Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Nowy Em2 Na Hs3

kawas11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metka <? hmm dziwne predzej powino pisac czy chcesz zaaktualizowac em2.

W tym ci nie pomoge ; )

Moze spróbuj reinstal metka ?

BEde gdzie o 18 ;d

Trzeba zrobic Lekcje ;D

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SKYPE Reinstla metka Poprawnie spatchuj i ztorentuj !

@Dominik

Pokaze sie lista znajdz plik c/programfiles, metin2, i tam masz metin2client.bin kliknij OK i dziala.

Właśnie nie nawet jak ja mu wskaże plik to odrzuca

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@dominik

JEsli wyskakuje ze to dla niemieckiego metka.

To reinstal metka ; ) (PAtch+Torrent)

@Up

Niestety wszywstkich kicka;/

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

Witam

Jak włącze już wszystko wybieram postać wszystko się włącza i jak chce wlaczyc bota to tamten przycisk jest na szaro i pisze cos tam bot failure , o co moze tutaj chodzic??

Dam + za podpowiedz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@XxKoXx

Niestety jesli nie masz instalki metka to musisz sciagnac : (

PAtcha mozna usunac tlyko DODAJ USUN

poniewaz on podmienia pliki PACK itp ;.

@UP

JAk masz okienko logowania Em2 nie ?

>>> po prawej masz REJESTRUJ zarejestruj sie zapamietaj dane

i wpisz w login login i haslo haslo

DANE KAWASA sa zle przez nie ten ERROR!

@Onway

poczekaj 20-40 minut ; ) pozniej zacznie sie co 15 minut ;d

@Skype ; )

Thx ;D

Opublikowano

Kwas11, dopisz tam ptk1:

IQ 70+, bez tego nie da rady....

Zobaczcie co ludzi pisza, jakie maja problemy, omg...

Wiekszosc nie potrafi czytac, albo nie chce im sie i potem maja problem, a wystarczy zrobic krok, po kroku i wszystko bedzie smigalo...

Ktos pisal, ze nie dziala na windows vista i na 7... Otoz dziala... Pewnie jestescie pro informatykami i takie banalne rzeczy jak "uruchom ze zgodnoscia..." poprostu nie przychodza wam do tych malych, jeszcze nie rozwinietych glowek...

Kolejna rzecza ktora mnie rozbawila, to ze koles mial jakis blad z resetowaniem metina? I potem kilka postow nizej napisal, ZE ROZWIAZAL TEN PROBLEM! - Ale jak....? -Zrobilem nowe konto, nie logowalem sie na konto Kwasa11!! Zalosne... Zwlaszcza ze to jest jeden z pierwszych punktow "zrob nowe konto, jak go nie posiadasz".

Moim zdaniem takie tutoriale, poradniki nie powinny miec miejsca... Przeciez 60% tego forum nie ma skonczonych 13 lat... I po co zawracac takiemu ziomkowi czas na czytanie tutoriala, skoro on i tak bedzie mial 10 pytan i 5 problemow, ktore sa opisane w tutorialu, ale jemu nie chce sie tego czytac i woli napisac 1 posta "pomoz prosze" 2 posta "dlaczego nikt nie pomoze" 3 posta "zalosne to forum nikt nie moze mi pomoc zal"

Powiedzcie mi, co wy macie ze napsizecie na tym forum takiego tuta? Reputacje? Uznanie? Wiem, to abrdzo wazne rzeczy, ale nie wsrod 13sto latkow! Trzeba sie szanowac...

Opublikowano

Błagam was panowie.

Czy któryś z was byłby tak miły i zrobiłby albo podesłał linka do takiego moda który by mi tylko pozwolił ominąć hack shielda3? Ponieważ nie mogę się wbić do okna logowania po tym nowym hs ;/ Proszę o pomoc.

Opublikowano

@ xxKOXxx

Poszukaj na MPC w szukarce; ) napewno sie znajdzie;d

@Pysian

na Win 7 ze zgodnoscia nie dziala ; )

Wiec i ty nie jestes taki pro elo elo ....

Pamagam wszystich w miare moich mozliwosci ; )

@WESOLY KOSTEK

jak masz Em2 logowanie masz po prawej REJESTUJ zarejestruj sie. i NIE UZYWAJ DANYCH KAWASA!!! bo przez to ten error

OStatni raz to pisze poraz 66

Opublikowano

Jeszcze jedo pytanie co mam zrobic jak caly czas wyskakuje mi blad .. warning bot failure please restart your char wzielem yes i chwile mam normalnie i ca 5 sek znow mam to samo na siwo wszystko i nie moge bota wlaczyc ...

Opublikowano

@Skype

Ehhh masz na stronie 5 tego tematu ; ) ale okej. OSTATNI RAZ tLUMACZE

Jak masz logowanie Em2 masz wpisane dane kawas cos tam ;d

I po prawej stronie masz rejestruj zarejestruj sie zapamietaj dane i wpisz je w logowaniu ; ) i dziala na 100% !

Opublikowano

Mi wyskakiwało warning bot failure please restart your char jak sie zalogowałem do em2 na id:mpcuser pw;qwerty jak zrobiłem wlasne konto to działa super.

Opublikowano

DO WSZYSTKICH KTÓRYM wyskakuje BOT failure please restart your char

JESTEŚCIE TĘPI ? czytajcie posty wyzej....

"Ehhh masz na stronie 5 tego tematu ; ) ale okej. OSTATNI RAZ tLUMACZE

Jak masz logowanie Em2 masz wpisane dane kawas cos tam ;d

I po prawej stronie masz rejestruj zarejestruj sie zapamietaj dane i wpisz je w logowaniu ; ) i dziala na 100% ! "

Opublikowano

@Up

Pisałem mu to na Pw ale chyba nie ma na to ochoty; )

Opublikowano

@p4w6i4

Jednak nie do 5 lvl ; )

bo mi juz wbil 32 lvl ; ) od 1 ; )

@andrzej13

Odinstlauj PATCHA 4.3 OD ANDRZEJA I ZAINSTALUJ NA NOWO METKA2 ; )

Dla tych którzy maja problem z BOT FAILURE PLEASE RESTART CHAR

http://www.mpcforum.pl/topic/210656-tutbot-failure-please-restart-your-char/

Opublikowano

Moje rady : Jak masz to wywal patch Andrzeja, Przeinstaluj metka.

Ja mam ten sam problem: Na początku jak wchodzę w metina spatchowanego/ztorentowanego bez żadnych patchy typu Andrzej czy coś w tym stylu!, i mnie wywala do Windowsa.

Proszę o pomoc!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...