Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania I Odpowiedzi !

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać ze grać nie potrafisz , z eq +4 byś nie wyexpil wcale , co ty myślisz ze jesteś najważniejszy bo będziesz korzystał z IS i tobie się coś należny specjalnego? myślisz ze jak masz kasę to jesteś kimś ? no sorry ale ten serwer nie potrzebuje dzieci Itemshoopu takich jak ty które najchętniej kupiłyby eq +9 w is i chodziły po mieście i szpanowały jakie to one są pro elo elo !

ogarnij sie czlowieku myslisz ze bede wydawal 30 zl zeby miec kilka pelerynek ? i jakies gowna

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogarnij sie czlowieku myslisz ze bede wydawal 30 zl zeby miec kilka pelerynek ? i jakies gowna

Nie chcesz to nie musisz kupować , serwer bez Cb tez da rade pociągnąć jest masa innych graczy którzy lubią się namęczyć żeby zdobyć eq itp a nie taki np ty kupi eq w Is i świeci dupą po mieście jaki to on pro itp

zapraszam tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/224919-tutorial-spis-polskich-serwerow-dedykowanych/

znajdziesz jakiś serwer dla siebie gdzie można kopic eq w is

Opublikowano

Widać ze grać nie potrafisz , z eq +4 byś nie wyexpil wcale , co ty myślisz ze jesteś najważniejszy bo będziesz korzystał z IS i tobie się coś należny specjalnego? myślisz ze jak masz kasę to jesteś kimś ? no sorry ale ten serwer nie potrzebuje dzieci Itemshoopu takich jak ty które najchętniej kupiłyby eq +9 w is i chodziły po mieście i szpanowały jakie to one są pro elo elo !

Kolejny as przestworzy sie nam narodził który czyta "po łebkach".

Pisałem coś na temat kupowania EQ ? NIE ! ! !

"Dzieci itemshopu" ??? Skad taki pomysł ? Poczytaj czym argumentuję chęć kupowania w IS a potem sie wypowiedz.

Teraz odpowiem:

TAK UWAZAM ZE NALEZY MI SIEC SPECJALNEGO JESLI WYDAJE KASE !!! To chyba normalne - na jakim świecie ty żyjesz ze o tym nie wiesz ? Pisalem rowniez ze szanuje tych co grają bez IS i tych co wpłacą choćby 1,22zł. Zachowuje się bardzo dyplomatycznie wiec nie rozumiem co sci sie nie podoba w moich wypowiedziach.

SKAD POMYSL ZE TEN SERV NIE POTRZEBUJE GRACZY KUPUJACYCH W IS ??? Z CZEGO SIE UTRZYMA ??? Błaznujesz i tyle w tym temacie.

PS.

Rzadko bawię sie w PVP przed 90lvlem wiec nie pisz ze bede chodzil po miescie i szpanowal - raczej spotkasz mnie na spotach niz walczącego w PVP

Opublikowano

Jezeli zarabia na siebie,utrzymuje sie za swoje pieniadze i mieszka na swoim i ma jeszcze kaske na gre to dla mnie jest kims.

sygn.png

Opublikowano

Kolejny as przestworzy sie nam narodził który czyta "po łebkach".

Pisałem coś na temat kupowania EQ ? NIE ! ! !

"Dzieci itemshopu" ??? Skad taki pomysł ? Poczytaj czym argumentuję chęć kupowania w IS a potem sie wypowiedz.

Teraz odpowiem:

TAK UWAZAM ZE NALEZY MI SIEC SPECJALNEGO JESLI WYDAJE KASE !!! To chyba normalne - na jakim świecie ty żyjesz ze o tym nie wiesz ? Pisalem rowniez ze szanuje tych co grają bez IS i tych co wpłacą choćby 1,22zł. Zachowuje się bardzo dyplomatycznie wiec nie rozumiem co sci sie nie podoba w moich wypowiedziach.

SKAD POMYSL ZE TEN SERV NIE POTRZEBUJE GRACZY KUPUJACYCH W IS ??? Z CZEGO SIE UTRZYMA ??? Błaznujesz i tyle w tym temacie.

PS.

