Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy Uptade.Metin I Cheaty Nie Chodzą

boho963

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam tak ze normalnie moge sie zalogowac , jednak rozwale na bocie spota i loga mnie ... wie ktos moze co zdziala na taki blad?

ja właśnie robie coś z tym więc jeśli byś mógł to wrzuć plik o nazwie "metin2client.bin" na http://www.speedyshare.com/

bardzo byś mi pomógł a ja mógł bym zrobić tak żeby nie kikało tylko plis wrzuć ten pliczek

Wiem po tym bo sie przechwala tylko.Nie da sie nic zrobic bo tak by juz dawno zrobili.kiedys po 5 godzinach od aktualizacji byly zabezpieczenia zlamywane lub ochodzone a teraz mija poltorej dnia i kicha.

No niestety tylko my mamy taki problem ;/ niemcy już mają na to obejście lecz nie działa ono na PL'u

graphic.png

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę bardzo kolego ;]

http://www.speedyshare.com/files/25631850/metin2client.bin

Wielkie dzieki:D

@Edit

kurde ;/ loga co kilka sekund nadal więc trzeba się troszke pobawić z modyfikacją.. ehh

graphic.png

Opublikowano

Nareszcie sie hacki skonczyly JEA! Tak trzymac team metin2pl do roboty!

Dobra dobra :D ja wierze w nasz team, że niedługo będzie można znów expić na modzie tylko przydałaby się jakaś informacja od kamera z postępami (ale pewnie jak nic nie ma to kiepsko)

0e16ce696ee0d04.gif
Opublikowano

Nie bedzie juz kamera nie bedzie em2 nie bedzie dmg moze wreszcie bedzie dalo sie grac w metina a nie wszedzie tepedalskie hacki. Team Metin2.pl tym razem odwalil dobry patch. Wyglada na to ze to koniec hackow nareszcie. GM rulezzz SGM rockzzz

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@UP to wytłumacz mi skąd tych botów tyle hahaha nie lubisz hacków? Po chuja tu siedzisz?

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

hrabia12 akurat kamermod nie rzuca się w oczy;] to tylko ułatwia gre w ten sposób że sama Ci się postać potuje i masz pick up... mi to było potrzebne tylko po to by ciągle nie klikać 111111 i `````` xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zbieram +:} Daj + to nie takie trudne:)

bannerpng_rrsxaaq.png

Opublikowano

@Wejherowo.

Jezu, szkoda mi cię. Nie dasz rady bez dmg?

Sam jechałem tylko na KamerModzie i fb.

Kolejne n3o, które jedzie na dmg...

Poza tym, Chiny to nie firma...

Opublikowano

Czytam komentarze Wejherowo25 i myślę sobie czy Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz ?

W przeciwieństwie do Ciebie szczeniaku są ludzie którzy mają po 30 lat + i pracują w zawodzie...

Nie przychodzą do domu tak jak Ty o godzinie 14...

Jeśli ktoś chce DMG hacka proszę pisać na pw a udsotępnie wybarnym osobom które nie obrzucają błotem za byle co ...

PS:Proszę pisać po godzinie 19 gdyż o 17.30 do 19 jade na szkolenie i po drugie Damage nie jest jeszcze dopracowany,ponieważ narazie stworzyłem na wojownika.

Pozdrawiam

@edit:

Zapomniałem dodać że wczoraj pobawiłem się z HShieldem i zablokowałem mu dostęp do zmiany plików systemowych więc jest także możliwe granie na FishBocie

Opublikowano

@Wejherowo.

Jezu, szkoda mi cię. Nie dasz rady bez dmg?

Sam jechałem tylko na KamerModzie i fb.

Kolejne n3o, które jedzie na dmg...

Poza tym, Chiny to nie firma...

Tylko ja na dmg a ty tylko na FB albo az.To bylo w przenosni ze chiny to solidna firma neosie.jak narazie wiecej osoba potrzebny jest dmg i po co koles sciemnial o to chodzi ale co mozesz wiedziec 5 latku.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

@up2

Naprawdę zaraz napiszę do moderatora forum za obrażanie użytkownika.To po pierwsze.Po 2 napisałem Ci żebyś się nie udzielał ponieważ gó*** wiesz na temat programowania i modyfikacji plików.Po 3 poproś rodziców aby nauczyli Cię szacunku do innych (starszych i nie tylko) ,ponieważ to wynosi się z domu.To tyle z mojej strony.

Pozdrawiam :angry:

Opublikowano

Pffff neosie? pięciolatku? Odzywaj się tak do rodziców lub kolegów.

Jak wiesz, (jeśli nie wiesz to sobie sprawdź w słowniku) dmghack to hack powiązany z obrażeniami,

a fb to FISHBOT czyli program do łowienia...

Szkoda mi cie i tyle...

@Co do tematu, ciekawe czy ktoś sie wyrobi z obejsciem do światecznego eventu :P

Opublikowano

@up.

