Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut] Dmg Hack Po Akutalizacji 9.11.2010R

Cupidyn

Heh  

659 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy DmG Ci dzia?a?

• Tak dzia?a.
      350
    • Nie dzia?a w ogóle.
      309

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko zrobiłem poprawnie .

Uruchamiam metina plikiem metin2 . Naciskam rozpocznij grę i nagle wyskakuje okienko :

ERROR could not execeute metin2.bin 740

Odpalasz przez obejscie!

KOCHAM MINECRAFTA

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem kupa pierw zrobiłem jak zalecał pan w temacie no mam wbite miecze w ziemi, nie mogę się ruszać i wywala po chwili. No dobrze więc blokujemy hs i już nie wywala, ale zostaje problem z tym, że nie widzę postaci tylko wbite miecze i bronie w ziemie i nie mogę się ruszać :|

Opublikowano

Ja mam metina2 z 2009 r. i robię tak jak jest w opisie i niestety mi nie działa i czy trzeba koniecznie mieć tego spatchowanego i Storentowanego metina czy nie??

Opublikowano

Jesteś booski !!! działa, ale tylko to że potwory nie odlatują. DMG niestety nie ;( ale Dzięki!

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

By działały mutli hacki etc... trzeba zrobić obejście przez notatnik - wpisujesz w notatniku metin2client.bin i zapisujesz odpalatro.bat - gotowe działa dmg i multihacki fishboty itp.

Opublikowano

Ja tak robie to wyskakuje okno metka czarne 10sec i jeb metek sie wyłącza a wyskakuje błądzik jakby nie czytało PC/pc2 i dupcia;f

DAWAC MINUSY ------------------

Opublikowano

ściągnołem obejście i index. i teraz zeby zabijać wszystko na hita. Wojem musze sciągnąc waithack tak? tylko gdzie go wkleić ii jaki link ... ? Pomocy!!! i jeżeli wszystko wcześniej zrobiłem to

Bierzemy jakiegoś DmG Hacka i zmieniamy nazwe na kamer_PC/PC2.

Wklejamy do folderu z Metin2 --> Pack

Odpalamy przez metin2client.exe

Teraz tak, jeśli wklejamy do folderu tylko pliki pc to w index zmieniamy tylko linijke kamer_pc , pc2 zostaje normalna nie ruszana.

Jeśli wklejamy pliki pc2 to zmieniamy w Index linijke na kamer_pc (oczywiscie nazwe pliku tez) i zostawiamy pc.

Dlaczego tak?

Ponieważ jeśli ustawimy kamer_pc i kamer_pc2 a nie bedziemy mieli takich plików w folderze to nie bedzie nam odczytywać jednych z nich.

Jeśli ktoś ma z tym problem to robie index na zamówienie, wystarczy napisać w temacie.

To to też musze czy wystarczy że pobiore z

http://www.mpcforum.pl/topic/266344-dl-gotowe-pliki-waithacka-dmg-na-bron-i-odrzutu-z-konia/page__st__20__gopid__1837132#entry1837132

waithacka i bede wszystko na hita brał?

pobrałem obejście i zrobiłem potem pobrałem index i zrobiłem. To teraz co mam zrobić żeby w metku wszystko na hita!?

Opublikowano

mi chodzi o DMG Z SKILLI cos jest nie chalo all dziala obejscie oki pliki pc oki index oki ale gdy gram dmg jest tylko 2x np szarza ninjia kobieta wali 2x chmura a nie 7-8 dlaczego tak jest 3 dzien próbuje i nic nadal to samo

26495931301941812087.png
Opublikowano

TEN BOT DZIAŁA NA RL? BO ZROBIŁEM WAITHACK I DZIALA A TEN DMG DZIALA NA PL?? I JAK TO ZROBIC BO ZROBIŁEM TAK ŻE ZROBIŁEM NOWE OBEJSCIE, PODMIENIŁEM PLIKI I NIE DZIAŁA /

Opublikowano

Pack/pc.epk nie mozna otworzyc ten bląd wyskakuje dlatego że zamieniłeś pliki pc z pl na dmg a powinienes zmienić nazwe plików tych z dmg np Pc na Kamer i dopiero wkleić do folderu pack i bedziesz mial wszystko oki jak nadal bedziesz mial problem wstawie ss jak to zrobic pzdr;d

26495931301941812087.png
Opublikowano

jak mam wszystko tak jak tam pisze to otwiera mi sie okno(czarny ekran na pasku metin2 i zaraz sie zamyka :/)

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

powodzenia . Folder pack najwiecej wazy. Czy wy nie kumacie ze te pliki z dmg "pc' "pc2" musicie zmienic nazwy np na "mpc_pc" "mpc_pc2" i wtedy wchodzicie w "index" i robicie to samo w pierwszych linijkach..

refy RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...