Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Reklamowanie Prywatnych Serwerów!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też mam IP Bana :) i gram na AOL'u bez lagów o.O, mam 130lvl i 46 na którym aktualnie gram nick Kurt.

Za niedługo odbanują mi IP, wystarczy pogadać z Angel-SL na IRC.

Możliwe też jest, że wszystkie IP po update zostaną unbanned, ale wszystkie Perm banned konto zostają usunięte, jak coś jestem online na IRC teraz to możecie mi wysłać prywatną wiadomość i tak możemy pogadać. IGN Klaus na irc

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ja też mam IP Bana :) i gram na AOL'u bez lagów o.O, mam 130lvl i 46 na którym aktualnie gram nick Kurt.

Za niedługo odbanują mi IP, wystarczy pogadać z Angel-SL na IRC.

Możliwe też jest, że wszystkie IP po update zostaną unbanned, ale wszystkie Perm banned konto zostają usunięte, jak coś jestem online na IRC teraz to możecie mi wysłać prywatną wiadomość i tak możemy pogadać. IGN Klaus na irc

AOL [jestem w tym ciemny] jaka masz wersje? sprobuje sciagnac... A i teges, jak sie chcialem zalogowac na moje konto [to konto na ktorym szalalem] to pisze ze jest usuniete [o.O] więc zrobilem nowe i zasysam klienta 0.75. a i watpie czy rozmowa z Angel-SL mi pomoze bo sie zalilem na forum wciskajac kita ze moj brat hackowal, lecz pozniej odwalilem boba i napisalem "ale juz nie bede wiecej haxowal i obiecuje poprawe" :< FAIL.

@Yoooj

Dzieki, narazie jeszcze nie sprawdze bo sciagam tego gMSa 0.75, narazie 726 MB, [114 KB/s]

Opublikowano
wersja 9.0 działa Wszystko zrobione tak jak opisane w poradniku na forum.

Kurwa jooj... Zrobilem tak jak na poradniku, wyskoczylo powiadomienie "you are connected to the internet [cos takiego] i gówno, nadal pisze ze moje IP jest zablokowane, a pisalo ze AOL umozliwia gre na globalu, a nie ze pozwala ominac blokade IP :f

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
ZAKAZ JAKIEJKOLWIEK DYSKUSJI W TYM TEMACIE POD GROŹBĄ WARNA 20% I BLOKADY POSTOWANIA NA 3 DNI.
Wio mi stąd, plx :*

exModerator MapleStory

Opublikowano

detox sorry za spam ale musze :]

gdzie moge znalezc lunchera ? bo na tym forum jakos go nie znalazlem

p.s. dziala wogole ten serwer?

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

DestinyMS jest serwerem GMS-like. Jedyne ułatwienie jeśli chodzi o przemieszczanie się to brak podróży na statku, gadasz z npc i od razu przenosi cię np. z orbis do ludi i vice versa (gadasz z boat npc czyli tym samym co na ems/gms). Nie ma teleport NPC. Vendorow z itemami tez w ogole nie ma, tutaj wszystko jest tak jak na GMS. ;P

Opublikowano

Chciałbym zaprosić wszystkich graczy do nowo otwartego serwera. jest on anglojęzyczny.

dbzms.servegame.com

DBZM v75

50 x exp

50 x meso

5 x drop

- działające KoC (w pełni! wszystkie skille działają! bez limitu 120lvl)

- dedyk serwer z auto restarterem i autosave (zero lagów i rollbacków!)

- WSZYSTKIE "timeless" bronie i armory!

- serwer zasilają CZTERY procesory czterordzeniowe z 32 giga ramu!

- serwer powstał ledwo pare dni temu więc jest jeszcze szansa wdrapać sie na pierwsze miejsca rankingu!

do zobaczenia w grze!

Opublikowano

Zasada:

ZAKAZ JAKIEJKOLWIEK DYSKUSJI W TYM TEMACIE POD GROŹBĄ WARNA 20% I BLOKADY POSTOWANIA NA 3 DNI.

Została usunięta, zapraszam do dyskusji.

Tak na marginesie, Gram na DestinyMS od czasu do czasu kiedy nie mam żadnego Sprawozdania do zrobienia. Nick Yaom, oddałem ponad 6Bil Mesos i gram od nowa bez funduszy :-(). :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
AXEDMS

Chciałbym zareklamować prywatny serwer Maple Story, AxedMS. Bardzo mi się spodobał, ale potrzebuje więcej graczy... Gram na tym sewerze dłuższy czas i uważam, że jest najlepszym serwerem na jakim dotąd grałem. Każdy ma możliwość wygrać różne przedmioty w codziennych eventach :)
Info:
Raty : 500x, 5000x, 5x
Wersja: v62
Strona: AxedMS.com
Pozdrawiam :)
Xkvfa.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiecie cos w sprawie destinyms? Bo chyba juz nie dziala ;>

<<<<<<< EMS >>>>>>>>

5x Hunter nick: Nales --> Sleep

6x Page nick : Cord --> Sleep

7x Mage I\L nick: Emglo --> Sleep

To nie jest zwykle Forum, to jest MPCFORUM.

Opublikowano

Przejrzyj GTop 100 i któryś z pierwszych w ranku PS'ów ma w opisie że jest kontynuacją DestinyMS(bodajże nazywa się MorphStory).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Przejrzyj GTop 100 i któryś z pierwszych w ranku PS'ów ma w opisie że jest kontynuacją DestinyMS(bodajże nazywa się MorphStory).

Morph =/= Destiny. DMS będzie niedługo (?) włączone. Mają jakieś tam problemy z bazą danych <fail>.

#top.

Dałby ktoś jakiegoś fajnego priva na v75 ? Może być high i low raty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Morph =/= Destiny. DMS będzie niedługo (?) włączone. Mają jakieś tam problemy z bazą danych <fail>.

#top.

Dałby ktoś jakiegoś fajnego priva na v75 ? Może być high i low raty.

Pozdrawiam.

zaden szanujacy sie server nie da tu reklamy , bo po co ? zeby wiecej hackow wlecialo ... kazdy kto gra na eMS wie jaki jest najlepszy Priv <Czokobo>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam takie niepytowe pytanie bo forum Destiny Nie dziala a ja nie moge sie zarejestrowac bo pisze ze zly email wie ktos jak mam tam to wpisac by to dzialalo ??

Opublikowano

@up

spróbuj podac nieprawdziwy mail np z gmail.com np : [email protected]

@ prośba

Poszukuje servera z MID rate od 30+ do max 70 exp jeśli ktoś ma jakiś serwer powyrzej 20 osób grających prosze o info

/ Za duża sygna. /

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...