Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up3 Ehh... poczytaj instrukcje tam wszystko piszę '

Ludzie po co ja wam pomagam ?

Proszę Nie odpowiadaj !

Jestem po prostu uczciwy

Boisz się nie pobieraj !

I tak znajdzie się taki co będzie osądzał cię o nie uczciwość

ale cóż zrobić

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co jeżeli pisze że zła wersja metina czy cos takiego? ;x "Wrong metin2 version! CRC32: B2E4FF3E" ??

a jak już włącze fb i obejscie i wciskam start w FB pisze: Zugriffsverletzung bei adresse 01F6B3C9...... ?? ? ??

nicew.png

Kliknij na Sygne i Zobacz Więcej moich Prac

Galeria Się Podobała ? Daj addw.png

FantasticWorld

Nick: BaNNaN

Klasa: Tajemnica ;>

Level: 1+

Sun Online

Nick: ItsMyFirstTime

Klasa: Elementalist Ether / Int

Lvl : 56+

Opublikowano

@up przeinstaluj metina i fb

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up

"Przeczytaj instrukcje

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up

"Przeczytaj instrukcje

Siema moglbys mi powiedziec co mam zrobic jak wlaczam tego metin2 client to wyskakuje Hack_Shield Start_monitoring_service_Error

Opublikowano

A ja mam problem...mianowicie gdy włączam Perx Injectora i klikam Metin2 to wyskakuje błąd,że nie mogę uruchomić programu,ponieważ na komputerze nie znaleziono DevIL.dll. O co z tym chodzi ? .... MrowaDSK nie odpala fishbota i znika po kliknięciu na okno metina.Film obejrzałem kilka razy i nie wiem w czym problem. Mam win7

Opublikowano

Siemanko. U mnie ładnie działa, leci plusik, nic dodać nic ująć. Nawet się nie zawiesza czy nie wyłącza, więc bardzo ładnie. Jedynie mam pytanie do autora, a właściwie dwa.

Otóż z własnego doświadczenia wiem, że boty działają z reguły po 3-4 dni i pies zdechł, czy planujesz to rozwijać? Przykładowo, jeśli jutro ten bot przestanie już działaś, będziesz robił następnego, albo próbował naprawiać błąd?

I drugie pytanie. Parę razy pisało mi (mimo iż robiłem wszystko jak w filmiku i opisie), że "hack_shield : _hack detected". Na takim małym oknie. Wtedy miałem tylko do wyboru kliknąć ok. Czy to znaczy, że mnie namierzyli i już na bank zbanują konto, czy to normalny komunikat?. Mam HS blokerem zablokowany, poza tym mam obejście zrobione przez winrar, tak jak mówiłeś. Jakieś propozycje? Traktować ten komunikat serrio?

Z góry dzięki za odpowiedź, piona.

Aha, co z tymi wirusami? Rzeczywiście są?

Opublikowano

@up tak będe kontynuował

Usuń errolog.exe i użyj blokowania hs 0.3 na dole tematu

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

nie dziala , zal mi wyskakuje cos takiego zugriffsverletzung bei adresse 3cafb3c9 in modul m2fish.dll. lesen von adresse 00000000000

prosze o kontakt na numer gg 352902

Opublikowano

nie wiem co sie dzieje 2 konta juz mi zablokowal gm . moze to wina miejscowki na ktorej jestem ??? dzis w nocy postawie fisha gdzie indziej ^^ oby nie bylo bana ;]

Opublikowano

Ja mam problem z odpaleniem kilku fishbotów. Odpalam jeden, ładnie śmiga, ale jak odpalam parę piszę, że HS wykrył moje hacki i mi wyłącza metina. Próbowałem różnych sposobów, obejścia autora tematu, obejścia kogoś tam z 7-8 strony (jakiegoś usera), obejście własne z .bat. Próbowałem też na tym starszyn injectorze. Nie mam pojęcia jak to autor na tym filmiku zrobił że odpalił injectora x3, kliknął x3 na metina i po prostu mu weszło : D

Z tego co wiem większość osób ma ten problem co ja.

Z góry dzięki.

Opublikowano

@up zastosuj blokowania hs 3.04 na koncu tematu

up2 obejrzyj dokładnie filmik gdzie instaluje fisha może się dowiesz co źle robisz ;]

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

mi nie działa FB

kiedy uruchamiam to ok ale kiedy włączam bot działa

potem kiedy ma wyciągać to wyciąga od razu i nie zarzuca wędki

Opublikowano

Jak działa na każdym windowsie

a poza tym to windows 7 ;]

1 pies jaki

Zrobiłem all co pokazałeś

Uruchamiam plik Fish Bot By mrowadsk

Klikam metka i znika wfT?

20050510160123.gif
Opublikowano

@up użyj injectora per x

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Mam zablokowanego hack shielda, tak jak mówiłeś, zresztą programem z 1wszej strony który dodałeś w paczce. Mimo wszystko przy włączeniu więcej niż jednego fishbota HS wykrywa hacki i się "wyłącza".

A jeśli nie o to ci chodziło, to możesz napisać jaśniej krok po kroku jak inaczej go zablokować niż przez ten program co dałeś razem w paczuszce?

Opublikowano

eeee mam proble m bo jak lwaczzam wyskakuje mi error i mi pisze ,, Wrong Metin2 version! CRC32 FABCE23f poczym wlacza mi sie metkek i fish bot a jak chce go uruchomic to wyskakuje koljeny blad i pisze : ,,Zuguffsverletzung bei Adresse 021CB3C in Modul 'M2Fish.dll .Lessen von Adresse 00000000

POmoCy plS!!!!!

Opublikowano

Mam pewien problem, ponieważ gdy uruchamiam tego x1nject i ustawiam Automatically i nic sie nie dzieje jest tylko napisane "Waiting for program to start" i nic poza tym, próbowałem już kiolka razy i dupa tak jakby się zwieszało, pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...