Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania I Odpowiedzi !

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zostanie zmniejszony % na ulepszanie? np zeby zmiejszyc do z +6 na +7 40% , +7 na +8 30% a na +9 tylko 20% wtedy jeszcze wieksza zabawa by byla tak jak na PL ;p (no prawie) ;p

Opublikowano

Czy na serwie będzie ts żeby każdy mógł porozmawiać z teamem ??

Myślę że tak, załatwiam to, ale ponieważ nie natrafiam na kolegę ktory jest Adminem TS-a. Ale myślę że będzie taka możliwośc.

94451377230378883383.png

Opublikowano

po tych zmianach w is bedą metale i małze czy nie? i czy bodzie beda i w tej samej cenie?ok wyczytalem malzy i metali nie bd a bodzie?

i dajcie nr konta na ktory kase przelewac

Opublikowano

No więc nadal nie dostałem opowiedzi na moje pytanie, mianowicie: Czy robiąc misje(kucyk,bojowiec,militar) trzeba będzie czekać na odebranie "obrazka" 1 dzień, czy będzie się go otrzymywać od razu?

Opublikowano

bodzie napewno beda a podrozec to mysle ze kilka rzeczy napewno bo to byla przesada az za tanio wszystko ;p

No to niech bodzie np beda w cenie takiej jak teraz tylko zamiast 20 to 10

sygn.png

Opublikowano

jezeli podrozeja najwazniejsze rzeczy stracicie duzo ludzi dlatego w imieniu wiekszosci graczy ktorzy tej kasy maja malo prosimy aby nic nie zdrozalo ;D

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Wy wszyscy jesteście poje bani. Idźcie pograć na PLa skoro chcecie aby wszystko wywalić z ISa. Ja wycofuje moj poprzedni post - nie przeleje ani grosza i nie zagram na servie jesli wycofacie metale i malze. Privy powstaja po to aby ludzie pracujący i mający rodzinę/dzieci (tacy jak ja) mieli frajdę z grania bez spedzania przy kompie 10h/dobe. Dzieci mogą sie cieszyć ale odstraczycie starych graczy z kasą takich jak ja. Metale beda za eventy - buahahahah - zawsze 3-5 osob bedzie je zdobywalo, tych najmocniejszych.

Bodziem na 8 i 9 mam ulepszać ??? To po co mam grać na privie skoro na PLu jest tak samo ... a w sumie juz chyba też metale mają. Jeśli mam robić metalem stalke na9, 5 razy, to policzcie ile potrzebuje pereł ... aaa zapomniałem że pereł nie będzie w Is więc skąd mam je brać ??? AAAA no tak skocze z bojowym do groty i w żelaznej zbroi i sobie dropne kilka niebieskich i red ... ŚWIETNY KUR WA POMYSŁ.

LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ >>> MIMO WSZYSTKO TO MA BYĆ PRIV A NIE PL 2!!! PERLY DO IS I METALE TEZ DO IS I ZMIENCIE TA BEZNADZIEJNA CENE MALZY Z 15 NA 7sm BO TO SKANDAL ... zresztą jak chcecie.

Ja i moi znajomi chcemy pograć ale od dziś nie widzę sensu bo skoro TEAM ulega radom gówniarstwa wycofując itemki z ISu to ja mam to gdzieś i nie gram. Może to dzieciarnia ktora nigdy nie wplacila ani grosza na zadnym servie do IS daje wam takie rady a wy ich słuchacie ?????

GRATULUJĘ !!! CZEKAM NA IFNO W SPRAWIE METALI I OD TEGO ZALEZY CZY BEDZIE GRALO I WPLACALO KASE WIELE OSOB KTORZY TA KASE MAJA. NIE CHCE ABY SERV BYL 4FUN ALE CHCE MIEC SZANSE GRAJAC 3-4godziny DZIENNIE Z DZIEĆMI GRAJĄCYMI 12g dziennie. CZY TO TAKIE ZŁE ???????????

PROSZE TEAM O WYPOWIEDZ W TEJ SPRAWIE.

Pozdrawiam

Opublikowano

I jeszcze pytanie o biologa ... oddawanie zebow orka co godzine na privie jest z deka chore. Na innych privkach dopiero od konarow biolog przyjmuje co godzine. Nie bedzie przypadkiem za duzo czasu na oddawanie zebow ?? Nie sadzicie ze w czasie tych min 30 godzin oddawania jest duza szansa na wbicie z 30 na 50lvl ??? Wtedy ksiegi trudno wydropic a oddawanie ich znowu moze spowodowac ze potrwa to do 65lvla i pamiatki znowu sie utrudnia bo przestana dropic wogole. Moze mi ktos wyjasnic czy to jest przemyslane tak do konca ??? Czy ktos z teamu probowal robic biologa c godzine testuja serva ??? Jakie efekty byly ???

Opublikowano

Razor ma rację, team uległ osobom które pewnie w większości nie wspomogą serwera poprzez sms lub przelew bo dupe im ściska to że stracą np, 1,22zł (ależ mi ogromna suma...) a stracą graczy paru którzy tak jak Razor mają mało czasu i są to głównie osoby dorosłe które bd pewnie robiły przelewy na czym serwer więcej zyska.

Pomocnik
Opublikowano

30 godzin >.<

@up

Ja wydam 80zl na IS (sms) i nie kupilbym metalu bo psuje klimat. Czescia metina jest wlasnie palenie itemkow.

