Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy Uptade.Metin I Cheaty Nie Chodzą

boho963

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejherowo zamiast spamować na forum i wnerwiać innych polecam się brać za naukę bo jak dojdziesz do gimnazjum narobisz sobię zaległości ... Ja szczerzę liczę na krissolka i na to ,że ktoś zrobi w końcu modyfikacje pliczków od metka ,tak by można było grać z dmg . :) 

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wejherowo zamiast spamować na forum i wnerwiać innych polecam się brać za naukę bo jak dojdziesz do gimnazjum narobisz sobię zaległości ... Ja szczerzę liczę na krissolka i na to ,że ktoś zrobi w końcu modyfikacje pliczków od metka ,tak by można było grać z dmg . :) 

Liczysz na innych haha to zima jest to sandaly wyjmij bo liczac na nich zima w sandalach bedziesz chodzil hahah.Mowie wam nei da sie zrobic nic i co nie dlugo napisze ze szkolenie przeciagnelo sie na miesiac haha.Tyle glow nie umie zrobic nic a sciemia waki ze oracuje nad nim haha.Pamietacie Andrzejka podpisywal sie exp bot jego a jedynie spolszczal go haha i jakos na forum nic nie wrzuca jak platne jest bo nic nie umie poza sciagnieciem czegos i podpisaniem sie ze neigo a teraz kolejna osoba niby pro madry w czitach a jakos nie widac efektu na Pw to wam wira jedynie przesle haha.DMG zaden nie zadziala!!!

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Świetnie to ująłeś :)

Opublikowano

@up.

Obejścia nie potrzeba,ponieważ wystarczy zwykły .bat.Kłopot był w tym że trzeba było uniemożliwić HS modyfikacje plików systemowych.

Odczytaj to co ci napisałem na PW bo HS nie modyfikuje plików, robi to plik o nazwie "metin2client.bin" na tym ze starszej wersji działa lecz loga co kilka sekund.

graphic.png

Opublikowano

Liczysz na innych haha to zima jest to sandaly wyjmij bo liczac na nich zima w sandalach bedziesz chodzil hahah.Mowie wam nei da sie zrobic nic i co nie dlugo napisze ze szkolenie przeciagnelo sie na miesiac haha.Tyle glow nie umie zrobic nic a sciemia waki ze oracuje nad nim haha.Pamietacie Andrzejka podpisywal sie exp bot jego a jedynie spolszczal go haha i jakos na forum nic nie wrzuca jak platne jest bo nic nie umie poza sciagnieciem czegos i podpisaniem sie ze neigo a teraz kolejna osoba niby pro madry w czitach a jakos nie widac efektu na Pw to wam wira jedynie przesle haha.DMG zaden nie zadziala!!!

I tu się mylisz ;] DMG działają ;] Tylko trzeba umieć je obsługiwać a nie pisać bez sensowne posty ;] I to powie Ci każdy normalny człowiek który choć trochę zna się na programach a nie tylko siedzisz i bez sensu piszesz po ty by nabić posty ;]

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Obejście aktualizacji nie jest trudne lecz nie jest też za łatwe, ja juz sam na dmg hacku moge wbić na metka tylko jest kłopot bo loga co 20 sekund.

Jeśli czegoś sam nie potrafisz zrobić to nie pisz d**** że ktoś inne tego nie zrobi.

graphic.png

Opublikowano

I tu się mylisz ;] DMG działają ;] Tylko trzeba umieć je obsługiwać a nie pisać bez sensowne posty ;] I to powie Ci każdy normalny człowiek który choć trochę zna się na programach a nie tylko siedzisz i bez sensu piszesz po ty by nabić posty ;]

Tak to pokaz dzialajcego DMG hacka,haha ty piszesz psoty bez sensu bo 8 stron jest i jakos kazdy pisze poza toba ze nie ma dzilajacego DMG hacka haha tylko ty masz i twoj swiat haha wez pigulke.

Opublikowano

Obejście aktualizacji nie jest trudne lecz nie jest też za łatwe, ja juz sam na dmg hacku moge wbić na metka tylko jest kłopot bo loga co 20 sekund.

Jeśli czegoś sam nie potrafisz zrobić to nie pisz d**** że ktoś inne tego nie zrobi.

hahahah tyle to ja se moge na starym metku wbic z mode i dmg tylko ze loga mnie co 1min

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak to pokaz dzialjacego DG hacka,haha ty piszesz psoty bez sensu bo 8 stron jest i jakos kazdy pisze poza toba ze nie ma dzilajacego DMG hacka haha tylko ty masz i twoj swiat haha wez pigulke.

Żryj kupe. Wszystko działa i mod też tylko o to chodzi że kicka co 20sekund i czekamy na coś, aby nie kickało(czyli nowy mod lub hs). Jeżeli nawet nie działa, to powinieneś uszanować pracę twórców moda... Do bagna z tobą i topić do końca

0e16ce696ee0d04.gif
Opublikowano

Tak to pokaz dzialajcego DMG hacka,haha ty piszesz psoty bez sensu bo 8 stron jest i jakos kazdy pisze poza toba ze nie ma dzilajacego DMG hacka haha tylko ty masz i twoj swiat haha wez pigulke.

Człowieku wiesz do czego służy MPCforum i Internet ? Ja wiem i wiem też, że nie jest on odpowiedni dla Ciebie... Zobacz co 2 osoba pisze, że działa wszystko tylko kicka a ty uważasz, że nie działa... Powinna być jakaś blokada na takie fora dla osób takich jak ty... Nic się nie znasz potrafisz uruchomić komputer(Takie coś dzięki czemu włączasz przeglądarke internetową) i klikasz bez sensu literki na klawiaturze(To długie z alfabetem i innymi "dziwnymi" dla Ciebie znakami ;]) I wszystkich denerwujesz... Ludzie próbują pracować a ty im w tym przeszkadzasz.. Próbują "zrobić Ci dobrze" a Tobie wciąż źle..

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Żryj kupe. Wszystko działa i mod też tylko o to chodzi że kicka co 20sekund i czekamy na coś, aby nie kickało(czyli nowy mod lub hs). Jeżeli nawet nie działa, to powinieneś uszanować pracę twórców moda... Do bagna z tobą i topić do końca

Ty ja jesz bo lubisz wiec smaczengo.Po DemonRaider nie jade tylko tamtym innym typie poniewaz sie przechwala i w balona robi was.Z niedzieli powie ze bedzie za tydzien albo w srode i tak dalej.co do loogania to jesli loga co pare sekund to nie dziala dobrze to tak samo jak bys jechal samochodem mowiac ze jest sprawny a hamulce raz dzialaly a raz nie.Szwaba udalo sie a nam nie taka gozka prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...