Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy Uptade.Metin I Cheaty Nie Chodzą

boho963

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up to z tym

Polski Picasso painta

to był sarkazm :P

A co do zapisu ss to jakiś program np. irfanview ?

RMCF

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Irfan View z tego co się oreintuje służy do skalowania,zmniejszania,zwiększania zdjęć.Po 2 paint najłatwiej.

CTRL+V->CTRL+S->ok i już xD

Opublikowano

@ up

Zgodzę, się w 99% IrfanView też służy jako zapis rzutu ekranu (ustawiamy w opcjach i gotowe ) ale najszybciej

klawa > print Sc > paint > ctrl + v

@ edit

Właśnie stoję koło bota w m1 i lata na SH ... ! :( a ja nie mogę !! 21:54

RMCF

Opublikowano

Udało mi się uruchomić FishBota by UnfairGamers.Niestety po 15 minutach wyskakuję błąd z nieprawidłowym odniesieniem do pliku bin.Muszę zmienić hexy aby widział go jako starego bina.

@edit:

Proszę nie spamować na PW z groźbami typu:

Jak nie dasz demejdż haka to zablokóje ci konto.

@edit2:

Ja idę spać... Teraz kolej na kogoś innego aby pobawił się z obejściem udostępniającym granie na Mh i Sh.

Opublikowano

hahhahaha up edit fajny "demejdż " haka <hahahaha> uśmiałem się, trochę :) Ciekawe co za neo Ci spamują i takie głupoty piszą ^^

Ja się zastanawiam jak ten bot lata .... na SH ... może to chiński ... nie wiem... ;)

RMCF

Opublikowano

Witam!

Świetnie że zablokowali używanie hacków i tego typu ;)

Niestety martwię się jednak tym, że zostaną napisane nowe hacki i tak w kółko.

Czy umiecie co kolwiek robić Fair Play?

Bo widzę że większość to osoby nie poczuwające własnej wartości i chcące wbić jak najwyższy poziom aby się tym pochwalić kolegom.

Sensu nie widzę innego w grania na hackach.. z gry trzeba czerpać przyjemność grając w nią, a nie od razu mieć wszystko max.

Zastanówcie się, robicie tylko roboty innym.. te blokowanie itd. po co to?

Hacków wcale nie musiało być i nie musi..

Radzę trochę pomyśleć mądrzejszym, a jeżeli myślisz "Co mi da to że ja nie używam jak inni będą?" to idioci, dlaczego?

Ponieważ jeżeli każdy tak będzie myślał to pewnie że tak będzie, ale z drugiej strony gdyby każdy sobie pomyślał jednak:

"Jeżeli ja nie będę grał na hackach, będzie lepiej" to nikt by nie używał, i tutaj leży tylko inteligencja ludzi ;)

Hmm.. lub raczej dzieci jeżeli myślą "Co mi da to że ja nie używam jak inni będą?" lub "Żal mi cię, hacki są do ułatwiania"

A pomyśleliście o bo tak powiem "ofiarach" ? czyli tym co grają bez trych waszych hacków/cheatów?

Myślicie tylko o sobie i jesteście samolubnymi chamami przez to..

To na tyle, a żebym "warna" nie dostał to dopiszę coś na ten temat..

-Hacki nie działają bo GameForge trochę pomyślało :)

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

Witam!

Świetnie że zablokowali używanie hacków i tego typu ;)

Niestety martwię się jednak tym, że zostaną napisane nowe hacki i tak w kółko.

Czy umiecie co kolwiek robić Fair Play?

Bo widzę że większość to osoby nie poczuwające własnej wartości i chcące wbić jak najwyższy poziom aby się tym pochwalić kolegom.

Sensu nie widzę innego w grania na hackach.. z gry trzeba czerpać przyjemność grając w nią, a nie od razu mieć wszystko max.

Zastanówcie się, robicie tylko roboty innym.. te blokowanie itd. po co to?

Hacków wcale nie musiało być i nie musi..

Radzę trochę pomyśleć mądrzejszym, a jeżeli myślisz "Co mi da to że ja nie używam jak inni będą?" to idioci, dlaczego?

Ponieważ jeżeli każdy tak będzie myślał to pewnie że tak będzie, ale z drugiej strony gdyby każdy sobie pomyślał jednak:

"Jeżeli ja nie będę grał na hackach, będzie lepiej" to nikt by nie używał, i tutaj leży tylko inteligencja ludzi ;)

Hmm.. lub raczej dzieci jeżeli myślą "Co mi da to że ja nie używam jak inni będą?" lub "Żal mi cię, hacki są do ułatwiania"

A pomyśleliście o bo tak powiem "ofiarach" ? czyli tym co grają bez trych waszych hacków/cheatów?

Myślicie tylko o sobie i jesteście samolubnymi chamami przez to..

To na tyle, a żebym "warna" nie dostał to dopiszę coś na ten temat..

-Hacki nie działają bo GameForge trochę pomyślało :)

Pozdrawiam.

