Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy Uptade.Metin I Cheaty Nie Chodzą

boho963

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EasyMetin2 tez nie działa;/ prośba do was, napisze ktoś gdy zacznie działać znowu wszystko(boty) ? do tego czasu idę czytać mangę(Bleach^^) i cierpliwie czekać:D z góry dzięki za pomoc :)

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten caly krissolek robi sobie z was jaja, wmawiajac wam jest czlonkiem teamu.

To wszystko po to aby wzbudzic u was kontrowersje .

Mam w dupie to czy dasz + czy - , po prostu leje na to

Opublikowano

Siema japie... jak wyszła łatka to nic nie działa MODKAMERA, FB, MH, pickupy, autopoty, EM2, itp.......... MYŚLCIE !

Daje max 1 - 2 miechy i ktoś wpadnie jak to obejść, i mam nadzieję że łatkę dali na wszystkie globale ( niemiecki i włoski itd...)

sam chyba przestane grać, jak nie bezie ModaKamera oraz innych hacków do Metina 2... zwykły metin2 to dno, i nuda :)

RMCF

Opublikowano

Niestety nie rozumiem Waszych ofensywnych słów skierowanych w moją stronę.

@Wejherowo25

Niestety ale gdybyś czytał uważnie co napisałem zrozumiałbyś.Pliki PC zmodyfikowane wykrywał ale nie wyrzucał komunikatu.Od dzisiaj rozpoznaje te pliki jako błąd.

PS:Noob'a zachowaj dla Siebie.Ja przynajmniej znam się na programowaniu.;)

@ProBoszcz'

Nie rozumiem co mają oznaczać twoje słowa.Pomagam Wam mówiąc co zostało zmienione.Jako pierwszy podałem tą informację , więc dlaczego padło tyle nie potrzebnych słów? :O

Opublikowano

Większość nie potrzebnych słów wydobywa się z Twojej mordy. Milion razy powtarzasz to samo i myślisz że jesteś cool. Więc skończ już i przestań się wybraniać. Cya

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Niestety nie rozumiem Waszych ofensywnych słów skierowanych w moją stronę.

@Wejherowo25

Niestety ale gdybyś czytał uważnie co napisałem zrozumiałbyś.Pliki PC zmodyfikowane wykrywał ale nie wyrzucał komunikatu.Od dzisiaj rozpoznaje te pliki jako błąd.

PS:Noob'a zachowaj dla Siebie.Ja przynajmniej znam się na programowaniu.;)

@ProBoszcz'

Nie rozumiem co mają oznaczać twoje słowa.Pomagam Wam mówiąc co zostało zmienione.Jako pierwszy podałem tą informację , więc dlaczego padło tyle nie potrzebnych słów? :O

bo starasz sie byc mądrzejszy od reszty osób, które siedzą na tym forum, pisząc tak wyrozumiale i ładnym językiem ( co napewno ich wkurza ).

Opublikowano

Mam takie male pytanie gralem na dmg podczas jednego eventu teraz storrentowalem metina i loga po 20 sekundach.Nie gram na kamermodzie czysty client.Spierdolili cos czy pobierac na nowo metina?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Prosze obejście ! :)

http://www.speedyshare.com/files/25617933/Obej_cie.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=32b1197d7e91e780ce5cc9986810a72b1c80118db4d885ead0012e0759d15099-1291915879

Musi działać ^^

Apsik

Opublikowano

Obejscie samo w sobie działa..

Ale cheaty Typu mój wait i dmg niestety nie..

Ale zaraz zaczne grzebac w cliencie

@Edit.. 70 osób+ Przeglądajacych temat.. Same maniaki :D

@Edit2.. Jest jakis Unpacker plików BIN ?

@Down.. chcieliscie obejscie to macie :) A co do cheatów.. To obejscie nie ma tu nic wspólnego ^^ Nie bd juz dzialac zaden cheat typ dmg

Bo nie da sie tego obejsc.. Wszystko jest zapewne zakodowane w bazie mysql

Apsik

Opublikowano

@ up Barwo nie ma to jak bat który otwiera klienta :D

Prawie sie dalem nabrać :P

Gosciu... Takie "obejscie" mozesz sobie zrobic sam; wystarczy, ze w notatniku wpiszesz metin2client.bin i zapiszesz jako .bat... Bedzie normalnie odpalac metka, wiec Twoja wypowiedz jest bez sensu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...