Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz wymarzony serwer - wymiana zdań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam chętnie zagrał bym na oldschool'owym serwerze, z początków prywatnych serverów Metin2, coś typu SDlongju z 2009r :)
To były czasy jak by się komuś udało odtworzyć namiastkę tego servera ahhh... był bym wdzięczny :D

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pamięta może ktoś jeszcze serwer taki jak Boundmt2 ?  Chętnie bym na nim pograł lub na podobnym serwie ;p . /Podobno  Ma wystartować serwer odwzorowany na ''Pandoramt2'' to były Serwery ; ) 

Opublikowano

Pamięta może ktoś jeszcze serwer taki jak Boundmt2 ?  Chętnie bym na nim pograł lub na podobnym serwie ;p . /Podobno  Ma wystartować serwer odwzorowany na ''Pandoramt2'' to były Serwery ; ) 

Taa, a na tych reworkach Pandory i tych innych syfilisach już nikt nie zagra xD

Ja to pamiętam czasy starego Avalona i te męczarnie w red lesie. Serwer jeden z lepszych na tamte czasy, ale niestety [*].

nlUSIa9.png

Opublikowano

Marzę o serwerze takim jak PL tylko większe raty i aktywna administracja :)

elo pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mój wymarzony serwer musi być medium/hard, bez 6/7, mieć umiarkowaną ilość misji i co najważniejsze - bez wszystkich "krzykaczy" i "napinaczy"  :D Wiem wiem, nie znajdę takiego  :D

Edytowane przez Cayadi
Opublikowano

Mój wymarzony serwer musi być medium/hard, bez 6/7, mieć umiarkowaną ilość misji i co najważniejsze - bez wszystkich "krzykaczy" i "napinaczy"  :D Wiem wiem, nie znajdę takiego  :D

Polecam Antaris :)

Opublikowano

Znajdziesz aktualnie pracujemy nad takim :P 

Opublikowano

Dla mnie idealny serwer to będzie połącznie lanerisa + teriosa i może  argentusa :P

Laneris był super, ale strasznie niedopracowany np. metiny z mapki 140 czy coś na mapce od 180, bugów dużo, brak balansu. Ale ulepszenie było przyjemne, nie trzeba było dropić latami. Oczywiście mówię tu o ulepszaniu do 200. Potem skok już zniechęcał i słynne 800 prochów na 1 item... 

Z teriosa bym wziął to dopracowanie, gdzie wszystko było dopasowane, bonusy nie znikały w itemach, nie bugowały się, dungeony przyspieszające drop itp. Ulepszanie było przesadzone już od 140, z 20% na ulepszenie...

Jakby połączyć dopracowanie teriosa z pomysłami lanerisa i dobrą zabawą z argentusa (bardzo lubię duże liczby ;P więc walki z milionami hp były w sam raz dla mnie) było by mega.

Opublikowano

dopracowany serwer easy/pvp oldschool w odświeżonej wersji, max lv 99, max lv w 2-3 dni

sety bron/zbroja 70, 80, 90, 99 lv

sety bizu 54lv, 85lv (eq smoka)

bez żadnych systemów energii, run itd.

Opublikowano

dopracowany serwer easy/pvp oldschool w odświeżonej wersji, max lv 99, max lv w 2-3 dni

sety bron/zbroja 70, 80, 90, 99 lv

sety bizu 54lv, 85lv (eq smoka)

bez żadnych systemów energii, run itd.

nikt nie zagra na tym syfie  :yay:  :yay:  :yay:

Gość Lajk™
Opublikowano

Ja bym zagral na serwerze typu diamondmt2

Były Diamondy i nikt nie chciał grać. :p

Opublikowano

Ja bym zagrał na takim elite ;( czekam , czekam i nic :( 

"Nieważne gdzie, nawet gdy będziesz sam 

Trzymaj gardę wysoko i po prostu walcz, walcz, walcz ...

Nawet gdy czujesz strach, albo już nie masz sił 

Musisz dotrwać do końca, choćbyś miał tu paść na ryj ."

Opublikowano

Wymarzony serwer powinien być stabilny, z administracją, która o niego dba. ­

Support zawsze dostępny i dobry kontakt z graczami.

Dodać do tego profesjonalne przygotowanie techniczne i mamy najlepszy Polski projekt. ;)