Ta gra nie jest warta gry bez hacków ;) a boty były, aktualnie nie ma ale będą wiec się nie martw ;)

Opublikowano

Ok, to co jest warta gra w którą się nie gra tylko gra za ciebie BoT?

Hmm? - Wtedy to nie gra.

Pozdrawiam.

Mysle, ze Panowie zaczeli odbiegac od tematu, a chyba nie chcemy, by zostal on zamkniety. Co do wypowiedzi kolegi - mysle, iz kazdy ma mozliwosc wyboru. Osobiscie preferowalem gre ze zmienionymi plikami PC(jedynie zmiana z "nie odpychaniem" mobow), ktore pozwalaly na szybsza, plynniejsza i bardziej fascynujaca gre. Dzisiaj wlaczylem metina i co? Odechcialo sie zabawy na "sohan", kiedy jedna czy dwie grupki potworow meczysz przez dluzsza chwile... Ostatnio spedzalem sporo czasu wlasnie na zdobywaniu doswiadczenia i moge smialo stwierdzic, ze gralo sie wowczas z przyjemnoscia. Uprzedzajac wypowiedzi - nie chodzi o to, ze bez wysilku, bo mialem "hack'a". Po prostu gierka miala swego rodzaju pazur, ktory pociagal do zabawy:) Teraz jest po prostu nudna. Tluczesz jakiegos moba przez dluzszy czas, do tego musisz za nim biegac, bo ciagle odskakuje... Nie, to nie dla mnie... Licze na powrot zmienionych pliczkow oraz ciaglasc plynnej zabawy:)

A co do Uzytkownika "krissolek", to zycze sukcesu w zabawie z plikami, czekam z niecierpliwoscia(jak zapewna lwia czesc innych Forumowiczow) i goraco wszystkich zaangazowanych w dyskusje pozdrawiam i zarazem prosze o zakonczenie sporu o to czy powinno sie grac z cheatami czy tez bez nich. Mysle, ze lezy to w kwestii sumienia i upodoban kazdego z nas, a takze jest mocno subiektywne, wiec nie ma sensu dyskutowac, zwlaszcza ze i tak do niczego to nie prowadzi.

Zycze dobrej nocy:)

Opublikowano

Obchodzi mnie to, bo nie doceniacie czyjejś pracy włożonej w grę, spolszczanie jej, pilnowanie porządku.

To jest tak wkur*jające jak dzieciaki wybijająnp. szyby w przystankach i wgl.

To jest po prostu brak szacunku do twórców.

Jeżeli ci się nie podoba, nie graj, po co grasz w takim razie?

Na pewno jest wiele gier w które byś zagrał z przyjemnością.

Używanie cheatów to jest tak jakby kradzież w RL.

Czemu? - Bo za nic masz coś w grze czego normalnie byś nie miał.

Tak samo jest z kradzieżą, bo masz za darmo ukradziony przedmiot.

Macie powody do polityków i wgl. że niby oszukują i wgl?

A wy jesteście lepsi? Skoro NAWET w grze nie umiecie byś uczciwi?

Jak narzekacie na kogoś że oszukuje, kradnie itd. to zacznijcie od siebie..

Może i to gra, ale wy robicie innym ludziom robotę w śledzenie was, rozpatrywanie i wgl.

A co mają powiedzieć ci co grają uczciwie?

Czują się w takim wypadku niesamowicie pokrzywdzeni.

Ponieważ wy odbieracie im przyjemność gry.

Osoby używające hacków to łatwo mówiąc, Cioty.

Ciota: 1. Człowiek często narzekający, 2. Nieudacznik, 3.Oszust/Kłamca nie poczuwający własnej wartości

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Ech, sposób na wpisanie metin2client.bin w notatniku i zapisanie jako "metin2.bat" jest tylko po to aby można było używać "prawdziwego" obejścia.

Czyli np podmienionego folderu HS itp bo inaczej nici z prawdziwego "obejścia".

Aktualnie "dzióbie" co nie co w tych plikach, jak coś skombinuje to dam paczkę na MPC. Nic nie obiecuję po prostu w wolnych chwilach coś tam kminie :)

Pozdrawiam.

Na razie mam jedynie swoje uniwersalne obejście.

Oto kod, możecie sobie go dowolnie modyfikować i dodać do swojej "paki" ;) :

@ECHO OFF 
color F0
title Metin2
if NOT exist metin2client.bin goto blad
start metin2client.bin
exit

:blad
echo Wystapil blad, Upewnij sie ze obejscie znajduje sie w katalogu z gra Metin2!
ping localhost -n 4 >nul
exit

Wykrywa ono czy znajduje się w folderze z Metin2, jest stabilniejsze niż zwykłe.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Obchodzi mnie to, bo nie doceniacie czyjejś pracy włożonej w grę, spolszczanie jej, pilnowanie porządku.

To jest tak wkur*jające jak dzieciaki wybijająnp. szyby w przystankach i wgl.

To jest po prostu brak szacunku do twórców.

