Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Nowy Em2 Na Hs3

kawas11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwana sprawa ostani Easy metin działał mi normalnie, teraz robie tak wszystko jak w tut, ale jak juz biore start nowa gra (w easy metinie ) , gra sie uruchamia ale nie moge wybrac swiata bo gra sie zawiesza ;/ i sama sie wyłacza ? Co zrobic?!

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwana sprawa ostani Easy metin działał mi normalnie, teraz robie tak wszystko jak w tut, ale jak juz biore start nowa gra (w easy metinie ) , gra sie uruchamia ale nie moge wybrac swiata bo gra sie zawiesza ;/ i sama sie wyłacza ? Co zrobic?!

przeinstaluj metina. Jeśli nie pomoże to znaczy ze twój komputer nie wytrzymuje em2.

Wszystko zrobiłem tak jak podałem na 2 komputerach i działa na obydwu

Opublikowano

kurw... a to ze expi mi do 5lvl postaac wyzej nie to nie jest problem prosze o odpowiedz

Jeśli więcej użytkowników zgłosi ten problem napiszę o nim w pierwszym poście.

Opublikowano

Ale wczesniejsza wersja normalnie działa nie zawieszała sie i uruchamiała sie normalnie , a teraz gdy przychodzi do wybrania swiata nie moge tego zrobic bo poprostu sie zawiesza. Przeinstalowalem i znowu jest to samo ;// nie ma jakiegos innego rozwiazania?!

Opublikowano

nie dmg hack dziala tylko na koniu;/ co za ludzie

ten dmg hack nie działa tylko na koniu...

Na koniu nie wiem czy działa ale na 100% działa na pieszo ze skilli

Opublikowano

moze ktos powiedziec mi jak zrobic dmg hacka na easy metina ? bo to przeciez tzreba podmienic metin2client.bin zeby dzialal dmg;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Żeby dmg hack działał nie trzeba podmieniać żadnych plików tylko wgrać go normalnie do folderu pack

Opublikowano

Michal , dmg hack dziala normalnie wklejasz pliki pc2 i podmieniasz co do metin2client.bin to sie nigdy nie podmienialo hah

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Żeby dmg hack działał nie trzeba podmieniać żadnych plików tylko wgrać go normalnie do folderu pack

no tak... ale pozniej jak walczam metka to on mi sie patchuje i tortrentuje ;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mysle ze specjalnie dali wersje demo ;p

mysle ze tak...;/ jeszcze to jest tak spolszczone jakby od niechcenia i na translatorze ;p

Opublikowano

Ale czy ktoś mi wyraźnie powie czy to działa na Wojce czy nie ? Najlepiej kwas11

@EDIT

Mich4l To najpierw spatchuj i ztorrentuj później wgraj DMG hacka. A jak nie chcesz żeby się torrentował itp to se wgraj Metin2Mod.

zyczeudanychswiatow.pngwesolych.png
Opublikowano

Ale czy ktoś mi wyraźnie powie czy to działa na Wojce czy nie ? Najlepiej kwas11

gosciu dziala!!!! po co zadajesz takie glupie pytanie ;p dziala raczej na wszystkich klasach postaci

Opublikowano

Przeinstalowuje metin2 PL czekamy aż się spatchuje do czasu samoczynnego uruchomienia się gry wgrywam patch 4.3 for metin2 włączmy easyMetin2 start Nowa gra i wybieramy położenie pliku metin2client.bin po logowaniu i mam blond ta wersia jest tylko do metin2.pl prosze o pomoc

Opublikowano

takie pytania powinny być kierowane do autora DMG hacka.

Z mojego doświadczenia wiem ze działa na:

Woj Body

Woj Mental

Ninja Dagger

Wszystkie wymienione klasy testowane na mężczyznach!

@UP

Pokaż mi gdzie pisałem o instalacji patcha

Opublikowano

zrobilem tak i nie dziala mam chmurke na 6 przy ninji dagger <plec kobieta.> i nic bije ... po 5+ + ...

Zbieram

minus.png?1213632569

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...