Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Reklamowanie Prywatnych Serwerów!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raqu i co twój komentarz dał?? nic niewidzisz ze to jest noob co wchodzi raz i koniec 1 post :PP

Wiesz taki posty Brajan moze pisac gdzie indzej to Reklamowanie serverów kto niby zamierza tracic czas na raczej nie istnejacy server ms.

Co do nx łatwo zdobyć są metody.....

I dajcie jakies low rate ale nie Dutch MS i DestinyMS

30364378.png

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIe nie istnieje i istnieć nie będzie lecz na DestinyMS gra dożo osób z Odina.

Opublikowano

Tak tylko że da Destiny narazie sie nie da grac bo jak skocze albo wbiję na drabinkę to crash jest i mnie wywala.

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wiem ze to niebardzo tu pasuje ale poszukuje jakiejs polskiej guild na destiny zaczelem grac od dzisiaj i robie F/P 40 nabilem :] dajcie znac kto tam jest w jakiejs polskiej guild :)

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hm... nie wiem kto z Final Fantasy jest taki pracowity, ale go znajdę...

Szkoda , że nie omówiłeś kwestii reklamy z administracją...

Jest mi przyjemnie, że reklama idzie... ale wolę wiedzieć, że idzie w świat...

Osoba, która to puściła (REKLAMĘ SERWERA) niech mi się po cichu zamelduje...

Bana oczywiście nie dam bo i za co... ale chce omówić z tą osobą formy reklam...

Pozdrówki...

[GM] Jedi (GM Final Fantasy, Admin Gł. Strony Final Fantasy)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa: SzczecinMS

Przepustowość łącza: 20Mb/s

Procesor: 1,7GHz

Ram: 1,256 MB RAMU

Max Players Online: 100

Rate: 500/80/10[Exp/Meso/Drop]

Strona: http://www.szczecinms.dbv.pl

Właściciel: RozjechanY (ZiolkoMistrz)

GM: Jak na razie jednego już mamy

Channels: 3

Cash Shop: Tak

Rejestracje i Download znajduję się na stronie:

www.maplestory.fsl.pl

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co jest z tym FFMS? Chciałem zagrać na tym serwie ale nie ma download a teraz już nie moge wejść na stronę;/ Wie ktoś może co się dzieje? Mógł bym prosić o wstawienie chociaż linku do clienta serwera FF. Tylko ten klientc o ma parę mb bo mi już się nie chce ściągać całego v62 jak już go mam xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie widzialem, czemu nie napisales w P.P.P, nazwa tenatu to reklamowanie priv a nie rozmowwa o priv

Opublikowano

Polecam eMS, ponieważ żaden z prywatnych serwerów nie działa. Pozatym, to jest temat REKLAMOWANIE.

Przepraszam za offtop :)

reflink

Opublikowano
Polecam eMS, ponieważ żaden z prywatnych serwerów nie działa. Pozatym, to jest temat REKLAMOWANIE.

Przepraszam za offtop :)

Nie gadaj, jak nie wiesz.

http://www.destinyms.net/index.php

16x exp 4x meso 4x drop

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Low rate polecam DesinyMS a z hight rate polecam AngelDreams ja preferuje ten frugi ale jak kto woli.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znalazłem ciekawy prywatny serwer. Mimo to że łącznie gra na nim jakies 30 osób to załozycielem serwera jest zaawansowany coder. Posiadają też codera 'pomocniczego' oraz kilku grafików. Serwer z pozorów nie wyrożnia się niczym ciekawym, lecz ciągle nad nim pracują. Grałem na DestinyMS, OdinMS, LocalMS, TrueMS i wiele wiele innych ale przyznam że żaden z nich nie podoba mi się bardziej niż ten.

Odrazu mówię że nie jestem administratorem serwera. Ubiegam się tylko o stanowisko w Event Team.

Nazwa : MypleStory

Przepustowość łącza : Podobno niezła

Procesor : Podobno niezły

Ram : To co wyżej

Max Players Online : 100

Rate : 1300/50/5 (nie wiadomo. why ? czytaj niżej)

Strona : ttp://myplestory.xoo.it/index.php - Dopiszcie 'h' na początku

Właściciel : Gigit

GM : Frank

Event Team : Marianne, Geass, David, HotPotato oraz Eternal

NPC Info : Było bardzo ciekawe ustawienie NPC ale teraz nie wiem czy będzie takie samo. Dopisze ten punkt jak tylko wejde do gry.

Pewnie dziwicie się czemu nie wiem jakie są rate i dlaczego nie opisałem NPC. Chętnie bym je opisał ale po co skoro równie dobrze każdy z NPC może działać inaczej po restarcie. Dlaczego ? Ponieważ serwer aktualnie zostaje przenoszony na v.74 lub v.75.

Jeżeli macie ochotę zagrać na tym serwerze to zapraszam do działu 'General Chat'. Tam znajdziecie download do v.74 a v.75 ściągniecie z strony Nexonu.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

DestinyMS dziś ok. 22 przenosi się na v.75 :) Zresztą na tylu serverach grałem, ale ciągle wracam na Destiny.

@UP

Zobaczymy jakie rate będą, bo jak powyżej 25x to życzę szczęścia. :P

Opublikowano
DestinyMS dziś ok. 22 przenosi się na v.75 :) Zresztą na tylu serverach grałem, ale ciągle wracam na Destiny.

@UP

Zobaczymy jakie rate będą, bo jak powyżej 25x to życzę szczęścia. :P

a jezeli DestinyMS zmieni wersje to bede nadal mial bana na IP ?

@down

no to lipa, znasz/znacie jakis skuteczny program do ominiecia IP bana? [albo zostaje mi pogadac z dostawca internetu,ale wole to zostawic na sam koniec. sprobuje googlowac]

@mateq

no z ostatniego punktu zrozumialem ze nie odbanuja tych kont/postaci zbanowanych na stale. a teraz zaluje ze haxowalem :/

Opublikowano

Dokładnie o 24.00. Destiny ma coś w sobie. :)

Który masz lvl?

Only the following data will be wiped:

- All characters below level 10 (so get your mule characters to level 10 or above ASAP!)

- All accounts (and their characters) that haven't been logged into for more than 2 weeks a month, and have no characters level 120 or above

- All accounts that have no characters that are level 10+

- All permanently banned accounts (and their characters) - temp-banned accounts won't be wiped

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...