Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania I Odpowiedzi !

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz bylo ustalone ze metale zostaja usuniete z IS jak chcesz dalej o tym dyskutowac to odwiedz inny temat ten jest tylko do pytan i odpowiedzi - wiem ja tez spamowalem jak debil

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@RAZOR79 - nie po to czekam na ten serwer zeby wywalić 200 zł na is kupić 500 metali zrobić eq na + 9 wyrzucić je i skończyć tutaj grać. Gdy nie masz czasu to nie graj zajmij się rodziną ... współczuję im trochę, ale trudno Twoja sprawa, a gdy chcesz grać w metina to nie na tym serwerze, bo to Cie przerasta .

Opublikowano

@RAZOR79 - nie po to czekam na ten serwer zeby wywalić 200 zł na is kupić 500 metali zrobić eq na + 9 wyrzucić je i skończyć tutaj grać. Gdy nie masz czasu to nie graj zajmij się rodziną ... współczuję im trochę, ale trudno Twoja sprawa, a gdy chcesz grać w metina to nie na tym serwerze, bo to Cie przerasta .

+++

Opublikowano
Moim zdaniem na premierze powinien byc mega event. 100 metkow na 90 lvl aby kazdy 1 lvl mial cos dla siebie

Noi ciekawe po co takie coś to jest very hard serwer i tylko by ci zlagowało kompa , a tak wogule to ciekawe za ile byś te metki rozwalił za miesiąc ?

Zdjęcie +18 :P

Opublikowano

Małe info do razorka nie kłóci się z nimi bo nie wygrasz 80% ludzi na mpc to dzieci ;x

banner5.gif

Opublikowano

Lukkk - pokaz mi koego w ktorymmiescu widzisz moje łzy ??? Gdzie sie popłakałem ??? Ciekawe czy wy nie bedziecie mieć ochoty pograć w giery w moim wieku - jestem pewien że tak. Proszę was nie spamujcie że razor do idiota i chce isc na latwizne bo to nie ma sensu. Serv jest robiony dla wszystkich wiec wszyscy mamy sie dobrze na nim bawić. Argument że bodziem nie spalimy przedmiotu to argument jakiegoś bezmózgowca - rozumiesz co znaczy obnizenie przedniotu z 8 na 7 ??? POTRZEBA ZNOWU NIEBIESKIEJ PERLY A TO BEDZIE DZY PROBLEM BO ICH NIE MA W IS. Jesli perly beda w IS to zgadzam sie z tym aby nie było metali... chociaż bedzie to duze utrudnienie. Nie możemy na priv servie pozbawiać szansy na zrobienie EQ graczy ktorzy nie spedzaja przy metku 12h dziennie przy kompie.

Ja nie mam az tyle czasu i byćmoże nie powinienem grać ale chcę bo lubię. Nie musicie współczućmojej rodzinie - przyglądnijcie sie raczej swoim. Skąd w was ludzie tyle agresji - szczególnie teraz przed świętami ?????

Proponuję zrobić coś takiego co ma miejsce na kilku privach. Niech z metków na 80lvlu dropią kamienie wodne i z nich niech się da zrobic u jakiegos NPC red perle (oczywiscie ulepszanie bardzo drogie musi być), do niebieskich perel dropić mogą fragmenty klejnoty. Na pewno wielu graczy sie z tym spotkalo. To ustabilizuje cenę pereł w pewnym zakresie i każdy będzie wiedział kiedy moze sobie pozwolić na ulepszanie.

Mam nadzieje ze team sie wypowie wreszcie w tej sprawie.

Opublikowano

RAZOR78

Ej ty patrz nie wiedziałem, że można sie pomylić w czytaniu.

I wielki + dla MadafakaMamSkładaka.

Nie masz czasu - nie graj.

Zajmij się rodziną.

Współczuję twoim dzieciom kiedy chcą wejść na komputer, a ty mówisz ZARA!

Żona woła-ZARA!

Na oddanie zębów poświęcisz max. 15 godz.

10 do oddania licząc, że 5 spali masz wynik.

I nie miał bym nic do Ciebie gdybyś nie wyzywał wsyztskich od gówniarzy tylko z tego powodu że ktoś coś przeoczył podczas czytania danego tekstu.

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

Co do oddawania tych zębów.

Też jestem za tym żeby nie trzeba było czekać godziny, ale musielibyśmy przemówić do rozsądku tej całej administracji, a łatwe toraczej nie będzie.

I nie zrozum mnie źle RAZOR78, ale wkurwiasz takim gadaniem.

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

nie podoba wam sie teraz IS? to spier... na inne privy gdzie sa metale i rozne bajerki ulatwiajace gre, jesli nie macie czasu na granie na hard, to won na easy serwer

polecam ten latwy syf http://dragonmt2.pl/

Trochę szacunku gówniarzu do starszych, bo Ci kiedy ktoś w rzeczywistości za takie coś przypier. .

21197.png

3747.jpg

25345.gif

Opublikowano

Ja będę grał surą WP, najpierw tylko exp i ciężka praca żeby zrobić jakieś eq, a później robię 3 offy i nie będę taki slaby :>

Opublikowano

Tak jest w stanie jeśli wejdzie rozproszenie.

A potem odpowiedz przeciwnika - rew bo rozpro weszło

-,-

Po czyms takim po prostu nie odpowiadac, bo od tego jest rozproszenie żeby wchodziło!

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

będą zwoje powrotu do miasta lub pierścień teleportacji proszę o nie minusowanie to jest dział gdzie można zapytać się i liczyć na odp

Opublikowano

ponawiam :

będą zwoje powrotu do miasta lub pierścień teleportacji proszę o nie minusowanie to jest dział gdzie można zapytać się i liczyć na odp

up@

zwój jest naprawiony więc będzie tylko cofał pkt statusu

pierścień expa w is jak i ze szkatułek i metków na wyższy lvl będzie dropił

i tu mam kolejne pytanie jak będzie z 3 ręką bo w is nic nie pisze na ten temat??

Opublikowano

Teraz najważniejsze pytanie skierowane do Phoenixa lub Sanuya ( przepraszam źle napisane) Klient będzie dostępny jutro o godzinie 9 czy wcześniej czy równo o 8 ? To pytanie jest najważniejsze proszę o 1000% pewność , gdyż ja i połowa serwera nie wie na która nastawić budzik i ściągać klienta. Pozdro

80384400986636967106.png
Opublikowano

Gdzieś w którymś temacie jest post któregoś z Nich w którym jest mowa że client będzie 2/4 albo i więcej przed startem. Nie dadzą Ci dokładnej godziny wydania clienta ale w okolicach godz. 8 być może będzie.

Nam pozostaje tylko czekać

Opublikowano

Teraz najważniejsze pytanie skierowane do Phoenixa lub Sanuya ( przepraszam źle napisane) Klient będzie dostępny jutro o godzinie 9 czy wcześniej czy równo o 8 ? To pytanie jest najważniejsze proszę o 1000% pewność , gdyż ja i połowa serwera nie wie na która nastawić budzik i ściągać klienta. Pozdro

Clienta dodadzą 4h przed startem servera (12:00)

Opublikowano

Czyli klient na 10000% będzie dostępny jutro o godzinie 8 ??? Napisane mają że o 9 ... ^^^ teraz to sam nie wiem :|

I jeszcze jedno czy strach u WP będzie odbugowany czy nie ??? Bo nie wiem czy robić go czy zamiast niego robić wir lub palec.

80384400986636967106.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...