Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy Uptade.Metin I Cheaty Nie Chodzą

boho963

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo starasz sie byc mądrzejszy od reszty osób, które siedzą na tym forum, pisząc tak wyrozumiale i ładnym językiem ( co napewno ich wkurza ).

To się nazywa inteligencja.. widać po tych słowach ze jestes debilem.. jeśli odpalasz taki komentarz w strone takiego gościa..

Byś się ziomek wstydził.

A w sprawie hacków to zrób kamer coś żeby one działały!:D przynajmniej żeby dmg dzialalo i nie kikalo

A i tak wgl nie mówcie na forum jak modyfikujecie pliki bo te mendy z GF siedzą na właśnie takich forach i potem robią aktualizacje..

@Down

No cos ty teraz ty sie osmieszasz.Wiadomoe ze szwaby daja aktualizacje i nowe itemy przedmioty a nie nasi Gm.

Po jakim słowie z mojej wypowiedzi wywnioskowałeś że to nasi GM robią aktualizacje? napisałem GF a GF to GameForge.

graphic.png

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To się nazywa inteligencja.. widać po tych słowach ze jestes debilem.. jeśli odpalasz taki komentarz w strone takiego gościa..

Byś się ziomek wstydził.

A w sprawie hacków to zrób kamer coś żeby one działały!:D przynajmniej żeby dmg dzialalo i nie kikalo

A i tak wgl nie mówcie na forum jak modyfikujecie pliki bo te mendy z GF siedzą na właśnie takich forach i potem robią aktualizacje..

No cos ty teraz ty sie osmieszasz.Wiadomoe ze szwaby daja aktualizacje i nowe itemy przedmioty a nie nasi Gm.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

mi sie dzieje cis dziwnego instaluje metka patchuje toretuje normalnie działa a jak wyłacze kąpa i włacze juz nie działa włacza sie wpisuje pasy wybieram postac 5 min pochodze i lognie do wyboru serwerów a ja knie wyłacze komputera to działa da sie to jakos naprawic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właśnie pracuję nad modyfikacją plików systemowych HS.Jestem w fazie testów,ponieważ jak narazie udało mi się zmodyfikować pliki metin2client.bin ( co wcześniej uniemożliwiała łatka ).

Jak coś wykominuje w sprawie plików PC dam znać xD

Opublikowano

FB działa bez problemu niech ktoś poda nazwe zwykłego programu do nagrywania to nagram i pokaże jak łowie na erpelu

chodzi mi o program aby nie fraps i żeby nagrywało cały ekran

Opublikowano

Niestety modyfikacja plików PC jest dalej niedostępna :unsure:

Pokombinuje jeszcze troche w pliczkach.Może znajdę jakiś haczyk.Jeśli jest ktoś kto zna się na programowaniu,proszę niech się zajmie rozgryzaniem PC.Ja postaram się znaleźć coś w metin2client.bin jak i w plikach HShield.

@edit

Udało się !! rozgryzłem plik PC !!! pozostał jeszcze PC2 bo z nim mam problem :/

Opublikowano

Niestety modyfikacja plików PC jest dalej niedostępna :unsure:

Pokombinuje jeszcze troche w pliczkach.Może znajdę jakiś haczyk.Jeśli jest ktoś kto zna się na programowaniu,proszę niech się zajmie rozgryzaniem PC.Ja postaram się znaleźć coś w metin2client.bin jak i w plikach HShield.

@edit

Udało się !! rozgryzłem plik PC !!! pozostał jeszcze PC2 bo z nim mam problem :/

Jeśli tak, zrób dobry DMG i udostępnij ;P

Albo chociaż udowodnij, że coś zrobiłeś

1257021791_house.gif
Opublikowano

Byś się ziomek wstydził.

@Down

Po jakim słowie z mojej wypowiedzi wywnioskowałeś że to nasi GM robią aktualizacje? napisałem GF a GF to GameForge.

Tak szwaby siedza sobie na polskim forum z czitami i moze powiesz ze kazde polskie forum z czitami do metina 2 sledza.

Opublikowano

@Wejherowo

GameForge nie siedzi osobiście na rożnego typu forach.Robią to za nich GM'owie np. z PL Teamu,którzy dostają za to wynagrodzenie (nieważne w jakiej formie).

Więc jeśli nie znasz się na programowaniu ani nie ingerujesz w sprawy Mt2 PL proszę nie udzielaj się xD

@edit

W takim razie muszę zrobić DMG Hacka B)

Dasz radę poczekać 10 minutek?

Opublikowano

@Wejherowo

GameForge nie siedzi osobiście na rożnego typu forach.Robią to za nich GM'owie np. z PL Teamu,którzy dostają za to wynagrodzenie (nieważne w jakiej formie).

