Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arcaniamt2 [Dedyk] [Pl] - 10.11 Świeży Serwer

Pastor.Cris

ArcaniaMT2  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? publikacja?

• Bardzo, jest ?wietna,
      50
    • Mo?e by?,
      10
    • Ujdzi?,
      7
    • Kompletne dno.
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie wiem jak to jest ale wy uwazacie ProBoszcz-a za jakiegos "Boga" waszego??? masakra jakas...

Prv Metin2 Olny Ziutek ;p;p

18706.png

EliteMt2 - Ziutek BM108lv-skradziony...

Ahrimania - Ziutek BM107-OFF

TheNextLand - Ziutek WP 118-OFF

AnimeMT2 - ZIutek BM 92-OFF

Fusion - Ziutek WP 78

LomaxMt2 - Rekin92 Body OFF

LomaxMT2 - Ziutek - lv 84+ ON

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pastor moge prosic zebyscie mnie odbanowali na ts

Pozdrawiam Znajak

ZAPRASZAM NA TEAM SPEAK3 !!

IP: 178.63.154.35

Port: 9987

DARMOWE KANAŁY DLA WSZYSTKICH ORAZ POSZUKUJEMY SERVER ADMINÓW !!

Opublikowano

@Rekin92 a co ja takiego robie powiedz mi??. Mam info to sie poprostu dziele , odpisuje na pytania jesli wiem cos na temat.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

@MATEJ88WB Nie zostaniesz odbanowany. Przemysl to co zrobiłem i za pół roku zapraszam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

ProBoszcz zamknij morde bo to nie twoj ts i ja nie bluznilem noobie.

ZAPRASZAM NA TEAM SPEAK3 !!

IP: 178.63.154.35

Port: 9987

DARMOWE KANAŁY DLA WSZYSTKICH ORAZ POSZUKUJEMY SERVER ADMINÓW !!

Opublikowano

Najważniejsze, zeby zadnych hwangów w ISie nie było, bo to dopiero zniechęci.

40 milionów serc bije tutaj,

zimny kraj, zimne flow, zimna wóda.

Zresztą wiesz jak jest przecież żyjesz tutaj

zimny kraj zimne flow zimna wóda!

TO DGE DZI... !!!

Opublikowano

Hahaha GA pastor cris nic nie robi w sprawie serwera gadalem na TSie cos pierdoli o hwangach i innych pierdolach zamiast walczyc serwa... kompletna olewka... Serwer jak dla mnie juz dno kompletne i nie ruszy juz zapewne z takim GA co poległ na zmianie itemow w shopach hahahah

90212122594333969576.png

Opublikowano

Kolego 2XUP powiedz mi po ch... piszesz coś, o czym nie masz zielonego pojecia. Serwer nie ruszy? Piszesz tak, bo zostales "zgaszony" na TSie i próbujesz w jakiś sposób sie zemścić, czy jak?

Serwer do 20 ON.

Pozdrawiam

40 milionów serc bije tutaj,

zimny kraj, zimne flow, zimna wóda.

Zresztą wiesz jak jest przecież żyjesz tutaj

zimny kraj zimne flow zimna wóda!

TO DGE DZI... !!!

Opublikowano

Super szkoda że nie interesuje to nikogo oprócz Ciebie, niewychowany, nieopanowany i niepoukładany, 3 określenia jakie można powiedzieć patrząc na twoje wypowiedzi, myślisz że ludzie polubiliby granie z tobą?

Opublikowano

Kurde ludziska, nie macie innych serwerów tylko "kiedy on?" itp.? Pograjcie sobie na jakimś innym serwerze a jeszcze lepiej w inną grę, bo z tego co widzę niecierpliwicie się strasznie a to objaw "uzależnienia" !

Sygnatura.

Opublikowano

No była juz podana informacja po co te zbędne pytania. Admin napisał ze postara się wystartować przed 20. Wiem ze było dzis dozo obietnic ale to nie zmienia faktu ze praca trwa przy serwie i trwać biedzie bo to jest jednak maszyna która poprostu czasem odmawia posłuszeństwa. Wiec prosił bym o nie spamowanie w temacie, bo prawda jest taka ze gdy by olali serwa to nawet by tutaj nikt nie napisał , widzicie ze jest inaczej bo chłop wydał na to by go postawic troszke pieniędzy wiec nie krytykujcie ludzie ze nic nie robi. Nie proszę o cierpliwość nie prosze bo nie mam sensu lecz o wyrozumiałość bo to może przytrafić się każdemu kto ma swój serwer. Pozdrawiam ProBoszcz

Opublikowano

a ja powiem tak... Spam od dzieci co siedza cale dnie przed kompem i tylko pisza "kiedy bedzie ON" rodzice wam kompa powinni zabrac... mogli by zrobic jakiegos prv bez hwang-ów i innych glupich rzeczy.... przyjemniej by sie grało napewno ;]

Prv Metin2 Olny Ziutek ;p;p

18706.png

EliteMt2 - Ziutek BM108lv-skradziony...

Ahrimania - Ziutek BM107-OFF

TheNextLand - Ziutek WP 118-OFF

AnimeMT2 - ZIutek BM 92-OFF

Fusion - Ziutek WP 78

LomaxMt2 - Rekin92 Body OFF

LomaxMT2 - Ziutek - lv 84+ ON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...