Rzadko bawię sie w PVP przed 90lvlem wiec nie pisz ze bede chodzil po miescie i szpanowal - raczej spotkasz mnie na spotach niz walczącego w PVP

Mi tam ze ktos bedzie jechal na full is to zbytnio nie przeszkdza ale przeszkadza mi to ze np. jak ktos z toba wygra pvp (a ten ktos jedzie na full is) to Cie wysmieje lub jak nie ktorzy chca powalczyc o topke, a jak wejda na serwer to odrazu beda wiedzieli ze nie maja szans bo ktos se kupi pelerynki i nie bd musial zapierdalac na metkach... Chodzi mi o to zeby nie bylo ponizania na tym serwerze! I jesli juz ktos by kogos ponizal to odrazu powinien isc za to ban!

Opublikowano

OMG!!!! ludzie do k*** nędzy pojmijcie to w końcu:

PŁACĘ - WYMAGAM

Więc wara! i do szkoły bo widzę że jak na razie to inteligencją nie grzeszysz!

Jakbyś wynajął team do zrobienia tego serwera to miałbyś prawa do ustalania rzeczy w is itp a ze jesteś zwykłym userem to musisz się dostosować do ich warunków i nie masz nic do gadania ze płacisz i wymagasz .

Opublikowano

Nie chcesz to nie musisz kupować , serwer bez Cb tez da rade pociągnąć jest masa innych graczy którzy lubią się namęczyć żeby zdobyć eq itp a nie taki np ty kupi eq w Is i świeci dupą po mieście jaki to on pro itp

zapraszam tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/224919-tutorial-spis-polskich-serwerow-dedykowanych/

znajdziesz jakiś serwer dla siebie gdzie można kopic eq w is

Nie lubie serwow na ktorych mozna kupic sobie eq z is lubie jedynie takie na ktorych is to jest ulatwienie a co do twojej wypowiedzi to serwer musi zarobic nikt nie bd na niego dawal a placic 30 zl nie bd za pele a dupa swiecic po m1 nie bd z eq z is bo nie lubie sie chwalic

Up narazie to oni chcieli dac metal a wy im kazaliscie usunac wiec wy powinniscie sie dostosowac do is

Opublikowano

Jakbyś wynajął team do zrobienia tego serwera to miałbyś prawa do ustalania rzeczy w is itp a ze jesteś zwykłym userem to musisz się dostosować do ich warunków i nie masz nic do gadania ze płacisz i wymagasz .

Ziomek powiedziałem to raz i powiem drugi..

IDŹ DO SZKOŁY, nie wiem poproś mamę czy kogoś żeby ci wytłumaczył dlaczego tak sądzę.. niech poczyta moje i twoje wcześniejsze posty.

Czy ja w którymś z moich postów(skierowanych w twoją stronę) wspomniałem coś o ustalaniu rzeczy w is? bo jakoś sobie nie przypominam we wcześniejszych moich postach które były przesłaniem do wszystkich napisałem że chcę żeby były magiczne metale w item shopie. i kolega w którymś z postów dał rzeczy które będą w is i takie rzeczy jak dla mnie mogą już pozostać na zawsze.

Tyle z mojej strony za to co napisałem na początku to sory, nie obraź się lecz powinieneś wiedzieć że musisz nauczyć się czytać ze zrozumieniem, rozumiem że czasami coś może zniknąć z nadmiaru wiadomości(myślenia? nie wiem jak to ująć) lecz zawsze tak nie jest mi też się zdarza coś takiego.

Dobra już nic nie pisze bo zaraz się tak rozpisze że szok:D

@UP

No nareszcie coś mądrego:D a nie tylko narzekanie i wgl:P

graphic.png

Opublikowano

Michał, daj już sobie spokój człeniu bo nie zdziałasz nic.

Wystarczająco zalazłeś nam za skórę, bo chcesz pokazać jaki jesteś mądry i dorosły, a wychodzi zupełnie na odwrót i z postu na post jeszcze bardziej się poniżasz.

Na twoim miejsci odpuścił bym już sobie to pierdolenie o dupie maryny.

Dział do zadawania pytań - nie do spamu.

