Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 2X Client (Bez Pack) Działający Em2 , Mh , Dmg

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

musissz spatchować grę ale nie torentować.

Hm..

Skopiuj ikonke z folderu metin2 na pulpit i pobierz orginalna ikonke z gry wklej do metin2 zaladuj gre gdy pokaze sie okienko "rozpocznij gre" zamknij to i wklej spowrotem tamta ikonke

Jakbyś nie mial orginalnej ikony od metin2 ,bo w mojej paczce jest ikonka metin2 takie jakby obejście:

Download: http://www.speedyshare.com/files/24443141/metin2.exe
Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=12f1864d2eac17e43ec0b235fef8c17005b7c33b63e219562a27290bf9c79771-1285359449

spróboj i napisz czy dziala

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

zrobilem tak:

skopiowalem ta ikonke metin2.exe z twojego kat. na pulpit

wrzucilem org.

sciagnelem pliki

wrzucilem spowrotem twoja

i mam takowe cos

najpierw 1 potem 2

592a717d74354_post-57695-0177904001285618467_thumb.gif

592a717d7e6d7_post-57695-0189993001285618471_thumb.gif

Opublikowano

po sciagnięciu mojego clienta wkleiles pack od metin2 torentowanego ? i czy nic dodatkowo nie wkleiles ? i zainstaluj jesszcze raz do tego metina patch 4.3

spróboj wkleić też paczke HSHIELD z po przedniego mojego tuta

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Witam.

Tulek robie sposobem 1 tzn:

spatchowalem metka do tej ikonki z "rozpocznij gre"

potem rozpakowalem paczke z metkiem i wrzucilem DMG

odpalam przez EM2 i jak się ma już pokazać okienko do logowania z serwami to wywala na pulpit :/

EDIT:

Jeżeli to pomoże to tak:

wszedlem w procesy i elegancko

metin2client.bin rusza i tak przy 70-80k wywala...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

GrubyNS - Narazie nie ma takiej możliwości ;(

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

mozesz mi powiedziec jakiego dmg uzywasz? bo mi np. paczka dmg "horse skill hack" nie dziala pierwszym sposobem.

Opublikowano

szpanerq, powinno działac ale wtedy nie widać eq. ! to już patrz w temacie, nie w komentarzach :P ja nie sprawdze narazie bo ograniczenie sieci mam... :/

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Cze... mam taki problem:

odnosnie do MH+DMG .. sciagnalem tego client i z patchowanego metka < z 2010 roku > wkleilem pack do tego co sciagnalem ... dmg hack wkleilem i wyskakuje mi taki blad :

bladwq.png

wie ktos co z tym zrobic ?;/ bo chce z mh pograc i dmg hack D:

Opublikowano

Następnym razem pisz bardziej po polsku "_"

Jak sciagles Clienta wklejasz do niego folder PACK z metin2 torentowanego

Jak dorbze zrozumialem wkleileś cały folder "_" masz wkleić do tego clienta sciagniętego folder PACK

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Sciagnalem Twoj client ... wypakowalem . i z metka patchowanego < tego aktualnego > wkleilem pack do Twojego client... wkleilem dmg hack i odpalam metin2 i taki blad wyskakuje .. jaki podalem ;x

Opublikowano

Czesc. pobralem clienta, odpalam i... Error LOG, ze nie ma locale.de :) Jak zrobic poprawnie to MH? Pozdrawiam Na pw masz pelno wiadomosci, pisze tutaj :)

Opublikowano

MOZE MA KTOS CZAS WRZUCIC TO NA LEPSZY HOSTING NIZ HOTFILE?

jeSLI TAK TO PROSZE BARDZO,BARDZO POTRZEBUJE:)

z GÓRY DZIĘKI :>

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...