Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Dmg Hack .

kajrol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was , mam problem dotyczacy DMG HACK poniewaz juz łądnie elegancko zrobilem ze działa Em2 no i super to chcialem sobie jeszcze dorzucic dmg a tu nie działa..

Pobierałem tego dmg z tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/175136-update-dmg-skillhack/

no i jak wrzucam te pliki pc1 i pc2 do pack to wyskakuje błąd

56249662.jpg

wszystko mam poprawnie ustawione.. a gdy wrzucam orginalne pliki te PC to bład znika i gra sie odpala . prosze o pomoc ; ))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam tak ustawione jak pisales powyzej..

zauważyłem ze gdy metin se torrentuje to podmienia tego dmg hacka na orginalne pliki i wtedy moge wejsc do gry ale dmg nie działa : /

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ma ktoś jakieś suugestie co do mojego problemu ?

wrzucalem innego gmd hacka i ten sam bład wyskakuje.. : (

Help : (

wrzuć dmg hacka i uruchom przez em2

Opublikowano

zAMIAST dmghacka od DRmagKing czy jakos tak ściągnij PChacka od Misiekantos. Działanie to samo tyle że działa z EM2 nowym :P

moglbys dac link do tematu ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dmg nie dziala na Em2 ; )

przynajmniej mi ;d

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Prosze niech ktoś pomoze bo jestem w kropce a bardzo chciałbym aby mi to działało... : ((

juz nie wiem co zrobic z tym głupim komunikatem : ((

moze ktos wie to niech napisze krok po kroku co zrobic co sciagnac co wgrac.. bardzo prosze o pomoc ; **

juz reinstalowalem metina nie raz i nie dwa razy wiele razyy.. i wrzucam ciagle te pliki do folderu "pack"

i gdy odpalam gre przez em2 to wyskakuje ten blad , gdy odpalam gre normalnie to ona sie torrentuje i podmienia tego dmg hacka pod orginalny plik i w taki oto sposob nie działa:((

PROSZE POMOCY!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odinstaluj wszystko (Mt2).Zainstaluj na nowo,storrentuj.Skopiuj metin2client.bin na pulpit.Pobierz patch 4.3 od Andrzejt.Zainstaluj.Skopiuj metin2client.bin z pulpitu do folderu z grą i podmień.Wklej pliki PC.Uruchom notatnik i zrób obejście (w notatniku wpisujesz metin2client.bin i zapisujesz jako plik metek.bat w folderze z grą).Zrób skrót do metek.bat na pulpit.Odpalaj metka przez ten skrót wsyzstko powinno śmigać :) Liczę na +

Opublikowano

Odinstaluj wszystko (Mt2).Zainstaluj na nowo,storrentuj.Skopiuj metin2client.bin na pulpit.Pobierz patch 4.3 od Andrzejt.Zainstaluj.Skopiuj metin2client.bin z pulpitu do folderu z grą i podmień.Wklej pliki PC.Uruchom notatnik i zrób obejście (w notatniku wpisujesz metin2client.bin i zapisujesz jako plik metek.bat w folderze z grą).Zrób skrót do metek.bat na pulpit.Odpalaj metka przez ten skrót wsyzstko powinno śmigać :) Liczę na +

hmm + dostaniesz za to ze w pewnym stopniu pomogłeś . spoko ten moj blad nie wyskkauje ale nie widze mojego eq przez tego patcha : O i e2 mowil ze to nie ta wersja gry czy cos takiego wiec prosze pomoz mi jeszcze ; **

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam

Ja mam inny problem

Instalowałem Dmg hacka od DrMagK2

Pobrałem pc1 pc2 i patch i wszystko co trzeba bylo wpakowac do folderu "patch" to wypakowalem, tak samo all co trzeba bylo wypakowac do folderu gł.

Metka mam z modem od Kamara i gdy odpalam start 1 to sie włacza lecz na ch1 ch3 sa "......." i gdy chce sie zalogowac pisaze "błąd połączenia z serverem" Dlaczego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...