Jeżeli ci się nie podoba, nie graj, po co grasz w takim razie?

Na pewno jest wiele gier w które byś zagrał z przyjemnością.

Używanie cheatów to jest tak jakby kradzież w RL.

Czemu? - Bo za nic masz coś w grze czego normalnie byś nie miał.

Tak samo jest z kradzieżą, bo masz za darmo ukradziony przedmiot.

Macie powody do polityków i wgl. że niby oszukują i wgl?

A wy jesteście lepsi? Skoro NAWET w grze nie umiecie byś uczciwi?

Jak narzekacie na kogoś że oszukuje, kradnie itd. to zacznijcie od siebie..

Może i to gra, ale wy robicie innym ludziom robotę w śledzenie was, rozpatrywanie i wgl.

A co mają powiedzieć ci co grają uczciwie?

Czują się w takim wypadku niesamowicie pokrzywdzeni.

Ponieważ wy odbieracie im przyjemność gry.

Osoby używające hacków to łatwo mówiąc, Cioty.

Ciota: 1. Człowiek często narzekający, 2. Nieudacznik, 3.Oszust/Kłamca nie poczuwający własnej wartości

Pozdrawiam.

Tak wszystko fajnie tylko dlaczego sciagaja ze mnie pieniadze i to bardzo duze sumy. Podnosza cany sm i mowia ze to bedzie lepiej...Skoro biora z tego pieniadze to niech cos robia a nie gra stoi w miejscu zero zmiany wygladu tylko caly czas to samo z wyjatkiem HS i juz jestem pewien ze to powoli koniec metina. Jedyne co go podtrzymuje to dobra grywalnosc. I nie wiem po jaki kij zrobiles na tej stronie konto?

Opublikowano

Muszę wam wyjaśnić pewną kwestie, a mianowicie to, że chyba nie wiecie na jakim forum się znajdujecie. Przeczytajcie proszę jeszcze raz tą nazwę... Multi player cheats! 

To jest właśnie główna idea tego forum, poznawanie nowych haxów, bugów i innych "ułatwień do gier".  Oznacza to,  że każdy użytkownik naszego forum ma prawo do używania haxów i to jego sprawa. Ta druga część, która tego nie pochwala nie wiem właściwie co robią na tym forum, a tym bardziej dlaczego "gardzą" użytkownikami, którzy tych haxów używają...

W każdym razie Vazixable - blokuje Ci możliwość pisania postów na 7dni za obraze usera, który "jeździ na hakach".

1377531174-U173186.png

Opublikowano

skąd wiesz że ściemnia może nie tak jak inni maniacy metin 2 nie ma go teraz przy kompie... o.O

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Muszę wam wyjaśnić pewną kwestie, a mianowicie to, że chyba nie wiecie na jakim forum się znajdujecie. Przeczytajcie proszę jeszcze raz tą nazwę... Multi player cheats! 

To jest właśnie główna idea tego forum, poznawanie nowych haxów, bugów i innych "ułatwień do gier".  Oznacza to,  że każdy użytkownik naszego forum ma prawo do używania haxów i to jego sprawa. Ta druga część, która tego nie pochwala nie wiem właściwie co robią na tym forum, a tym bardziej dlaczego "gardzą" użytkownikami, którzy tych haxów używają...

W każdym razie Vazixable - blokuje Ci możliwość pisania postów na 7dni za obraze usera, który "jeździ na hakach".

Merkon, dziekuje piekne:) Ban w pelni zasluzony, a miano "cioty" niech kolega zachowa dla innych, a nie obraza Forumowiczow!

Pozdrawiam!

Opublikowano

No to koniec z łatwym i przyjemnym expieniem na DMG, ale dobrze, że robie kopie podmienianych plików więc zacznę grać uczciwie ;)

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

Ludzie patrzcie na to zdjęcie co niby pokazuje że mu dmg leci, jak wiemy DMG jest aktywne po włączeniu skilla atakującego i się ładuje. Zobaczcie na jego skille żaden się nie ładuje oprócz Berserka i Aury miecza. A tymi skillami nie przecież nie da atakować na DMG , wgl. się nie da.

Myśle że ten @krissolek ściemnia coś. Macie jeszcze link do screena http://tinyurl.com/327jmac <_<

@EDIT

Nawet ma Paint'a na pasku włączonego hihi :P

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Ja mam tak ze normalnie moge sie zalogowac , jednak rozwale na bocie spota i loga mnie ... wie ktos moze co zdziala na taki blad?

Opublikowano

@up My właśnie o tym piszemy, że jak wejdziesz na metina to loga po 20 sec. Więc Ogarnij !

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

skąd wiesz że ściemnia może nie tak jak inni maniacy metin 2 nie ma go teraz przy kompie... o.O

Wiem po tym bo sie przechwala tylko.Nie da sie nic zrobic bo tak by juz dawno zrobili.kiedys po 5 godzinach od aktualizacji byly zabezpieczenia zlamywane lub ochodzone a teraz mija poltorej dnia i kicha.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...