Obejścia nie potrzeba,ponieważ wystarczy zwykły .bat.Kłopot był w tym że trzeba było uniemożliwić HS modyfikacje plików systemowych.

PS:Wyrobie się do niedzieli

Pozdrawiam

Opublikowano

@up2

Naprawdę zaraz napiszę do moderatora forum za obrażanie użytkownika.To po pierwsze.Po 2 napisałem Ci żebyś się nie udzielał ponieważ gó*** wiesz na temat programowania i modyfikacji plików.Po 3 poproś rodziców aby nauczyli Cię szacunku do innych (starszych i nie tylko) ,ponieważ to wynosi się z domu.To tyle z mojej strony.

Pozdrawiam :angry:

On zaczol pisac o neosach jak bys umial czytac zr zrozumieniem to byz zauwazyl.Ty sie chwalisz ze niby cos robisz ale jakos nie widac tego.Zatkalo co mistrzu painta haha.Nie da sie nic zrobic z plikami Pc bo one sa tak jak crack w grze ze nei zadziala jesli jest zly.Za dlugo nie siedz znowu dzieciaku bo kare dostaniesz przed 22 pamietja idz sapc ladnie tak jak wczoraj.Najpier pisales ze za 10 minutek dasz dzialajacy dmg i do teraz nie ma haha i idz moze na policje konfiturko o to ze ktos przezwal kogos tylko zacznij od czytania ze zrozumieniem postow i zobacz kto 1 przezwal hahaa.

Opublikowano

No a ja mam coś zwalone z metkiem nie wiem czemu i codziennie muszę reinstalke metka robić:/ tylko na kamermodzie nie musiałem i się lepiej grało :P nom Kondraddd oby się Kamer wyrobił :D:D:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zbieram +:} Daj + to nie takie trudne:)

bannerpng_rrsxaaq.png

Opublikowano

@up2

Jeszcze jedno słownik na allegro kosztuje 3,50 zł a naprawdę Tobie się bardzo przyda.

Dzieciaku to zostaw dla kolegów.Jak już wyżej wspomniałem

Poproś rodziców aby nauczyli Cię szacunku do starszych

A co do Damage Hacka jestem w trakcie robienia dla innych profesji niż tylko wojownik.

@edit:

Raport już poleciał

@edit2:

Mistrzu Painta??

Niestety ale sam Painta nie potrafię obsługiwać ( nie wychodzi mi zbytne dzieło)

Służy mi on tylko do zapisywania zrzutów ekranu (Screens)

Opublikowano

wejherowo nie pisz tak szybko, bo piszesz bez sensu...

Raport ode mnie też leci.

krissolek, świetnie by było, jeżeli ci się uda, masz kilka razy limit + ode mnie ;) .

A co do siebie wejherowo, wyzywając od dzieciaków, sam jesteś młodszy...

PS. Jakby ktoś chciał kupić małżę za 3kk na s3 to pisać, może się uda wbić :D

Wejherowo, GÓ...O się znasz.

Nie da sie nic zrobic z plikami Pc bo one sa tak jak crack w grze ze nei zadziala jesli jest zly.

A to skąd jest niby dmg hack, 1hit/kick itp?

Opublikowano

@up2

Jeszcze jedno słownik na allegro kosztuje 3,50 zł a naprawdę Tobie się bardzo przyda.

Dzieciaku to zostaw dla kolegów.Jak już wyżej wspomniałem

A co do Damage Hacka jestem w trakcie robienia dla innych profesji niż tylko wojownik.

@edit:

Raport już poleciał

@edit2:

Mistrzu Painta??

Niestety ale sam Painta nie potrafię obsługiwać ( nie wychodzi mi zbytne dzieło)

Służy mi on tylko do zapisywania zrzutów ekranu (Screens)

to teraz biegnij na policje konfiturko prawda kole w oczy buahaha.aha wez rodzicow bo dzieci musza z rodzicam isc hah i co teraz w niedziele piszesz ze bedzie dmg a potem napiszesz ze w srode a potem ze swieta i czasu nie bylo.Prawda taka ze juz dmg nie bedzie i koniec sciemniania twego!!!Pamietja minusy sie ci tez skoncza dzieciaku.

Opublikowano

krissolek wypowiedz sie na mój post ! Czemu jak uderzałeś ze skilla i niby dmg Ci poleciało to skill się nie ładował ?

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano
to teraz biegnij na policje konfiturko prawda kole w oczy buahaha.aha wez rodzicow bo dzieci musza z rodzicam isc hah i co teraz w niedziele piszesz ze bedzie dmg a potem napiszesz ze w srode a potem ze swieta i czasu nie bylo.Prawda taka ze juz dmg nie bedzie i koniec sciemniania twego!!!Pamietja minusy sie ci tez skoncza dzieciaku.

Twoje wypowiedzi nie mają sensu...

Mówie ci, pisz wolniej, nie udawaj że umiesz szybko pisać, bo ci to nie wychodzi.

Szkoda mi cię i tyle, do książek i się uczyć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...