Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arcaniamt2 [Dedyk] [Pl] - 10.11 Świeży Serwer

Pastor.Cris

ArcaniaMT2  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? publikacja?

• Bardzo, jest ?wietna,
      50
    • Mo?e by?,
      10
    • Ujdzi?,
      7
    • Kompletne dno.
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie jak wszedłem na chwile na serwer nie widziałem zbytnio różnicy cenowej i gdzie te npc z ulepszaczami?

Popieram pytanie

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Sklep z ulepszaczami został dodany u norberta, aby otworzyć owy sklep, należy odebrać misję od Norberta, zabić 30 Dzikich psów, a następnie wrócić do niego. Misja jest jednorazowa, pozwala na otworzenie sklepu.

Serwer Online za 2min

235761444056892195480.gif

Opublikowano

A wiec odpowiedz. Jest napisany quest by zobaczyc nowego NPC z ulepszaczami trzeba aktywowac misje , ma ona na celu zabicie 30 piesków pózniej dostajemy certyfikat i widzimy NPC. Takie małe urozmaicenie gry:D

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Odkrywca
Opublikowano

racja, sklep z ulepszaczami to już pójście na łatwizne. Serwer ze wczoraj byl naprawde fajnie zrobiony, ale neokid'om nie chce sie lev bic i skarżyc sie to podstawa tutaj.

Opublikowano

racja, sklep z ulepszaczami to już pójście na łatwizne. Serwer ze wczoraj byl naprawde fajnie zrobiony, ale neokid'om nie chce sie lev bic i skarżyc sie to podstawa tutaj.

No dzieci siedza i jecza ciagle na czacie .. Zwiekszcie exp zwiekszcie yang ...

Jak nie umieja grac to po jakiego wbijaja na harda?

Precz ze sklepem z ulepszaczami !!!!

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Hmmm. Ale Panowie/Panie to ze są ulepszacze to nie znaczy ze kazdy bedzie letał w all eq +9 , są jeszcze perełki drogie , a kasa leci wolną . Wiec zawesze to jest jakis +

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ogony będą w sklepie, wybaczcie, sam się zdziwiłem, że przez taką głupote może wyskoczyć taki błąd;p Do 11:15 będzie on. Już bez restartów

235761444056892195480.gif

Odkrywca
Opublikowano

wole poczekac juz te 30-60minut dlużej niż patrzec jak cisną w v2 z dh jak wczoraj i przed. Jeszcze proponuje do usniecia zbedny 'Ekwipunek2' Ja sie meczylem w mnisiej do 42 a oni z tygra beda już biegac? Chce wczorajsza Arcanie.

Odkrywca
Opublikowano

zepsuc serwer po dniu, jezuuu. GA zwola dzieci, ktore wykupia IS i po miesiacu nic nie zarobi. Nie lepiej zostawic jak bylo i by serwer stal miesiacami?

Opublikowano

@Up spokojnie:). Koles miał swoje zdanie i dobrze:). Na tym sie opiera organizajca pomysłów i propozycij

Opublikowano

nie rozumiem was... jesli sie nie podoba to nie grajcie ^^ najlepiej aby byly ulepszacze do np +7 a dalej sam sobie dropisz ;p

...,,,;;;;::::;;;;,,,...,,,;;;::::;;;;,,,......,,,,,,;;;;;;::::::;;;;;;,,,,,,...... ":"}{::?>:"{{:? D.A.J. P.L.U.S.A. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...