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

hmm jak czytam wasze głupie wypowiedzi to sami chyba położycie ten serv przy samym początku jego powstania ludzie nie graja na servach prywatnych na takich ze niczego nie ma omg skąd wy się urwaliście chyba z choinki za wcześnie .Żeby na prywatnym servie metali nie było uchahahaha ,już widzę graczy full na serwie tak jak na hybrid 5 graczy na skrzysz a GM konkursy robi na reklamowanie serva haha a jaki matoł na taki serv pójdzie to nie wiem.Dla Teamu pozdrowienia w słuchaniu matołów jak go długo robiliście tak szybko on padnie .Ci co krzyczeli wycofać metale to góra 1 dzień pograją .

Hmm pytanie do tych krzyczących wycofać metale chcemy server hard DLACZEGO NIE GRACIE NA PL?????

( jesteście za słabi do tego serva?)

hmm albo za tępi na zdobycie lepszego eq

pytanie 2 dlaczego nie zrobicie swego serva bez is bez metali bez bodzi itp itd chętnie bym zobaczyła ile macie osób na servie grających

Ps jak to poczytałam to nawet clijeta ściągać nie będę bo to bez sens powodzenia w licznej liczbie graczy na servie

RAZOR ty zostaw ten serv bo to bez sens już na hybryd pchało się od chu,, ludzi i co z servem ledwo zipie z 5 ludźmi na skrzysz a tez tak krzyczeli chcą serva hard haha aż śmiać się chce

Opublikowano

Ludzie ten serwer nie dość, że się utrzyma z samego isu to jeszcze i bez metali bodzi i małży w nim. Pomyśleliście o bonoch wzmocnieniach i zaczarowaniach - to jest podstawa a nie metale ! Bo przypuśćmy co zrobi taki bm 70+ ze skilami G/P i eq +8/9(nie wybonowane) jak go dobry bodziak z wybonowanym eq spokojnie posklada 70+. To kupi masa ludzi. Serwer pewnie będzie miał zapas funduszy na 2 miesiące i więcej do przodu. Na początku serwera gracze wpłaca ok 5tyś zł tzn, że serwer już stoi 2 miesiące (a to będzie w pierwszym dniu) i proszę Was nie argumentujcie, że jeśli nie metale bodzie i małże to serwer się nie utrzyma bo to jest nie sensowne..

Opublikowano

@naromi123- nie chcesz, nie graj. Nie podoba Ci się, ok, nie ma sprawy, nikt Cię nie zmusza. Ogarnia Cię frustracja z tego powodu, że to będzie naprawdę dobry serwer? Nie mów, że będzie to samo co PL, bo to nie prawda- będzie dużo łatwiejszy dla graczy nie wydających na IS. I popracuj nad pisownią, Twoje wypowiedzi są chaotyczne, w dodatku z błędami. Chill out.

Opublikowano

Nikogo z Teamy nie ma w tym topiku pewnie znów przełożą start.

1. Mówili że o 8:00 albo wcześniej a tu nic i się nie zanosi że ktoś da clienta .

Za duża sygnatura

Opublikowano

dajcie tegi clienta jak najszybciej bo 1 gb bedzie mi sie pobierac po 70kb/s a wiec jakies 4 h : / moze i dluzej

Na serwerach gram pod nickiem NoVy :)

Metin2.PL 25 Syriusz 57 lvl off/on

Opublikowano

Krolestwo shinsoo, nick podam jak juz zaloze konto. Zapraszam pobawimy się. Pajaca szukaj sobie w domu kretynie jeden - ode mnie sie odpierdol!!!

Jak ja nie cierpie gówniarzy którzy są tak mocni tylko na necie a w zyciu to wyrzutki i śmiecie. Kim sobie kurwa wyobrażasz że jesteś ? Jakie masz podstawy sądzić że dasz rade "umilić" mi grę ? Myslisz ze ja będę słabszy niż taki wypierdek jak ty??? buahahahahaha

OGARNIJ SIE DZIECINO I NABIERZ TROCHE DYSTANSU ... TROCHE RESPECTU DO INNYCH ... inaczej nie masz szans

no wlasnie ty pokazujesz ten respect,i juz pisalem przestan sie spinac to tylko internet.no nic czekam na ten nick (mam nadzieje ze sie doczekam)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...