Więc jeśli nie znasz się na programowaniu ani nie ingerujesz w sprawy Mt2 PL proszę nie udzielaj się xD

@edit

W takim razie muszę zrobić DMG Hacka B)

Dasz radę poczekać 10 minutek?

Tak tak wynagrodzenie jak to wolontariat jest.nie pisz bzdur tylko pokasz niby dmg co dziala i bana po logach sie nie dostanie.pewnie piszesz dmg twoj to fake i sciema ma.

Opublikowano

a mnie zaciekawił LeslOO jakim cudem działa mu fb i czemu go w takim razie nie loga 0.o

Pozdro dla wszystkich użytkowników mpc forum

metin2d.png

Opublikowano

a mnie zaciekawił LeslOO jakim cudem działa mu fb i czemu go w takim razie nie loga 0.o

Pewnie wlonczyl tylko go i wyszedl z gry i nie poczekal z 5 minut.Do tego od dmg znawco 10 minutek dawno minelo hahaa.

Opublikowano

Jeśli tak, zrób dobry DMG i udostępnij ;P

Albo chociaż udowodnij, że coś zrobiłeś

Boże, bez dmg nie przeżyjesz?

Ważne żeby można było chociaż na fb lub żeby nie wywalało a ty chcesz dmg...

Opublikowano

@krissolek

Ty jesteś wkońcu po naszej strone czy GF? Bo raz piszesz "zrobliśmy zabezpieczenia" a teraz robisz dmg...

Nie rozumiem trochę twojej pozycji na tym forum :)

Mimo to czekamy na twój przełom z dmg, chociaż myślę ze waithack przydatniejszy przy expie i nikt się na niego nie naskarży (np: w pvp)

My name is Hacker

Opublikowano

jeju zal mi was..tylko na tych botach umiecie grac... mi tez nie chodzi i mnie szlak trafi zaraz razem z bratem :PP

ktos cos zeby to cholerstwo chodzilo jak PAn BOG przykazal !!!! aaa i granie na DMG itp taka wam radoche daje ???

Opublikowano

Boże, bez dmg nie przeżyjesz?

Ważne żeby można było chociaż na fb lub żeby nie wywalało a ty chcesz dmg...

Boze a ty bez Fb nie przezyjesz>Fb ci nie jest tka potrzebny jak dmg bo dzieki dmg mozesz metki szybko rozwlaic level wbic a dzieki Fb tylko kase mozesz miec,Wiecej kozysci z dmg jest.

Opublikowano

http://tinyurl.com/327jmac

Pliki PC i PC2 podam jutro.

Nad FB popracuję także jutro.Dzisiaj muszę sie wyspać.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Panowie, panowie spokojnie czytając ten temat od początku, post po poście to

krissolek pisze najbardziej sensowne i ogarnięte posty w tym temacie oO

A wy na niego naskakujecie, wyzywacie itp.. < nie podlizuje mu się, bo możliwie jest jakoś "związany" z mt2, mam go w *** za przeproszeniem> ale jak ktoś się udziela, daje info sensowne i dosyć wiarygodne < wnioskuje to po jego wypowiedziach > to należy mu podziękować! a nie błotem obrzucać...

A ktoś wie czy na niemieckich, włoskich, tureckich serverach mają to samo co na Pl'u ?

@ Up gz, i to raczej oryginał, chyba że urodził się nam Polski Picasso painta :P

RMCF

Opublikowano

Boze a ty bez Fb nie przezyjesz>Fb ci nie jest tka potrzebny jak dmg bo dzieki dmg mozesz metki szybko rozwlaic level wbic a dzieki Fb tylko kase mozesz miec,Wiecej kozysci z dmg jest.

to nie temat na tego typu dyskusje ale moim zdaniem bardziej potrzebny jest fb. eq to podstawa a lvl moż wbić bez dmg wystarczy poświęcić trochę więcej czasu.

Pozdro dla wszystkich użytkowników mpc forum

metin2d.png

Opublikowano

to czekamy do jutra ;D ... Jeśli to nie Fake ;D

Te bezgłowia (GF) Nie szkoda im troche kasy na takie Skrypty ??? Przecierz to też kosztuje a tacy ludzie jak my rozwalimy to i Dajmy że kosztowało ich to 100zł i takich z 10tysięcy wywalili już w Kosmos ...

393.jpg

Opublikowano

to nie temat na tego typu dyskusje ale moim zdaniem bardziej potrzebny jest fb. eq to podstawa a lvl moż wbić bez dmg wystarczy poświęcić trochę więcej czasu.

Polowic mozesz tez poswiecajac troche czasu w grze.Z jutra dmg bedzie po jutrze itp itd

Opublikowano

Wiecie, nie znam się na systemach operacyjnych typu Win7 i Vista, ale czy na tym SS od krissolek na pasku zadań jest otworzony Paint albo jakis inny edytor grafiki? (ta paleta z pędzlem) czy to jest tylko skrót do aplikacji?

My name is Hacker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...