Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy Uptade.Metin I Cheaty Nie Chodzą

boho963

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety ale kamer musi zrobić do moda jakąś aktualizację ponieważ po spatchowaniu i ztorrentowaniu metina i wgraniu na nowo moda nadal wywala.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Szanowny Panie Baby Buns!

Czytając Twoją pierwszą wypowiedź wydawało mi się że jednak nie wierzysz co do mojej wiedzy.Teraz jednak chyba coraz bardziej sie skłaniasz to informacji podanych w moim poprzednim poście.

Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość

Opublikowano

@Up2 krissolek ... A więc tak jesli to co piszesz jest prawdą to zapewniam Cię ze tą posadę co masz w Teamie własnie ją straciłes. Ale jesli podszywasz się pod cos w stylu GM czy inny administrator Teamu zostaniesz ukarany tutaj na forum. Btw... po Twoich wypowiedziach mogę jedynie stwierdzic ze próbujesz zabłysnąć wiedzą na ten temat ... hmmm nie wychodzi Ci , Twoje info jest bez podstawne nie wynikające z zadnego zródła. Przemyśl to co piszesz. PS. A ja zaroaz sobie sprawdze czy pełnisz jakąś funkcje z zespole Metin2PL

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Chciałbym poinformować że problem z aktualizacją polega na tym że pliki które posiadałeś wcześniej (Kamer Mod lub Skill Hack) sa wykrywane przez torrent jako błąd.

Jedynym wyjściem jest ściagnięcie ponownie instalki,zainstalowanie Metina2 a następnie ztorrentowanie.

Powinno pomóc.

Pozdrawiam

Opublikowano

@ProBoszcz

Nie pełnie żadnej funckji w Teamie Metin2PL i nie podszywam się pod owy Team.Ja tylko próbuję pomóc wam w pewnych sprawach, lecz widzę że nie doceniacie tego.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mieliśmy na celu zablokować tylko ingerację w pliki pack ,a jednak udało nam się zrobić coś więcej.
Pozdrawiam i życzę miłej gry

@UP więc po chuj piszesz jak byś był w członku team? Lepiej zamknij morde i nie powtarzaj w kółko tego samego. Jak dla mnie powinieneś co najmniej 5 warnów dostać. -.-

Raport za double

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Tu nie ma czego doceniać... prawda jest taka ze 3/4 tematów opisuje ten sam problem i 3/4 pastów są odpowiadane w ten sam sposób co Ty. Wiec to jest tylko niepotrzebny spam . A co do tego torentowania to powiedz mi co Ci da ze jeszcze raz ściągniesz metina i go ztorentujesz??. A jesli juz tak piszesz ze się znasz i w ogóle to zacznij cos robic bo jak narazie z Twojego pisania mało mozna wywnioskować.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Co da ? Określiłem dokładnie że torrent określa stare pliki (zmodyfikowane)jako błąd.Jeśli zainstalujesz na nowo będziesz miał czyściutkie pliczki a co za tym idzie nie edzie wykrywał błędu.

Pozdrawiam

PS:Staram sie odpowiedzieć na wszystkie tematy związane z tym incydentem ponieważ trochę o tym wiem :)

"prawda jest taka ze 3/4 tematów opisuje ten sam problem i 3/4 pastów są odpowiadane w ten sam sposób co Ty"

Wystarczy porównać godzinę mojej pierwszej wypowiedzi a pozostałych użytkowników.

Opublikowano

Ale nowości to Ty nie odkryłes ze torent wykrywa złe pliki od tego on jest . Tak ze hmmm moze skończ te Swoje teorie, nie wiem zacznij cos robic a jak juz zrobisz to się odezwij. Pozdrawiam . Btw... nikomu wcale nie pomagasz tak tylko Ci się wydaje.

Opublikowano

Widzę , że dużo osób ma z tym problem .

Więc wszystkie problemy,rozwiązania piszcie tutaj.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

u mnie błąd polega na tym iż gdy wejdę już na serwer pobędę nim z kilka sekund i wywala mnie z serwera. Nie wiem o co chodzi i co mam zrobić! Nie dość, że mnie okradli to nie mogę wejść na swą postać. Proszę o pomoc

Opublikowano

Chciałbym poinformować że problem z aktualizacją polega na tym że pliki które posiadałeś wcześniej (Kamer Mod lub Skill Hack) sa wykrywane przez torrent jako błąd.

Jedynym wyjściem jest ściagnięcie ponownie instalki,zainstalowanie Metina2 a następnie ztorrentowanie.

Powinno pomóc.

Pozdrawiam

noobie storentuje i walniesz pliki to i tka bedzie pisalo ze pliki Pc sa zle i storentowac trzeba wpadles neosie!!!!

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

kurde no metek torrentuje mi sie juz 3 godziny i nic konca nadal niema moze chociaz na to zna ktos odpowiedz??

Opublikowano

kurana gdy teoentuje mi się metek wyskakuje mi błąd pobierania pliku pomoże ktoś??

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...