Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Reklamowanie Prywatnych Serwerów!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Bradzo polecam ten server:

Koleś naprawdę zna się na rzeczy niskie raty rekonpenuje NIESAMOWITY DROP. Zaraz wyjaśnie np. dropiąc jaki kolwiek item jego staty są ''radom'' to znaczy, że np. wydropisz 62w. atk maple claw lub 21w. atk maple claw. =) Chaos scrolle działają tak, że dodają od 0-50hp i mp i mają 25% szansy na powiększenie i nie zabranie Upgrate slot'a. Wiele wiele więcej załączam link do Reagezone tam dowiecie się więcej. Oczywiście server 24/7 =).

http://forum.ragezone.com/f429/ad-kaotic-m...ver-v62-520154/

Polecam ;)

Opublikowano

Niestety Wiw3k ja już nie pogram, ponieważ zostałem zbanowany za to, że kłóciłem się z GM'em o to, aby Dmg Cap był legalny :P. Szkoda --.--'' Tak po ''chamsku'' dał mi bana ;s...

Opublikowano
Niestety Wiw3k ja już nie pogram, ponieważ zostałem zbanowany za to, że kłóciłem się z GM'em o to, aby Dmg Cap był legalny :P. Szkoda --.--'' Tak po ''chamsku'' dał mi bana ;s...

ja też nie gram na tamtym, polecam ten OkieMS zaj**isty server, mam już chyba z 10 rebirthow ;P name CriticalLag.

Opublikowano

na okie jest bug zwiazany z mobami - ruszaja sie dopiero po hitnieciu wiec sie nie martwic, ze macie laga :)

na niektorych mapach jest tak po restarcie serwera, ja na localhoscie mialem tak samo, ze wszedlem na mape i moby stoja, a je hitlem to sie zaczely ruszac, a jak juz zabilem to reszta normalna sie respila

Opublikowano
na okie jest bug zwiazany z mobami - ruszaja sie dopiero po hitnieciu wiec sie nie martwic, ze macie laga :)

nie ma żadnego buga... net ci laguje.

Opublikowano

Tak właśnie mam o.O

Opublikowano

RehoST DOMINICAN MS!

POlecam ten serv, miła atmosfera, częste eventy, dużo gmów ( szybsza pomoc )

Players Online 204

Accounts 17795

Characters 16549

Guilds 411

Banned 810

Information: v.55

Experience Rate 650x

Meso Rate 720x

Drop Rate 20x

strona :

http://dominicannetwork.net/

Moja guildia: Poland

Pisać do postaci Kacye by dołączyć do tej guildi!

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Polecam server :

http://forum.ragezone.com/f429/ad-viostory...-inside-525931/

MS Version .62

Raty : 12x/12x/4x

Aktualnie na nim gram, bardzo miła atmosfera. Ekipa bardzo dobrze się zapowiadająca. I co najważniejsze znają się na rzeczy ekipa zebrała się z Storybox Server który jest teraz 2-3 w top listach. =) Have fun możecie mnie znaleśc pod nikiem Daemon lub Demon ^^. Największą wadą jest mało graczy, ale to powinno się zmienić, ponieważ w storybox grało max 10 osób przez 2tyg teraz nie spada z 200 graczy online :P.

Rekrut
Opublikowano

Yoooj, czy moglbys jakos udostepnic klienta do VioStory? Ten na stronie nie dziala a chcialbym pograc..

Dobra juz nie wazne znalazlem na jakims forum. A serwer jednak mi nie pasi.. Nie ma resetu statow, za tele sie placi a leci malo kasy nie ma zadnych sellerow i wogole ;P

Opublikowano

Wiw3k jak mówię kończy się beta NPC zniknie summoner zniknie, mają custom PQ.

Opublikowano

Pytanko: Czy jest jakis serv z rate 100x?, bo szukam i szukam... a to jeden ma rate 900x, a to drugi 10x :/ Wogole czy dziala jeszcze OdinMS i LocalMS? dziekuje

@Edit

Prosze o skaskowanie posta, poniewaz pomylilem tematy :( Sry

Opublikowano

Nazwa Serwera: ZaibatsuMS

Teraz No-Hamachi

Wersja MS v62

Players cap w fazie testow narazie 30 :P

Komendy gracza: ZaibatsuMS Komendy

W KiKi w ip servera dac 87.207.160.170 i wlaczamy Mapla.

Exp:x800,Meso:x1500,Drop:x25,Bossdrop:x10

Prawie wszystko dziala czyli miedzy innymi CashShop, Multi Pets, Gacha, Rebirth System,PvP, Skille itp.

Wszystko zalatwisz w FM czyli equip, poty, job itd, scrolle do kupienia u Nana w Henesys.

Owner: Zaibatsu (czyli ja)

Stronka jak i server bedzie Online zawsze kiedy bedzie wlaczoy moj komp czyli:

Od Poniedzialku - Soboty (w dni wolne od szkoly): 10.00 do 22.00, Niedziela: Tutaj nie jestem pewien...

Od Poniedzialku - Piatku (w dni szkolne): 16.00 do 22.00, Sobota: 10.00 - 20.00, Niedziela: Offline

Zapraszam do testowania tego serva :P i prosze o wyrozumialosc.

Masz jakis problem lub pytanie pisz: 10826382 (napewno odpowiem, prawie zawsze niewidoczny)

Pozdrawiam

Opublikowano

17.gif

Version: 0,62

rates.gif

Exp Rate[/b]: 5000

Meso Rate: 100

Drop Rate: 10

Bossdrop Rate: 5

downloads.gif

Register: DonkeyMS Registration

Client Download:

1. MediaFire

faq.gif

Player: DARZ GMA?!!1

Detox: GTFO!!1

uptime.gif

Monday - Friday: 09:00 - 21:30(GMT)

Saturday - Sunday: 10:00 - 21:30(GMT)

xd.gif

Server postawiony nie na dedyku, lecz na moim własnym komputerze, będzie stał do czasu, kiedy powstanie dedyk.

exModerator MapleStory

Opublikowano

Serwer closed do jutra.

(to jest fun server, żeby wam umilić czas przed ErrorMS;])

@down

Eww. On sam ta zasade ustanowil:D To jego serwer wiec sam sobie ma dać warna?:P

BTW.

ErrorMS będzie mieć 24/7 uptime, nie przejmujcie sie;p

Opublikowano

Ojjj Detox, temat przeniosłem, a znacie może termin kiedy będzie dedyk? :P

Acha i jeszcze jedno Polska > Czas > GMT+1, czyli server stoi do 22:30? :P

Opublikowano

Jest mały błąd jeśli chcesz żeby ci zresetowało staty to robi to lecz nie masz wcale ich ja na 8x mam 5/5/5/5 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...