Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania I Odpowiedzi !

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

misje co 1h

http://www.mpcforum.pl/topic/257292-evenye-przed-premiera/

tu sobie poczytaj

1-10lv normalne misje konne a na 11lv bojowiec.

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jA MAM PYTANIE CZY WRÓZKA dalej bd miec abs na all procz ninjy czy zrobiliscie ze nie ma abs na nikogo lub na all wlacznie z ninja

Opublikowano
cennik za przelew

10 zł - 1200 SM

15 zł - 1800 SM

20 zł - 2500 SM

30 zł - 4000 SM

za sms

1.22zł - 50 SM

3.66zł - 180 SM

7.32zł - 400 SM

10,98zł - 600 SM

17,08 - 1000 SM

23,18 - 1500 SM

+ 22% vat

@UP jutro

Opublikowano

Ponawiam pytanie, Jedna osoba z team wczoraj wypowiedziała się że zmienicie coś z itemami z Is'a.

Więc pytam czy coś zmieniliście czy jednak nie?

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

Kilka pytań z tego tematu na które warto odpowiedzieć (pytania nie all moje)

1.chciałbym się dowiedzieć jaki drop ustawiliście z wiedzmy ... czy z bossow jest 100 % drop kamyka duchowego

2.Czy jest już ustalone miejsce respu kamieni metin nowych?

3.Jaki z nich drop?

4.Jakie bossy będzie można spotkać-nowe?

5.A ulepszacze są tak samo jak na pl-u

6.CZY WRÓZKA dalej bd miec abs na all procz ninjy czy zrobiliscie ze nie ma abs na nikogo lub na all wlacznie z ninja

Opublikowano

No ale ja mam pytanko w sprawie tego klienta.

Czemu musicie dać klienta 4h przed startem ??? Macie jakieś limity czy jakieś zobowiązania ??? Spokojnie dzisiaj byście zaczęli wrzucać, wieczorkiem już by było. Jeżeli ktoś nie mógłby zostawić kompa na noc to pobrał by rano przed startem, a tak jutro się rzuci tyle osób i kiszka. Ja mam we wsi te same IP i zapewne będę miał limit, fajnie by było jakbyście już około 7/8 rano dali link, wtedy wszyscy śpią i ja bym sobie włączył pobieranie.

Więc CZEMU KLIENT MA BYĆ 4H PRZED STARTEM SERWERA?

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Jest jakiś boss, misja która będzie trudna aż tak aby wykonywać ją w kilka osób(pt) ?

@up

start o 12. w jednym z tematów jest napisane że link do clienta dostaniemy 4h lub i więcej przed startem ;] a więc na 7/8 będzie-liczę na to.

Coś mi się zdaje że client będzie można pobrać z wielu źródeł co ułatw pobieranie.

@edit

Kolejne pytanie^^

Czy eventy okolicznościowe tj. drop dyni. cukierków itp bd obecne na serwerze? Czy drop z dyń itp będzie zmieniony na np. małże zamiast bodzi, ziel i fiol (D) zamiast red i niebieskich potek.

Opublikowano

A podacie zmiany jakie zostały wprowadzone w is dzisiaj ? ;>

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

a jakie zmiany w is bo jak usuneliscie cos to zalezy co i wtedy czy kupic sm i za ile aha i nr konta na ktory przelew podajcie a jak zmienione cony to o ile i co

Opublikowano

Witam wczoraj była ankieta na temat czy małże i magiczny metal mają być w is czy nie , więcej głosów było na nie , temat został zamknięty i nie wiadomo czy bd czy nie

więc proszę o odp kogoś z Teamu czy małże i metale bd wycofane z IS

Opublikowano

wycofajcie magiczny metal z IS a zwiekszcie cene bodzi i malzy, myslicie ze gra z magicznym metalem bedzie przyjemniejsza - mylicie sie, serwer napewno utrzyma sie bez tego magicznego metala w is

Opublikowano

wycofajcie magiczny metal z IS a zwiekszcie cene bodzi i malzy, myslicie ze gra z magicznym metalem bedzie przyjemniejsza - mylicie sie, serwer napewno utrzyma sie bez tego magicznego metala w is

to jest temat do pytan a nie do wskazowek odwalcie sie juz od tych malzy i metali ...

Opublikowano
Czy eventy okolicznościowe tj. drop dyni. cukierków itp bd obecne na serwerze? Czy drop z dyń itp będzie zmieniony na np. małże zamiast bodzi, ziel i fiol (D) zamiast red i niebieskich potek.

Tak eventy okolicznościowe będą na serwerze ze zmienionym dropem.

Co do tego ile sm za 50 zł, nie wiem ;(

Najprawdopodobniej 8000.

Opublikowano

Czy będzie możliwość kupna konia z ISu? ' '

Nie, nie będzie takiej możliwości. Lvl konia co 1h.

To nie jest temat odnośnie propozycji tylko pytań. Spamujecie o tych metalach,bodziach i małżach a to i tak nic nie da, decyzje w ich sprawie podejmuje Team który wie najlepiej co jest dobre a co nie...

Opublikowano

Czemu bez sensu na pl też są już te metale

Ponieważ ten serwer to Hardkor a nie 4FUN. Serwer tylko dla tych o mocnych nerwach;)

94451377230378883383.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...