metal , bo mowisz o nierownych szansach , ze to troche denerwuje.

Oki powiedzmy ze wreszcie odezwales sie po "ludzku" wiec wspomne o moim pierwszym poscie i poprosze cie o jego przeczytanie.

Zgadzam sie ze szanse stają sie niezbyt równe jesli ja mam metale a ty nie, ale ktoś musi łożyć kasiore na tego serva żeby nie padł po miesiącu i aby chłopaki mieli motywacje do zajmowania sie nim - mam rację ??? Skoro ja wpłacę np. 30zł przelewem a ty 1,22 smsem (lub nic) to chyba normalne ze spodziewam sie czegos wiecej niz tylko X razy więcej pelerynek - mam rację ? Musze miec jakas przewage bo w koncu inwestuje kase. Dawniej jak nie dotowałem privów to też byłem zły na ludzi którzy mieli EQ lepsze bo wpłacali - to normalne i życie pokazuje to na każdym kroku; kto ma kase ten ma lepiej. Zgadzam sie z tym ze mozesz miec o to pretensje. Life is brutal - jeśli jesteś jeszcz młody to wkrótce to zrozumiesz.

Prosze tylko TEAM o uwzględnienie mojego pierwszego postu z argumentami - nic więcej. Nie siedze tu po to aby sie kłocić bo jeszcze serv nie powstał i narazie nie ma o co hehehehe

Opublikowano

ale ty razor jestes dziwny jak taki bogacz jestes to idz na PL na allegro sobie kup jakies super konto a potem zamawiaj sm i sie baw ;]

Opublikowano

Czy na serwerze będzie dostępny zwój powrotu statusu (zmiana klasy postaci) ?

Wolałbym zeby nie było bo ktos wbije 86 WP , zmieni na BMa i bedzie kox...

Opublikowano

Razor masz racje placac na is sie oczekuje ze sie dostanie cos fajnego a nie bodzie ... jedyne co fajne w tym is to te metale malze i pakiet mam placic 30 zl zeby miec peleryny i bodzie? smieszne to jest

2x up chyba skad wiesz ze strach u sury odbugowany bedzie?

Opublikowano

Ale żeście się uwzieli na tego Razora...

Tam w żadnym stopniu nie chcę go bronić, ale to już przesada z tymi bluzgami, bo wynika z nich najwyraźniej, że zazdrościcie mu że ma hajs na IS i może sobie pozwolić na umilenie gry.

BOGACZ... Czyli jeżeli ja mam 15 lat i zarobiłem ostatnio trochę siana (nieważne jak) to odrazu jestem bogacz ta?

Luczi opanujcie się...

Idę do banku, wpłacam 10 zł i mam 1200 sm

Wykupuję sobie mega pakiet startowy za 650 sm i zostaje mi 550 sm na zapas.

I proszę mam wiele rzeczy z IS, a wydałem tylko 10 zł.

Przeliczając.

Wydanie 10 zł na miesiąc to nie jest wielki majątek zwłaszcza z tego powodu że za 2 dni święta.

A jeżeli ktoś chce mieć cały IS i będzie wpłacał miesięcznie 40 zł, a nie 10 wtedy można go nazwać przepierdalaczem hajsu, a nie bogaczem, bo że ma się hajs to nie oznacza że trzeba go przepierdalać skoro wydając mniej też mamy sporo rzeczy.

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

MasterShooter ... ty błaźnie!!! Czy ja w ktorymkolwiek poscie napisałem że nie podoba mi się exp ??? Czy ty wogole skonczyles chociaz 3 klasy podstawówki ???

Ja nie chce nic 200x - skąd ci sie to wzięło debilu ?(sorki ale delikatniej sie nie da bo pisze o tym n-ty raz)

Odpierdolcie sie ode mnie kurwa jego mać ... ja tylko napisałem prośbę (plus argumenty) aby metale wróciły do IS. TAK JA JE TAM CHCE !!! W DUPIE MAM TWOJE ZDANIE I OPINIE BO WEDLUG MNIE PRIV BES ISu PORZĄDNEGO SIE NIE UTRZYMA. JA BĘDĘ PŁACIŁ KASE NA SERV ALE CHCE COS Z TEGO MIEC - JESLI TY NIE BEDZIESZ TEGO ROBIL TO SIE NIE WYPOWIADAJ !!! IDZ NA PL I BAW SIE DOBRZE ! ! !

To dzięki graczom wpłacającym kase privy sie utrzymują - nie wiesz tego jeszcze ??? Za co mam płacić kase za pelerynki ??? Chyba cię pogięło - ja chce coś extra bo to mi się należy jeśli wydaje ciężko zarobione pieniądze. Jeśli tobie sie to nie podoba to ty zrób wypad na chinola !!!!!!!

PROSILEM JUZ ABY W MOICH POSTACH WYPOWIADAC SIE NA TEMAT WCZESNIEJ PRZECZYTWASZY POST ZE ZROZUMIENEM !!!! DLACZEGO NADAL PISZECIE BZDURY ???

Widać ze grać nie potrafisz , z eq +4 byś nie wyexpil wcale , co ty myślisz ze jesteś najważniejszy bo będziesz korzystał z IS i tobie się coś należny specjalnego? myślisz ze jak masz kasę to jesteś kimś ? no sorry ale ten serwer nie potrzebuje dzieci Itemshoopu takich jak ty które najchętniej kupiłyby eq +9 w is i chodziły po mieście i szpanowały jakie to one są pro elo elo !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...