Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 2X Client (Bez Pack) Działający Em2 , Mh , Dmg

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak psize ze nie poprawne hasło lub ID to wiadomo że zle wpisujesz dane w tym nie pomoge

Pisze wyraznie

Client z EasyMetin2 z widocznym EQ

Client z MH widocznie napisane duzymi literami BEZ EQ :)

Czytajcie wszystko potem pytajcie.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Zobaczymy za 2 tyg. ;)

Jaki problem przeskanować dobrym antyvirem na kompie i dać ss ?? ;P

max 5 min.

Mam Nortona Security 2009 jak zeskanuje pokazuje że nie ma zagrożen ale nie pokazuje że akurat ten plik był skanowany "_" przed rozpakowaniem pliku mozesz zeskanować :)

@UP jest regulacja lurowania jak ustawisz max więcej się nie da "_"

co do handlarki to nie wiem bo ja nie zostawiam postaci ani dropków by expili jest to nie opłacalne :) wchodze na konto dmg+mh i w 1h zarobie wiecej niż bot w 10h...

@Edit

Gdyby był wirus jakiś grozny w plikach na pewno bym tego nie wrzucił zalezy mi na reputacji na youtube... A po drugie każde grozne zagrożenie Norton usuwa bez pytania :)

Polecam :

Norton Security Wersja 2011: http://www.dobreprogramy.pl/Norton-Internet-Security,Program,Windows,12661.html

lub

Kaspersky Security Wersja 2011: http://www.dobreprogramy.pl/Kaspersky-Internet-Security,Program,Windows,12472.html

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Napisałeś :

Client dla MH + DMG ( Client bez pack + Bez EQ )

Bez Eq czyli że nie będzie eq widać??

Więc Jak eq nie widać to jak mam pocić jak będę expił ??

OndteAw.png

Opublikowano

Na czystym EQ ukladasz poty 1,2,3,4 itp skile tez potem wbijasz na metina gdzie nie widac eq ale dziala mh i expisz :) itemki ktore podnosisz widzisz

jeszcze kilka Minusów i znikam z tego FORUm "_" człowiek sie stara i nic w zamian

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Mi wykryl AVG Trojan Dropper VB ;f w mh

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

W MH są 3 wirusy jest Skan przecież nie spamujcie... Raczej praktycznie zawsze takie oprogramowanie ma wirusa , crack czy coś. Są skany i widać... Wirusy są nie grożne system bedzie wylapywal MH jako wirusa zawsze

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

dobra mniejsza o to czy nie ma eq to nie problem ale mam pytanie czy co 5 min wylogwuje bo jeśli wylogowuje to wole stara metode że będe miał tak że eq nie ma ale jest DMG , DH , MH , EM ;p i tak w ogole to najlepsze ustawienia jesli chcesz lać szybko metki to bieganie na 5 szybkośc ataku na 2,3 i attack mode na Spada wtedy dwuręczną bronią bijesz jak 1 ręczną ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Stara metoda ? EM + MH ? Hmmmm wątpie "_"

I wylogowuje co chwile.

Ale ja bije np. spota i robie zmien postac i wracam do gry spot i tak chwile sie respi jak sie relogne sam zmien postac i odrazu wracam do gry... Bo tak bijesz spot i cie nagle wywala "_"

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

kisiel, mam rozumiec ze korzystasz z jakiegos speed hacka ? i Ci działa ? Dawaj mi link, dawaj mi link .xD gdzie jest ten "sposób" ?

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

to jest stary sposób od Andrzeja wylogowuje ciągle ale działa wszystko ;) tylko że easymetin po niemiecku ale to nie problem jeśli ktoś jest obeznany ;) obecnie nie lubie jak mnie wylogwuje wiec gram na , EM i DMG ;p bo jest DH i kradne z metków 45 lvl i wiekszych dropa na 15 lvl ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sh w EM2 jest i w tej wersji tylko ze ta wersja polska i nowsza niz andrzeja :) SH w EM2 to jakbyś biegał na fioletkowych potkach czyli prawie nic to nie daje :) do Expa MH+DMG = nie widać eq :) Ktos jest sprawny to szybko wyexpi lvl :)

Ja tam 46lvl na s25.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

ale ten SH w em2 cofa.. :/ a nie da sie zrobic tak, żeby działało samo MH ? bez DMG I EM2?

@ediit: a np. jak szukasz metkow ? bo chyba na 15 lvlu to nie masz za duzo speeda... ja nie mam tyle czasu.. ;p znaczy mam czas ale nie chce mi sie grac. ;) a latać po sohan albo po pustyni bez MH to męka, dla mnie już nie ogromna bo za chwile bot wbije 61 lv ;p więc poruszam sie w miare szybko.. ;/ ale i tak duuzo za wolno.;p i nie chce mi sie szukac

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

możesz samo MH bez dmg i em ale i tak eq nie widać "_"

na metinach chyba nie zmienaisz eq i broni ? bez widocznego eq da się grac rtzeba sie przyzwyczaić

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ja mam Blad podczas laczenia sie z serwerem ;/ HELP !

tralalalalatarediaplaye.png

10 postów [OK]

25 postów [OK]

50 postów [OK]

75 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

175 postów [x]

200 postów [x]

Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano

- Czaroslaw2 -Nagrywalem przez Camtasia 6.0

- Diss - Blad podczas laczenia - Najwidoczniej masz problemy z netem

- Szpanerq - zrób SS błędu i wstaw

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...