8277d6063a15f2732fcf2a678ee1cdc1.gif
Opublikowano

Wy wszyscy jesteście poje bani. Idźcie pograć na PLa skoro chcecie aby wszystko wywalić z ISa. Ja wycofuje moj poprzedni post - nie przeleje ani grosza i nie zagram na servie jesli wycofacie metale i malze. Privy powstaja po to aby ludzie pracujący i mający rodzinę/dzieci (tacy jak ja) mieli frajdę z grania bez spedzania przy kompie 10h/dobe. Dzieci mogą sie cieszyć ale odstraczycie starych graczy z kasą takich jak ja. Metale beda za eventy - buahahahah - zawsze 3-5 osob bedzie je zdobywalo, tych najmocniejszych.

Bodziem na 8 i 9 mam ulepszać ??? To po co mam grać na privie skoro na PLu jest tak samo ... a w sumie juz chyba też metale mają. Jeśli mam robić metalem stalke na9, 5 razy, to policzcie ile potrzebuje pereł ... aaa zapomniałem że pereł nie będzie w Is więc skąd mam je brać ??? AAAA no tak skocze z bojowym do groty i w żelaznej zbroi i sobie dropne kilka niebieskich i red ... ŚWIETNY KUR WA POMYSŁ.

LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ >>> MIMO WSZYSTKO TO MA BYĆ PRIV A NIE PL 2!!! PERLY DO IS I METALE TEZ DO IS I ZMIENCIE TA BEZNADZIEJNA CENE MALZY Z 15 NA 7sm BO TO SKANDAL ... zresztą jak chcecie.

Ja i moi znajomi chcemy pograć ale od dziś nie widzę sensu bo skoro TEAM ulega radom gówniarstwa wycofując itemki z ISu to ja mam to gdzieś i nie gram. Może to dzieciarnia ktora nigdy nie wplacila ani grosza na zadnym servie do IS daje wam takie rady a wy ich słuchacie ?????

GRATULUJĘ !!! CZEKAM NA IFNO W SPRAWIE METALI I OD TEGO ZALEZY CZY BEDZIE GRALO I WPLACALO KASE WIELE OSOB KTORZY TA KASE MAJA. NIE CHCE ABY SERV BYL 4FUN ALE CHCE MIEC SZANSE GRAJAC 3-4godziny DZIENNIE Z DZIEĆMI GRAJĄCYMI 12g dziennie. CZY TO TAKIE ZŁE ???????????

Pozdrawiam

Szczerze mówiąc (tj. pisząc), zgadzam się z tym postem. W mt2 grają także dorośli ludzie, którzy nie mają czasu na PL'a, etc. - jak to ujął RAZOR78. Ale czas pokaże co będzie.

A dzieci niech nie jęczą!

21197.png

3747.jpg

25345.gif

Opublikowano

Co niby dropie na zapas ?? dropic matowe lody nadal robiąc zęby orka ??? Braaawo - co za inteligencja z ciebie bije ... wymiekam !!!!!!!!!

Czescia metka jes palenie itemow ??? Pewnie ze tak - dlatego jest kowal w Dt , a ja nie mam na niego az tyle czasu wiec dla mnie alternatywą jest metal. Metal daje praktycznie takie same szanse jak kowal tylko bez ryzyka. I tak wielokrotnie metalem musialem na innych servach robic EQ na +9 np 10-15 razy. Tutaj jeśli nie bedzie pereł w IS (za misje na bank bedzie ich za mało) to głownym celem gry bedzie polowanie na perly a ceny ich beda kosmiczne. Jesli jeszcze nie bedzie metali to ja nie widze sensu gry.

Prosze o odpowiedź ludzi którzy mają coś do powiedzenia a nie gówniarstwo ktore nie potrafi sie wysłowić i czeka na to tylko aby kogoś zbluzgać !!!

Opublikowano

Pozdrawiam

ja także sie z nim zgadzam

Opublikowano

RAZOR78 - po co w ogole chcesz grac na tym serwie skoro nie masz zbytnio czasu, polecam Ci http://dragonmt2.pl/

Drevnol jeszcze nie widzialem twojego posta w ktorym byś sie z kimkolwiek zgodził. Robili cię chyba w jakiś inny sposób kolego bo jesteś nie za bardzo normalny.

JA che grać na privie na ktorym bedze wbijal 90lvl baaaardzo długo ale chce miec mozliwosc posiadania EQ +9. Nie zrozumiesz bo masz klapki na oczach.

Opublikowano

Całkowicie zgadzam się z Razorem, co do "krzykaczy" zawsze byli, są i będą, najmniej wiedzą a najwięcej mają do powiedzenia. Zdziwiło mnie tylko czemu administracja uległa ich wymysłom.

Tak jak już ktoś wspomniał, metal sam w sobie wiele niedaje(jedynie niweluje ryzyko obniżenia + itemka), bez ulepszaczy na wiele się nie przyda. Posiadanie jakiejkolwiek perły to będzie wyczyn, dlatego nie rozumiem czemu ten cały płacz, że każdy będzie biegał w itemkach +9. A jeżeli ktoś wyda xxx kasy na same małże tylko dlatego by mieć item +9, to cóż mogę powiedzieć, idiotą się rodzi.

Prosiłbym o jakieś rozsądne wyjaśnienie ze strony administracji, czemu metale mają zostać usunięte z itemshopu. Bo to że psują klimat gry, jakoś kiepsko do mnie przemawia..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...